<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 如果有一日比你踢英超...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-12-29 11:18 PM:

我唔得,因為我長駐後防,連角球都唔上前頂,入鬼=.=
Me too= ="
我做全守型後衛身高仲要得162.5
入鬼到波..........
Originally posted by BoA.4 at 2005-12-29 11:32 PM:

Me too= ="
我做全守型後衛身高仲要得162.5
入鬼到波..........
卡路士~
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-29 11:22 PM:

哈。。。係喎。。有D人仲會企定定係前面,根本上自己隊友搶到,送前俾佢已經同人地龍門一對一。真係唔知做乜咁開心。。哈
我覺得打波打埋越位先好玩
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-29 11:34 PM:

好難,咁咪要有埋球證
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-29 11:35 PM:

好難,咁咪要有埋球證
咁又係,不過你踢街波係咁嫁啦,犯規都係自己話犯就犯,都唔知有咩好玩,仲要踢完都唔知有冇生命危險果下先死呀嘛
以前校隊個教練做球證都唔玩越位.......冇咁好玩= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-29 11:34 PM:

同意,可以搞下越位陷阱!
係有時有d 人長期企死係龍門前等波黎、做後衛個個真係唔得佢死、mark 佢又唔係、比佢拉死埋你係後邊、唔mark佢....一個長傳比到佢單刀入左,又要逼住睇佢d 肉酸慶祝姿勢.

如果個場細唔計得咁多,咁都算、個場打大d、如果越小小都冇所謂、始街場、但企死係禁區入面個d就真係頂佢地唔順啦.............."
Rio都係上兩場先入到波.jar
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by DeepThroat at 2005-12-30 12:45 AM:
係有時有d 人長期企死係龍門前等波黎...
企係禁區都係前鋒既一種黎既
摺吧啦
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-12-29 11:42 PM:

同意,可以搞下越位陷阱!
係呀,咁先好玩,所以我唔鍾意踢街波,入左波隨時比人"媽"到完場
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 如果有一日比你踢英超...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。