<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 09:20 PM:
, [. s6 k0 ~3 R' {
1 W" i: H- {3 i; k' r' p  O: g+ d我都有打喎
0 O+ V; @* h6 N  m. t' f: R3 |幾時一齊去打??
0 @  v; L) q% b3 s6 {搵晚係花墟??
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 09:20 PM:( l& [7 Y- Y. d9 i& y; o4 w
3 _+ S% n2 ^! N/ E
甘鍾意...俾個你6 g9 z7 T" }. S4 R
, i8 h) \, `- A% C( k) v
零靈寧..
/ F' l; q- I$ X8 }* J  B唔要 =.="
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 09:21 PM:( n  \+ }% S& h" |8 m
  X' r4 |) N$ [
你做咩咁既樣先??
* p8 f. {& a. i# w8 y  }8 B, l冇事,我更排失眠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 09:20 PM:
* _, y7 S# H/ e7 ~
0 J" i3 _/ c" S. P2 X; W. [5 `- M2 @我都有打喎
0 s9 |7 B) s9 a$ K- X  V/ q6 d我都有打....羽毛球
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 21:21:
* r. c  d0 A% s  l+ u
2 A( j  J. }5 W0 i! Z' G% X  U5 _幾時一齊去打??7 ]( }0 w3 U: A& m1 r$ H
搵晚係花墟??
# w, s- ~" ~0 B. W7 M( j6 p) [$ T4 {
花墟...都好
, {/ }4 \, Q: `1 m* A我之前成日上京士柏打波嫁
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 09:21 PM:
. x7 V, M8 k4 n& w9 t
$ o7 i& \& p# u, |幾時一齊去打??3 i1 c; @7 r* T. o0 x; a
搵晚係花墟??
+ a3 h! ~/ F: x5 V1 b係鬼節打
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-29 09:21 PM:
8 I$ ]* W4 J  l- J/ \
& y% y9 c, W: U& O. t/ r- g唔要 =.="
# m4 |+ D0 v: o
哈哈........唔關我事o架....阿樹問都唔問就幫你改喇....
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-29 21:22:
3 l( C& y4 l( I- v! w: R6 G
" G$ P# c2 i9 b/ B9 B* F我都有打....羽毛球
9 W% C+ B: d: u) k# t* f搵日出黎打丫
核潛艇浮升
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 21:22:
  j8 e" z* ]! g, N' N哈哈........唔關我事o架....阿樹問都唔問就幫你改喇....
. l4 y" R2 S+ r  q9 P貓咪冇去劈酒咩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。