<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-27 12:30 AM:+ A+ i- D5 v! I4 j  l6 }* R
, _( Z  _/ u# X' Z8 \
塞口好....定塞........................:cool:
; t8 w( S/ u" b- y! m9 b
Originally posted by toro at 2005-8-27 00:31:
) J+ a# c* w  F5 Q
6 E8 T: f- a9 F0 T塞你個咀
) f) e3 g% @! I% Z! ]5 e0 m  y
留返比你,飲紅酒中
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-27 12:33 AM:
4 M6 _% l4 q4 G) w3 O' v, B2 t; x: J! [
你飛過黎,我請你
; ~, `3 L1 ^( i0 f7 w2 f' D3 ]我一定會飛過去,但我搞掂D生意先,JUST傾成兩個貨柜既生意,HEE HEE!# l# x0 Z" u0 t# z7 E# L" B
我等一陣都開返支98年既飲下!
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-27 12:34 AM:4 o- }3 e) Q% m" \$ Y. m

) M" n6 l* ~" w2 _4 j同你一齊拍片呀~
$ y1 G# V& }1 M0 L$ x% d& Z* C我返反香港lu................
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by toro at 2005-8-27 12:34 AM:
. E6 `6 A9 v' ?- t9 P% `4 H
3 \& R) R' A- B  S! I我要同樂c姐姐玩~~~~~~~
人地都唔so你啦(好直接的)
Originally posted by VictorTan at 2005-8-27 12:25 AM:6 V6 D$ G( g6 p5 h: W. k
保頓仔TT走左去邊?
  O$ x' Q4 \5 u4 S5 I保頓仔~
【icon小偷™】
Originally posted by mingP at 2005-8-27 12:35 AM:
- t5 q5 W6 }& W' L; V
5 A" d, J1 `$ y" h/ g有没别的酒啊?! ?4 ^0 l% T$ Z" b$ a
我不喜欢红酒
2 D5 I; ?. C" r
咁細個!唔準!飲利賓納啦!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-27 12:36 AM:, s8 O- ]5 M( y: w# _
' ~$ \$ o: m5 m, ?" s2 G' l) q
留返比你,飲紅酒中
" b8 N0 z: l7 C6 F* I6 A
一個人成支飲曬啊?飲唔曬你點KEEP酒?
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by mingP at 2005-8-27 00:35:
& B$ s; o: _* l$ D! q6 m* {& h+ X; a/ S+ g. E8 k
有没别的酒啊?" Z% G! g" }2 d9 F4 b+ U6 @
我不喜欢红酒
  e1 D+ c2 M/ R+ O# Z& c你飲開咩酒先?
Originally posted by mingP at 2005-8-27 12:35 AM:, }5 v' U1 w3 A- W

! t) o5 L" l( [0 Z; I- I, C, U有没别的酒啊?" Y: Q  b! y* @  [1 H
我不喜欢红酒
1 F: m  Q" Q& I1 b" J( s0 s8 T5 m
7 z( l" n3 z# T; n8 |3 t8 n# \  _紅酒有好多好多種味架,實有一種岩你飲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。