<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 給甘國武
返回列表 回復 發帖
[quotefrom="lamahi"]借問聲~甘國武~係你真名嗎?
no,just is a net-name.
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
really want to push this topic again
SH X T !  F U X K  ! 的肥欣

@#$%&^*@@#
I  LOVE  YOU
根據甘國武哩段說話既邏輯, 作左段甘生同欣兒交配既對話.

"甘國武 寫到:
哪,為甚麼又要我們就他,看那些不合文法、難明的英文?

我只是希望大家在討論時,可以更流��
而不需先花上數分鐘去"參悟"留言

當然,對於我的"希望",你可以不答應,也可以不作理會,這是你的自由
但我也有權提出建議吧?! "

(甘國武與欣兒正在交配)

為甚麼又要我就你,  撫摸你不合標準的身體?

甘國武:你哩個姿勢唔乎個69式既最低要求, 令到我既插入角度少於45度, 直接減少我進出的次數達20%, 你知到我平時最多得10下喇啦! 頂你個肺, 正豬X!!

甘國武: 我只是希望大家在交配時, 可以更流暢!
而不需要花幾分鐘去勃起!

當然,對於我的"希望",你可以不答應,也可以不作理會,這是你的自由
但我也有權提出改變交配姿勢的建議吧?! "
[quotefrom="12345"]根據甘國武哩段說話既邏輯, 作左段甘生同欣兒交配既對話.

"甘國武 寫到:
哪,為甚麼又要我們就他,看那些不合文法、難明的英文?

我只是希望大家在討論時,可以更流��
而不需先花上數分鐘去"參悟"留言

但我也有權提出建議吧?! "

(甘國武與欣兒正在交配)

為甚麼又要我就你,  撫摸你不合標準的身體?

甘國武:你哩個姿勢唔乎個69式既最低要求, 令到我既插入角度少於45度, 直接減少我進出的次數達20%, 你知到我平時最多得10下喇啦! 頂你個肺, 正豬X!!

甘國武: 我只是希望大家在交配時, 可以更流暢!
而不需要花幾分鐘去勃起!

但我也有權提出改變交配姿勢的建議吧?! "
勁...真有一手,咁都改到
[quotefrom="4eyesboy"]給甘國武話佢正的 2

好野黎架
E個都唔係佢籬既~係台灣人~~~~你咪老吹啦~
[quotefrom="~@~"]大家去政治區睇下甘兄既發表!
你就知道邊D人先至係"廢"
我同意!
我的社會&人生經驗與年齡成反比
[quotefrom="KELVIN  JEDI"]SH X T !  F U X K  ! 的肥欣

@#$%&^*@@#
哈哈, 有冇你同肥欣既合照, 有好野唔好收收埋埋, 攞出尼分享下好喎
brothers..........please help him la!!!
http://www.26fun.com/viewtopic.php?t=8260&highlight=%AAY%A9y
佢除左鍾意欣兒之外, 仲成日諗住搞人妖架...

http://www.26fun.com/viewtopic.php?t=10423

甘國武

發表於: 星期四 七月 15, 2004 6:10 pm    文章主題: 時間真不夠用!~   

--------------------------------------------------------------------------------

7:00~7:30am起身、擦牙、食早餐
7:30~9:00am返學(太古城to元朗)
9:00am~12:30pm補課
12:30~1:30pm午膳
1:30~3:00pm返屋企
3:00~4:00pm睇報紙
4:00~6:00pm""""""自由時間 """""""
6:00~7:00pm睇新聞(atv+tvb)
7:00~8:00pm跑步(連沖涼)
8:00~9:00pm食飯
9:00~9:30pm散步
9:30~10:30pm睇"隔世追兇"
10:30pm~7:00am訓覺

時間真的不夠用啊!~

甘國武你成日掛住胡思亂想, 應該減少d自由時間少d打飛機. 你要做好孩子呀, 乖啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 給甘國武

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。