<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2005-8-26 06:17 PM:0 Q4 s9 x3 _3 X7 w5 N9 S! L
3 p$ Q, C' ~; M
希望可以
% ~# R5 i( p4 ?
承你貴言
Originally posted by mingP at 2005-8-26 06:23 PM:  z# e$ ?: g/ n! R1 h
elo~~~~~应该点叫你啊~先生?
+ i  z0 P& @& k
我自己都唔知點樣叫我自已,我有好多個名
Originally posted by abwong886 at 2005-8-26 06:26 PM:
' R, ?: q  l7 \6 _, m# d9 j4 x! l/ G  }7 }7 [  J" G
我自己都唔知點樣叫我自已,我有好多個名
/ C8 w) K: r, Y. \4 Berm..........甘我叫你黑先生啦!!!
5 g2 O0 ^' k$ o你好啊!我系米啊!
Originally posted by mingP at 2005-8-26 06:30 PM:
, Y$ W& j0 y% H: y5 q$ z; j
! p5 e! Y3 ~8 x8 U# J& y% germ..........甘我叫你黑先生啦!!!
7 X- c  P# Z3 N! p$ J你好啊!我系米啊!
' m8 p% m* B; O唔好,我覺得個名好怪,我又唔咪黑人,叫我做強啦
Originally posted by abwong886 at 2005-8-26 06:33 PM:
" K0 h& d; h, z7 K7 w% e
; B- d7 {3 q; I' F" a5 R唔好,我覺得個名好怪,我又唔咪黑人,叫我做強啦
& F8 C" w% Q3 C. ?+ Dor886?
Originally posted by mingP at 2005-8-26 06:36 PM:
/ o* ]; a* X& q' @$ ^3 e
: Z+ e/ Y, j% _0 Qor886?
: G% m/ ^4 m% A$ M# M$ l4 I竫係叫我做強
仲有冇人???
Originally posted by abwong886 at 2005-8-26 06:38 PM:. I3 r8 F6 v- m" ?+ ?

( E* S4 u1 b* B: g$ T$ q. V& T竫係叫我做強
% n  |% \) K& A% h! K好啦~强哥你好啊~
Originally posted by mingP at 2005-8-26 06:45 PM:
! u- u+ m3 G" E( F% W9 I& ]% K* C- j! U+ k, t9 z0 v8 R
好啦~强哥你好啊~
" w; h) z9 j* t' b& m5 e( J0 u% y' n
唔洗咁客氣,依家冇咩好做
系啦~你有没有msn啊?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。