<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 22:58:1 p& o$ J- }' o: ~( \( a
我冇嘅
" a4 \, G0 c9 t! z8 @" H+ w
你之前話唔玩ICQ嘛,佢都冇比你
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 11:00 PM:
2 f3 [* k! `( T) R* O5 r& Y3 c% o5 r* Y0 ^
你之前話唔玩ICQ嘛,佢都冇比你
& K: o2 U5 A- j she bad bad
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 23:02:& y; K6 M& Q+ s# @4 n

+ l% f  w( z( C# C) G she bad bad
8 x( n' U. G) _! [0 h
車~你都有佢msn啦=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 11:03 PM:
9 y+ G6 G# s1 a
, I$ |6 ?+ D" U  c/ N車~你都有佢msn啦=.="
* h% s' M! y1 }咪係
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 11:03 PM:
1 b; Q. [$ A3 y) H
" z4 f$ |' F8 y車~你都有佢msn啦=.="
( n2 n$ d; A: I  h+ n你冇咩
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 23:04:
3 k) @- \! e5 k0 p$ ]$ s: A
; h3 z6 b- i2 R4 ]- q+ a你冇咩
. g0 v; a& t* U& {0 |3 c7 B) A我更係有啦,我地使唔使join埋一齊同佢祝壽呀??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 11:06 PM:
7 m0 j8 T5 {( J2 a8 K, \
. K4 Q. h2 F1 S& @8 L我更係有啦,我地使唔使join埋一齊同佢祝壽呀??
3 p( w, R* ]* f& c3 O  `好啊
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 11:06 PM:1 ~  K5 o1 b  l% u3 ]2 A( ?  g9 n

7 l, q- U& c& i9 U/ Y4 |. ]我更係有啦,我地使唔使join埋一齊同佢祝壽呀??
: F% |: ~6 p1 x7 q9 }: L) I都好噃!!
Originally posted by toro at 2005-8-24 11:09 PM:
1 S  d/ e' L) V8 r7 [. }, L- e& }1 J
都好噃!!
+ I2 m! Q4 Y7 Q( |' M你有msn咩~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 23:08:
4 Y8 M5 s7 @, X好啊
6 @! X  w  I+ B
Originally posted by toro at 2005-8-24 23:09:8 ]7 r8 r" m, G
都好噃!!
4 H  N3 I: C1 Y; p$ y+ j. g9 }
到時,我驚豬豬會訓左,佢早唔早訓嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。