標題: 你地有冇試過唔覺意/冇心地索左人地油或非禮左人 [打印本頁]

作者: Raymondkan    時間: 2006-1-21 10:29 PM     標題: 你地有冇試過唔覺意/冇心地索左人地油或非禮左人

試過有次搭"車立" 企起最前, 當時好迫, 在臨關門前有個身穿熱褲o既女仔沖左入o黎, 由於我對手本來係垂直向下放, 而個女仔又生得幾高o下, 結果我隻手背全程都緊貼住佢對大脾, 想縮但因為太迫o既關係而郁唔到, 可惜的是"車立"程實在太短了
作者: 表哥    時間: 2006-1-21 11:13 PM

試過.....

1. 渣住地鐵扶手,有個女仔失重心,個波壓住我手背,佢表情好尷尬。
2. 在日本一早搭地鐵,多人到爆,被迫入車廂,壓住企前面既女學生,下面貼實佢 pad pad ,好正!
3.一早搭巴士,靚女訓到熟晒,佢著背心,滑漉漉既手臂貼住我。
4.攬住17歲表妹對腳,抱起佢坐上攔杆時,對波貼住我塊面。真正食波餅!
作者: Ming007    時間: 2006-1-21 11:51 PM

試過....兩次也在學校
很對不起佢地
作者: tinetine1121    時間: 2006-1-22 11:58 PM

表妹都唔放過
作者: daviderlau    時間: 2006-1-23 12:04 AM

4.攬住17歲表妹對腳,抱起佢坐上攔杆時,對波貼住我塊面。真正食波餅!

佢又比你攬既
作者: hongkongpeople    時間: 2006-1-23 12:15 AM

十個男人有九個半都試過喇
作者: sas    時間: 2006-1-23 02:37 AM

當年係放學同個frd坐bus走
果架係單層巴士黎的
咁我上到車就好多人,我就企係入面
點知架突然間轉左,我又捉唔實
成個人坐左係個女仔大脾上面
跟著我梗係即刻企係身,面都紅晒
我就即刻say sorry,佢個frd話有無攪錯呀
之後仲狂超住我
我就同個frd提早個站落囉
諗番係都幾7嫁
作者: 69    時間: 2006-1-23 09:43 AM

十多年前,在課堂上。我正在穿上校褸,剛好Miss在我旁邊經過;結果隻左手打在她的Pat Pat上。

到現在Miss都記得那一次的監尬。
作者: ThomasKoon    時間: 2006-1-30 11:19 AM

以前搭輕鐵返學﹐超級非常迫﹐結果隻手全程車都被迫咗落去條學生妹大脾度~~

To.sas兄﹐你坐咗落條女大脾度﹐佢個fd就鬧你啦﹐咁個女仔點呀?
作者: jyeung1    時間: 2006-1-30 05:41 PM

我就試過搭MTR
給條女一手楂住我細路
即時望住佢

佢就掂行掂過
當冇事發生
作者: Xenon    時間: 2006-1-31 12:11 AM

Originally posted by jyeung1 at 2006-1-30 05:41 PM:
我就試過搭MTR
給條女一手楂住我細路
即時望住佢

佢就掂行掂過
當冇事發生
而家d女人咁狠死? 你唔識架?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0