<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by roykenroy at 2005-8-27 01:17 AM:5 g2 k! H8 w; I3 |9 M- o% s
9 V4 ~* K  a/ T/ j* t
佢地冇taste之嘛....  
5 j7 ?$ K3 _* S+ ^3 T) T  E: C赞成!!!!/ X7 Q* l$ N. K. X* ~3 v/ b' d+ m( L
886咪咪,保姆,蛙爸爸,卡卡,小鸟,vic&..........
; [$ z- Q1 M) e5 f9 K, E我没漏ho?
Originally posted by VictorTan at 2005-8-27 01:17 AM:
6 S5 ?7 i& v0 r% Z: ~
8 l% G/ @8 h$ r2 k- O同小米食肉骨茶,唔飲LU!
) ~, n2 @3 _5 s% g7 T7 Y
下?????9 i6 Z; _- t& E
uncle tan...你睇錯喇....我叫阿左仔呀!!!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-27 01:22 AM:" G0 Y1 o: u6 m( R2 {

' Y+ Z- M/ I0 Z' e, V7 V2 w9 L下?????# d: i) J0 @" D& \' p7 @1 ~7 M
uncle tan...你睇錯喇....我叫阿左仔呀!!!!
6 r9 ^, }7 x2 G
Originally posted by roykenroy at 2005-8-27 01:20:5 a) A4 P8 F! G7 |; F
得!!!!!!!!!......done!:cool:
$ W$ t  a9 E1 Q' Z咁聽日啦...阿roy都出呀....你夢寐以求呀....
6 G; L3 e  B; }9 N! g6 R嘩~唔出都唔得啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-27 01:23 AM:
% d2 N. d4 s7 c9 {" ~. \  z9 Z: X" h; @0 s. J( o  }
嘩~唔出都唔得啦
4 O: t: ^* B  u0 N左~~記得話我知呀咪正唔正:cool:
Originally posted by mingP at 2005-8-27 01:22 AM:' n& j& y: Z3 {/ b4 B
# B. @) X' r- P
赞成!!!!
- {* z! o' v! m886咪咪,保姆,蛙爸爸,卡卡,小鸟,vic&..........
% D2 R3 S+ P* O5 o我没漏ho?
  Y" ~9 j  W" ]8 ~
早d訓啦!!!拜拜~~~小米  & 雀 & uncle tan
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
88~小米,雀,陳老
Originally posted by roykenroy at 2005-8-27 01:24 AM:
$ p1 F& h5 w" R% c: j- t/ c( d
早d訓啦!!!拜拜~~~小米  & 雀 & uncle tan
7 x( U- g0 q: s# K) A; g) X88~~mm
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-27 01:24 AM:+ ~/ G' w- K" e0 _
88~小米,雀,陳老
. ^4 E  I2 P0 }& x0 |# }4 y3 l5 ~88~~左
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-27 01:23:( @% _/ ?& d5 v: f4 t4 ]! J& J
( m+ Q* A0 a( N8 m4 e$ A# b
左~~記得話我知呀咪正唔正:cool:
& H0 p1 r1 e" o0 F6 S你好想知咩?:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。