<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 06:34 PM:
9 n/ I2 ]0 N* [& P$ q  d( ^5 Q
0 N% x! ?' h% z$ s, x5 r算啦,我都明你意思既~.~
0 C6 \  q# Q8 i
你明就得
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 18:35:
7 L6 Q; ^: i3 O6 W9 K1 H
' N4 N5 ?% {: Y你明就得
1 K. `. Q7 }4 E) B3 y* C% j即係話我枉為版主囉~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 06:33 PM:
# B: Z+ D+ _- P( R- F5 p! d# C2 i8 U/ K% X  E/ j( A9 g! u
你而家開始like同佛佬吹水
; ~' @4 T/ `7 d9 \4 N都幾好笑嫁
& N! E" T* y6 f$ Z5 {2 j2 q. X比人丙完又識去板務扮可憐
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
各位~~2 m: ^4 @) @* z; _, R
等陣見啦~~
1 s' B+ e# }, H# e, n% _/ G/ h要出去啦~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 06:37 PM:
% a& g, x5 ]1 A$ J. g各位~~
0 ^% ~4 p0 O- t" A等陣見啦~~
: l: l: x" B  ~8 P* Q) s! g$ j) M要出去啦~~
& F1 D% r7 \+ M" |0 Lbye 立
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-8-29 18:37:
# L) |- s& k/ D, W- o- b7 f2 ]2 r都幾好笑嫁
( y: ^. U4 s$ |4 u5 q+ v# f比人丙完又識去板務扮可憐
8 {( g- q% @2 Q4 h  A) W2 D0 Q% z0 T
佢唔係去念經求佛,走去扮可憐
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 18:37:9 R* `* p0 Q  q- o2 ^
各位~~
7 l5 K+ B  \6 U( a6 G, V6 q" J等陣見啦~~* s1 J& a. ]4 w4 b
要出去啦~~
: |$ z3 Y+ i: M
c u ~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 06:36 PM:" a( x& s, c% u7 Y8 S7 _7 R7 o9 O
3 t+ k  v1 ^, ?! u
即係話我枉為版主囉~.~
9 x. q7 W: N* ^9 W8 K, M; R
天啊,求你冇在誤會,我既意思係話你成日上黎,你處理完26funD板務之後,
2 e# E- m) n! c" E1 j; _( e) _得閒到吹水板吹水
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 06:37 PM:5 a8 |' d5 X3 _7 M( Z+ h
各位~~
. t8 x, D4 q  J3 I( a5 K等陣見啦~~
' _6 S8 K: {$ d要出去啦~~
$ k6 h  C9 g5 m: E+ |) n88
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 06:42 PM:7 ]$ [7 S( ]( [. T# y+ ]% s# U( z
8 _: K( U) S* g2 d. V
天啊,求你冇在誤會,我既意思係話你成日上黎,你處理完26funD板務之後,( G  N- Q7 I, C! H% Z+ E9 s
得閒到吹水板吹水
4 G% D9 h' ~, @0 L, ]5 L
dull 得快
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。