<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2005-8-24 09:50 PM:
1 ~' O, ^% k2 z路邊野蛙出現
, P, g& B3 g8 @hey~蛙蛙5 P0 {6 _2 h& S
好耐冇見喇
Originally posted by toro at 2005-8-24 09:53 PM:7 g# J0 e: F( \- d: b9 u3 K

: y+ S6 b+ N' a1 S% J路邊野蛙咪亂踩,千祈唔好問點解
* S3 ]# d) D- t  G5 e) u; b* b& f呢句正
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:54 PM:
4 _6 v+ _) T, X* p, K
3 `1 ^% \- E1 f) l/ _0 \# u蛙~今日咁早呀?
8 q6 `9 h8 K: A5 T+ y& V" P8 c放早~~00+twh好
Originally posted by toro at 2005-8-24 21:57:
, l' u0 I' |- b8 a- x# C
6 x& Y9 d/ t' e- R+ K! _. u放早~~00+twh好
/ @1 W8 @$ }, W, V  y# }( v
ic~係呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
; C6 d/ i  L' p4 n3 a" X& {1 v! g/ T
[ Last edited by 左輪仔 on 2005-8-24 at 10:00 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:59 PM:
! l* U# o$ e; l$ o: J
# r* }' R. C1 S  C$ f4 ]1 }4 H* @9 Jic~你呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
4 [! G) P1 \1 o# D" u- ?5 y永遠懷念Jcer, jj
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:59 PM:4 X, Z* h+ z" z/ ^, d
9 a' p9 W1 ?3 L
ic~你呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
$ q2 w8 u6 u- E5 P" N7 \# v0 Y3 W/ s
我都唔見佢呀,佢失蹤前部腦神神哋
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-24 10:00 PM:
. ]' A$ @$ w" A. |
: z4 C2 M; x" ?4 a0 _! I永遠懷念Jcer, jj
" r5 r8 l  i" d* U! o: Y2 x
應該未死ga
Originally posted by toro at 2005-8-24 22:01:* P- X/ u7 {% v) D( a6 W9 J+ _

1 P1 g; C2 B, I1 L* V; ?我都唔見佢呀,佢失蹤前個腦神神哋
8 I# X. q# K) p- X
下......咁好大獲嫁喎,希望佢快d整返好佢啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 10:03 PM:+ t1 s$ E3 r. {
  M# k3 r0 V# t; i  D3 r# ]
下......咁好大獲嫁喎,希望佢快d整返好佢啦
" t0 j6 M+ k& B. s' J
係囉
Originally posted by toro at 2005-8-24 10:02 PM:
. _6 Z9 z) Y' }* P* v1 W/ Y5 V- B9 A
0 S( g% a4 Y2 a7 ?! r" M應該未死ga
, C- [# p9 R2 \7 |我都係講下姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。