<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黑白兵團@祖雲fans大集結+祖記會歌下載!!!! - 為榮譽而戰!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-15 07:38 PM:

祖記傳統ma
梅度同保方離群。
我愛長澤
我知道最近祖記傳出一些負面的消息,但各位都不要放棄祖記!
.
5月 21日 星期日 05:05 更新
祖雲班主認抵降班 卡比路願共患難

【明報專訊】祖雲達斯走出重建第一步。在管理層集體辭職後,擁有球會的阿利家族終任命新的臨時行政總裁,同時亦說服教練卡比路「任何情下」都留任。不過卻有家族成員認為球會理應降級,一

年後東山再起。

阿利家族繼承人艾簡尼在任命辛特艾賓奴為球會新行政總裁後,宣布被國際米蘭挖角的教練卡比路留隊,他會與隊長迪比亞路一樣準備好降班。28歲的艾簡尼認為祖雲達斯形象已跌至谷底﹕「我們要徹底重建球會的形象,並應該接受降班懲罰。我有信心明年升班,並讓人們看到一支嶄新的祖雲達斯。」

將向莫治追討損失

據悉艾簡尼過去對莫治的做法一向不滿,他表示莫治等人一旦罪名成立,將繼續循民事控告他們,追討球會龐大的經濟及名譽損失。祖雲達斯作為上市公司,股價已跌至1.19歐元﹔倘若降班,預計股價將跌穿1歐元大關。
EF小人物

卡比路已經收番佢之前講一定留祖記嘅言論啦~~~
Originally posted by 28083003 at 2006-5-21 09:22 AM:
卡比路已經收番佢之前講一定留祖記嘅言論啦~~~
咪亂講...
今日祖記班主先話卡比路已經答應留任

(星島日報報道)祖雲達斯(相關新聞 - 網站)班主阿尼利家族成員艾簡稱,新董事局將由尊重體育精神的專業人士組成。至於兩次協助祖雲達斯贏得意甲的卡比路教練,則答應在下季繼續執教。

陷入假波醜聞的祖雲達斯將於六月尾重選董事局,新的董事局誕生前,艾賓奴會擔任臨時行政總裁。對於球會的人事變動,艾簡說︰「祖雲達斯將會揭開新的一頁。我們請卡比路留任,他亦已經答應了,並已經開始為來季做準備。」另外,據報國際米蘭(相關新聞 - 網站)涉嫌在上季歐聯(相關新聞 - 網站)兩場分組賽前兩周,非法得知執法球證名字。
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
sorry~~~
睇左舊野
祖記班主今次認低威低得好...
希望更換管理層之後,祖記會脫胎換骨啦

其實近幾季祖記係歐聯ge戰績...已經證明moggi果一套已經唔work
即使之前話佢有幾精打細算都好....moggi都係時候退落黎

即使降班,我都相信祖記有東山再起ge一日
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-21 05:45 PM:
希望更...
如果職球員都願意跟住祖記降班的話我相信一年就可以升返班

祖記今次真係比莫治玩死
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-21 05:45 PM:
希望更...
係就拿拿聲降班星散分d星星俾羅馬啦。哈哈!!(講笑)
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-21 05:47 PM:

如果職球員都願意跟住祖記降班的話我相信一年就可以升返班

祖記今次真係比莫治玩死
不如我地估下祖記如果真係降班,咩人會留低丫

首先迪比亞路一早話左共同進退....
另外...我相信尼維特最終都會收返佢收山ge決定...

仲有d老ge球員...好似杜林、大簡我諗都會留低
梅度係祖記係低谷救返佢上黎...應該唔會咁忘本
艾馬臣同卡比路太老死....卡比路都留低佢無可能走

巴拉斯、基亞連尼、巴沙列提等後生d ge為求入選國家隊...走都唔定
保方ma....AC好似好想要佢....佢未必真係咁想走,但薪酬方面係一個問題
森保達情況同保方差唔多...

韋拉、羅拔高華、伊巴謙莫域、查斯古特、薜比拿、甘莫e d走硬~

其實好大程度上係睇祖記老板仲出唔出得起錢....
祖雲達斯多年忠實球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黑白兵團@祖雲fans大集結+祖記會歌下載!!!! - 為榮譽而戰!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。