<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2005-11-20 02:21:

我支持d兄所講!!!
講座?oic
網上身份誰不『機密』?
sleep la,88
網上身份誰不『機密』?
"如果被ban的人, 個個同機兄一樣, 就冇人被ban啦.....

26fun同香港根本難以比較, ef係網上世界,"

打字好慢, 所以copy and..........sorry!
Originally posted by 機密 at 2005-11-20 02:27:
sleep la,88
Originally posted by 機密 at 2005-11-20 02:10:

呵,原來如此!咁唔該你先!
...
其實我覺得.....

凡事幾面睇,
對你來說,覺得EF有不公,有意見想發表,想改善現況,即使以死相諫
對我來說,呢度係點唔緊要,最重要玩得開心
對版主來說,規矩定左,啱就玩唔啱就BYE BYE.

深層d睇法係,
對你來說,日常工作令你會不平則鳴,有唔滿意地方一定要改善或解決
對我來說,我只會去決定一件事應不應該做;不做沒事,做呢?為甚麼要做??
對版主來說,各位版主來自各階層,定了守則自然希望別人去依守,並不是給大家造文章.

今日版主改了規則,你滿意了.
明日又來一個,後日又.....
我並不是認同他們,只是世界上真的沒有絕對的事,否則不會有適者生存的說法.

小弟不才,純粹搭爹

洗白白先
>>>管理者的角度出發

你就係唔明,  I T 人對 「網上自由」既執着.....

香港地, 有得真心交談既論壇冇幾多個嫁......

講小小ef既歷史...你見我注冊日期就知我喺度幾耐....至2004年10月之前, 我係cd-rom, 99%既人都係....但有位版主既出現, 令小部份會員活躍起來, 包括我....漸漸會員人數, 貼數直線上升....文字版...三級版...NetMod....ef急速壯大, 我地都係論壇新丁, 只有一d專長 [我係AV同AV], 就被指派為版主, 但有d會員就期望我地係 「政客」, 不停用各種所謂 「政冶手段」來加害我地, 而閣下就喺依個時候, 作出指教, 我地好多謝你, 但可唔可以比我地 「止血」先呢??

比人鬧得最勁果個只係個音樂人, 後生仔, 你地想佢点?? 佢睇唔過眼出梨做d野, 係啱係錯, 都有心啦....我亦只係個咸濕佬, 飲飲食食買咸碟就叻, 但冇辨法之下都要出棃拋頭露面同你地交涉....我梗係唔一定講嬴你地啦.........

其實再講落去, 都係你地d 高層管理人, 高級知識份子 有失身份....你地 揾錯對像啦....去同d 地盆佬 傾啦!!!

網上打滾了十年的人上

[ Last edited by d228216 on 2005-11-20 at 02:41 AM ]
"....去同d 地盆佬 傾啦!!!"

都唔知比你激死定笑死......
本來想check完d e-mail 就去,點知見到原來有回覆,喜

D兄同AWU兄,

我估你地今次可能有點誤會了。  正如我同coolala2005兄話頭,我是個長氣佬! 當初因為見到點不公平的事才多事說了點意見,目的其實同各位一樣,希望改善環境減少爭吵。 個個來此目的都一樣,希望happy,只是方法不一。

但今晚,因為長氣原故,而我亦當D兄AWU兄是小弟朋友,想拿高達兄的對話來作討論而已。 即是當吹水,無其他意圖。  (因為喜歡與人辯論的原故)

何解? 如上文早已說明:『因為這裡的問題該已解決,有了這裡啦嘛!』

故此,若因為小弟長氣為吹水而累D兄打一大輪字,小弟致歉

[ Last edited by 機密 on 2005-11-20 at 03:09 AM ]
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-20 02:53 AM:
本來想check完d e-mail 就去,點知見...
#1486 係回應, 亦係糖衣毒藥, 既解釋
Originally posted by 機密 at 2005-11-20 02:53 AM:
本來想check完d e-mail 就去,點知見...
>>>(因為喜歡與人辯論的原故)

我討厭與人辯論, 見係機兄先打咁多字.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。