<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » [原創]常常將對事不對人掛在口邊的, 正是只會人身攻擊的人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andyho at 2005-11-29 05:06 PM:
你最近返來,就先check check早排發生過什麼事再講,好嗎?
都叫左你地俾個劇情簡介嚟啦!
倒帶睇咁麻煩!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by andyho at 2005-11-29 05:09 PM:
自己過版務區看看早前發生的事吧。
要解,仲長過金庸小說呀。
邊本金庸小說呀?《鴛鴦刀》定《鹿鼎記》先?好唔同架喎!
不過咁,我就唔說你地留左既言多過金庸既小說啦!咪呃人啦!
Originally posted by pyliu at 2005-11-30 01:11 AM:

邊本金庸小說呀?《鴛鴦刀》定《鹿鼎記》先?好唔同架喎!
不過咁,我就唔說你地留左既言多過金庸既小說啦!咪呃人啦!
金庸套「白馬嘯西風」呀,你知道嗎?
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2005-11-29 05:15 PM:
金庸套「白馬嘯西風」呀,你知道嗎?
咁好短者!《雪山飛狐》後面果兩篇短篇嚟既,同《鴛鴦刀》一前一後架嘛!
唔係咁好睇!可能始終長篇好睇D,因為好似煲湯咁,未煲出味就完咗啦!
Originally posted by pyliu at 2005-11-30 01:19 AM:

咁好短者!《雪山飛狐》後面果兩篇...
唔同你chit chat啦,你chat得o黎都看得完版務區啦。
自己看啦,大個仔啦,咪依賴人啦,我不是你奶媽呀。
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2005-11-29 05:21 PM:
唔同你chit chat啦,你chat得o黎都看得完版務區啦。
自己看啦,大個仔啦,咪依賴人啦,我不是你奶媽呀。
車!仲話係度頃乜喎!歸納篇劇情簡介都歸納唔到!唉!算啦!point form都受!考試都唔係個個准你咁寫啦!除非原來咁耐都係冇point既!
你梗係唔係奶媽啦!你都冇奶!哈哈!
咦!唔通你係女人?
不過而家唔興奶媽啦!做菲傭算啦!
Originally posted by pyliu at 2005-11-30 01:27 AM:

車!仲話係度頃乜喎!歸納篇劇情簡...
OK,我簡單講一次,咪再問啦。
唔方便講名,我用代號。
事緣係阿a同阿b及阿c與阿d等人不和,
結果阿d找阿e出頭,阿e搞唔掂,找了夠f及阿g幫忙。
給果abcdefg互片。
阿xyz出來ban了abc,事情就係o甘。
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2005-11-29 05:32 PM:
OK,我簡單講一次,咪再問啦。
...
嗱!咁咪好囉!咁先乖架嘛!你講清楚人地咪唔問囉!
雖然唔詳細,但係都令我明白既,勉強俾你合格啦!
不過咁,自己講咪講囉,點解要搵人出頭喎!不過人地自願助拳又唔同!
錯過左好戲添!希望有下次啦!
Originally posted by pyliu at 2005-11-30 01:36:

嗱!咁咪好囉!咁先乖架嘛!你講清楚人地咪唔問囉!
雖然唔詳細,但係都令我明白既,勉強俾你合格啦!
不過咁,自己講咪講囉,點解要搵人出頭喎!不過人地自願助拳又唔同!
錯過左好戲添!希望有下次啦!
俾你吹脤
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by pyliu at 2005-11-30 01:36 AM:

嗱!咁咪好囉!咁先乖架嘛!你講清...
我雖然講得簡單,兄台都能明白,佩服佩服!
你那麼骨格精奇,世間少有,令我產生想和你結拜的念頭。
不如下次擇日結成義兄弟吧!我不介意做你義兄,你意下如何?

我今晚要休息了,下回請早。
逆ナンパ男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » [原創]常常將對事不對人掛在口邊的, 正是只會人身攻擊的人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。