<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車仔對熱刺嗰場波,米度值唔值得直接被紅牌趕出場?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 20:46:

真係,如果佢有,你會點?
有先算
EF小人物

Originally posted by 雷公 at 2005-8-29 07:21 PM:
米度絕對唔值得...
呢單野相信球會可以上訴得藉
不過要罰個球證就無乜可能
球證錯誤一向係足球既一部份
之前都好多人講過
有時踢少個反而好d, 打反擊或者死守守和
有時會輸到貼地
一場波會發生咩事無人估到
所以無咩話邊隊抵唔抵
作為車仔迷我都唔想咁樣贏
不過足球就係咁
天時地利人和睇你有幾多
污煙瘴氣, 只剩傻仔與廢柴
我都係車仔球迷,
只有車仔贏到就得,唔洗理佢點贏
加上車仔質素又好,
要扲三冠王,冇問題
我係車迷都唔幫你.. blu_ray你的確係offtopic..
講番張牌.. 我都覺唔應該紅.. 而家搞到個個都認為係車仔收買左個裁判
我都覺車仔未有番上年既水準.. 呢幾場波都打得唔好..
熱刺如果唔係打少個我相信會難打好多.. 所以車仔要快d打番起ar
Originally posted by blu_ray at 2005-8-29 08:49 PM:

呢單野相信球會可以上訴得藉
不...
話分兩頭...關鍵在於10人應戰嗰隊係主場定係作客,呢個係好大因素..
如果10人應戰嗰隊係主場,多數都唔會同你死守,點都想贏
所以唔會打死守龜縮架戰術,點都會攻,後防一定有空位,
11人嗰隊就有好明顯著數左好多
如果10人應戰嗰隊係作客,多數會同你死守,因為佢地會覺得10人應戰兼作客
攞1分都有交代,所以會打死守龜縮,敢主場打多個架返而唔著數,
人地打10-0-0戰術,係難入波d
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 08:56 PM:
我都係車仔球迷,
加上車仔質素又好,
要扲三冠王,冇問題
你咁講就唔好.. 車仔本身質素高咁又點.. 只要無態就保持唔到王者既風範
大家鐘意車仔都係因為車仔既漂亮組織.. 今年就小左好多.. 希望黎緊車仔會打好d..
打番多d靚組織
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 20:56:
我都係車仔球迷,
加上車仔質素又好,
要扲三冠王,冇問題
收買都得?
EF小人物

污煙瘴氣, 只剩傻仔與廢柴
Originally posted by wer at 2005-8-29 09:00 PM:

收買都得?
唔得
Originally posted by blu_ray at 2005-8-29 21:00:

[url]http://www.26fun.com/bbs/...
無理的指控
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車仔對熱刺嗰場波,米度值唔值得直接被紅牌趕出場?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。