<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你記得他嗎?--Grant Hill
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2006-1-4 19:22:

何時傷的?
& JK is pg,don't need 勁快的第一步,so,his affect is 少過 other players~
咁 AI 呢?
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
Originally posted by Chenjinnan at 2006-1-5 01:03:

咁 AI 呢?
AI同Kidd又唔係同一種既球員黎既。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
我只係唔同意甘兄話 pg don't need 勁快的第一步啫,同 Kidd 冇關。不過我認為勁快的第一步對所有球員都有好處,好似 center,就算冇波係手,攞位都攞得快 D 嘛!
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
Grant Hill 最勁係佢可以改變打法...
我覺得咁樣亦都間接延長左佢可以打nba既時間
Originally posted by lintohu at 2006-1-5 02:06 AM:
ya,因佢傷完之後.佢ge第一步大不如前,
所以佢就苦練中距離~
Originally posted by Chenjinnan at 2006-1-5 01:55:
我只係唔同意甘兄話 pg don't need 勁...
o~原來係咁。。我都唔同意PG唔需要超強既第一步。。。有唔少PG都係有超強既第一步而令佢地成為非常強既球員,一跨就越過對手。AI、Wade、B.Davis、 Francis ……就係呢種。。不過Kidd又真係唔係第一步特別強既球員喎。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by lintohu at 2006-1-5 02:06:
係呀。。。可惜上年到季尾都係要傷。希望以後唔會再係咁啦。佢既黃金時代已經白費左。。。希望佢可以襯住仲有能力做返場好戲。

Originally posted by shaqkobe at 2006-1-5 03:32 AM:

o~原來係咁。。我都唔同意PG唔需要...
1,JK不是得分型,而是助攻型,助攻不太需第一步吧~
2,不是 "沒" 影響,而是 "少過" #6果班人
3,本人純以第一步論述
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-1-5 06:53:

1,JK不是得分型,而是助攻型,助攻不太需第一步吧~
2,不是 "沒" 影響,而是 "少過" #6果班人
3,本人純以第一步論述
我一早明白你的意思了

魔鬼山嘛~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你記得他嗎?--Grant Hill

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。