<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-1-18 07:22 AM:
呢度既好處係經常有人留言,不會...
我盡量便對每一個留言也作出回應!
但這裡討論的氣氛不錯,各有呼應,而且留言也不少,回應不了這麼多!
在車路士專區,我則是每則留言也會回應的!

361 x 450 PIXEL下載

Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by 43420024 at 2006-1-18 07:00 AM:
同意 而且魯爾也開始走下坡
而將入球重任落在朗拿度身上
令到皇馬更倚賴朗拿度
而同時朗拿度又超重,又是出名的玻璃腳!

450 x 327 PIXEL下載

Originally posted by bigfish at 2006-1-18 07:05 AM:
其實佢咁多前鋒, 可以好似車仔咁踢4...
那時情況一定很有趣!

449 x 348 PIXEL下載

Originally posted by 43420024 at 2006-1-18 07:07 AM:
羅賓奴又悟生性
埋門把握又唔夠大哨好
巴迪斯達又打唔出系西維爾既水準
令到施丹系中場好辛苦
說起施丹,原來他只是第一次大演帽子戲法,真想不到!

300 x 384 PIXEL下載

Originally posted by bigfish at 2006-1-18 07:07 AM:
所以應該留住摩連迪斯打後備, 必要...
皇馬不能好好接應碧咸百步穿揚的傳中球,真是大大的浪費!

307 x 449 PIXEL下載

Originally posted by pyliu at 2006-1-18 10:34 PM:

說起施丹,原來他只是第一次大演帽子戲法,真想不到!
係呀,估都估唔到
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2006-1-18 10:36 PM:

皇馬不能好好接應碧咸百步穿揚的傳中球,真是大大的浪費!
巴迪斯達同魯爾可以,但佢地狀態不足,兩個人既力量唔夠
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-18 10:49 PM:

巴迪斯達同魯爾可以,但佢地狀態不足,兩個人既力量唔夠
冇人掩護魯爾的話,佢好難頂倒波。(力量與速度也不足)
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-1-18 10:59 PM:

冇人掩護魯爾的話,佢好難頂倒波。(力量與速度也不足)
所以咪話淨係得佢兩個可以頂波既根本上唔夠既,除非巴迪斯達既狀態返番黎啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-18 11:02 PM:

所以咪話淨係得佢兩個可以頂波既根本上唔夠既,除非巴迪斯達既狀態返番黎啦
如果真係番倒黎,皇馬一定強很多,巴迪斯達有的是皇馬前線極度缺乏的活力和力量,現在皇馬前線的問題是組織老化問題,大腦施丹尤其嚴重,其餘的左路卡路士也出現這問題,雖然碧咸今季回勇,但還末能令皇馬有轉變,而且魯爾和朗拿度今季輪流受傷,羅賓奴空有速度沒有力量,更不用指望他協助組織了,巴迪斯達不單踢法乾淨不獨食,爆炸力也很強,把握力也非常強勁,配合碧咸的長傳反擊,卡斯辛奴的靈巧妙傳,將會是一個很不錯的攻擊組合,無論是誰擔任射手一職也將有大量的空間和機會,但最重要的組件巴迪斯達沒有表現,整條皇馬攻擊線完全失去一個攻擊重心一般,只能單靠今季表現飄忽不定的施丹,現在期待巴迪斯達的回勇吧。(或許這是妄想)
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。