<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 里奧個敗家仔真係...唉
返回列表 回復 發帖
個人認為佢太過輕挑...以為自己勁就可以慢人少少,讓下人都得...好大意...我寧願要d質素差少少,但係勤力d0既都唔要佢
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-10-2 06:13 PM:

應該0係安德列治...打左中右,後衛防中都ok...(睇FM講架)
廿歲仔~~不如要埋vandan borre ar~~同一隊的~~

kompany is a Roma defender¬¬

He is not that good¬¬>>¬#
Liverpool!!!..alonso,gerrard,cisse,rlsse,finnan 4ever
Originally posted by skjeiw at 2005-10-2 18:15:
個人認為佢太過輕挑...以為自己勁就可以慢人少少,讓下人都得...好大意...我寧願要d質素差少少,但係勤力d0既都唔要佢
冇錯,打後衛最緊要穩陣,唔知有冇事都一定要清左先,懶瀟洒係大忌
Originally posted by ciger at 2005-10-2 08:13 PM:

冇錯,打後衛最緊要穩陣,唔知有冇事都一定要清左先,懶瀟洒係大忌
agree~
大意一次就足夠比人入波
Originally posted by ciger at 2005-10-2 17:01:

大大話話都超過20人
邊有咁多呀。你數下出黎大家評下啦。哈哈

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-3 12:25 AM:

邊有咁多呀。你數下出黎大家評下啦。哈哈
20人?.....講真10個都冇
Now's the time,Italy.
Originally posted by adamjacky123 at 2005-10-3 00:54:

係我心目中我數唔夠5個。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by adamjacky123 at 2005-10-3 00:54:

如果計埋D已經退出國家隊但仲打緊聯賽果D,好似馬甸尼,修夫基等,就差不多有20人,剩係AC都3件啦,而且我要強調一樣野,中堅係要穩健,唔洗你係後場兩下假身呃過對手然後放個波出黎,但一定要可以清脆解圍
Originally posted by ciger at 2005-10-3 01:01:

如果計埋D已經退出國家隊但仲打緊聯...
唔係講我地呢一刻既球員能力咩??我以為係tim

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 里奧個敗家仔真係...唉

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。