<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 想問下扑野時唔帶套兼射入去係咪真係high好多?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-17 01:51 PM:

吊你!!爆完之後同你打車咁咪成口都係囉
原來你鍾意食番自己d精架~
哈﹗哈﹗

咁又係。。。但如果換係葉璇。。。會唔會考慮下﹖
Originally posted by 小强 at 2005-12-17 04:00 PM:

哈﹗哈﹗

對佢冇興趣:cool:
Originally posted by 小强 at 2005-12-17 04:00 PM:

哈﹗哈﹗

葉璇我絕對唔mind,一定超淫超正......自己d精,驚咩ar?

第二次發洩:葉璇,我真係好想屌鳩妳呀!!
我同好同意之前既講法
唔use con真係好正,仲要內射,仲正
不過真係要付出代價....諗真好
Originally posted by joycejo at 2005-12-21 06:09 AM:
我同好同意之前既講法
唔use con真係好正,仲要內射,仲正
不過真係要付出代價....諗真好
可以計排卵期,加食藥!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
愛滋病冇藥食...
新聞之花我最鍾意鷺鷺(張鷺玲)
Originally posted by siredes at 2005-12-22 03:31 AM:
愛滋病冇藥食...
咁係你自己既問題啦!
你自己亂咁黎,冇人幫到你!
Originally posted by pyliu at 2005-12-21 03:17 PM:

可以計排卵期,加食藥!
食藥始終對身體唔好~
感覺好暖﹐好慶﹐好濕﹐射得會好過隱架﹐不過女友就話D野起碼要兩大天先會真係流番曬出黎。
Tiger doesn't like woods, that's why he is good at golf!!
Originally posted by 替天行動 at 2005-12-23 08:37 AM:
感覺好暖﹐好慶﹐好濕﹐射得會好過隱架﹐不過女友就話D野起碼要兩大天先會真係流番曬出黎。
吓?佢分得出邊D係佢既,邊D係你既?
一早吸收晒或者乾晒啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 想問下扑野時唔帶套兼射入去係咪真係high好多?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。