標題: 作為beckham迷而家既我好失望 [打印本頁]

作者: pong391628    時間: 2006-1-23 11:08 PM     標題: 作為beckham迷而家既我好失望

佢而家失哂水準  長傳又冇以前咁   罰球都係  

冇錯!佢場場波都係冇走樣   但巳經不是以前了~
作者: fake2005    時間: 2006-1-23 11:18 PM

佢都有番咁上下年紀囉~~~
所以england真係諗諗係唔係一定要揀佢,
我見england中場都有唔少好波之人,
例如nolan,carrick等等.
如要感染力,
gerrard,lampard等都ok丫~~~
作者: aenco    時間: 2006-1-23 11:20 PM

佢而家失哂水準 ?? maybe or not maybe ~
he still have Goal at Real ~
年紀 is the big reason ~
作者: grayfox_leo    時間: 2006-1-23 11:34 PM

超~~花無百日紅呀~~
打winning打shot左咩
作者: 艾力克    時間: 2006-1-24 12:05 AM

Originally posted by fake2005 at 2006-1-23 11:18 PM:
所以englan...
nolan 同 carrick o係球會打得幾出色都冇用, 始終去到國家隊做倒後備都未必有得出場
o係世界舞台, 點都要有d名氣先俾倒人信心喇, 所以4個正選都好難會變
作者: tkk2p    時間: 2006-1-24 12:39 AM

過左30歲你仲想佢點
作者: abc123aa    時間: 2006-1-24 01:34 AM

咪係,過左30仲想佢點呀,佢依家既表現我認為問題不大囉~
作者: abc123aa    時間: 2006-1-24 01:34 AM

Originally posted by fake2005 at 2006-1-23 11:18 PM:
所以englan...
唔選佢?連罰球叫糊既機會冇埋,到時仲想攞世界盃???等多n年先啦
每人有每人唔同既工作既~
作者: lookityourself    時間: 2006-1-24 01:43 AM

Originally posted by abc123aa at 2006-1-24 01:34 AM:

唔選佢?連罰球叫糊既機會冇埋,到時仲想攞世界盃???等多n年先啦
每人有每人唔同既工作既~
我覺得佢依家係皇馬打左防中後

唔止識係右邊斬波

係中場識得放D 高空靚直線比前面

同埋有左遠射能力

呢D 係可取的
作者: brightman    時間: 2006-1-24 02:17 AM

其實我覺得碧咸係皇馬既表現都ok,係助攻黎講佢係皇馬都係數一數二.有5次, 至於計成功傳中次數更加係全隊之冠, 有43次, 係西甲計都排第二,僅次於Yeste既48次但係打多碧咸兩場波.我覺得碧咸有呢個成績已經有交待,因為碧咸係皇馬耐唔耐要打番中場中間.所以無好似係曼聯個陣有咁多低線出波既機會.

可能碧咸季初入波少左,但係岩岩入左球好靚既罰球.始終球員狀態有起伏.

至於英格蘭點都要擺碧咸落場,一來佢係隊長,係球隊既領袖,加上有兩次世界盃經驗,可以適應大賽氣氛. 而佢d死球真係一絕,英格蘭以往都靠佢入左唔多波, 而且再多個高治...好難有理由唔比碧咸踢英格蘭正選.

[ Last edited by brightman on 2006-1-24 at 02:34 AM ]
作者: bigfish    時間: 2006-1-24 02:25 AM

出 post 位仁兄好似淨係識彈, 一d 理據都冇
你睇佢o係皇馬同國家隊穩助正選就知啦, 奧雲就夠有名氣啦, 踢皇馬都冇正選, 可見碧咸有正選並唔係名氣o既表現, 而係實力o既印證
佢能夠o係全球最強球會同全球最強國家隊入面成為不可或缺o既重心球員, 你都失望, 咁要點你先滿意呢?
作者: abc123aa    時間: 2006-1-24 02:46 AM

Originally posted by brightman at 2006-1-24 02:17 AM:
其實我覺得碧咸係皇馬既表現都ok,係助...
有d人只係識得話比d新仔接班,但係果d新仔連自己係球會都未打得穩,就想接班???難d啦~~~
碧咸會出名都係靠果d靚罰球同準繩既傳中,但係接碧咸班既SWP連傳中都未傳得好,點接班呀..........
作者: harvey22    時間: 2006-1-24 05:00 AM

Originally posted by bigfish at 2006-1-24 02:25 AM:
你睇佢o係皇馬同國家隊穩助正選就知啦, 奧雲就夠有名氣啦, 踢皇馬都冇正選, 可見碧咸有正選並唔係名氣o既表現, 而係實力o既印證
my comment do not reflect on becks performance, but i think he get to start because he is the captain of England. how often you see a captain of big country dun start? also i believe becks get to start becoz of his populality. in owen's case he is different.
作者: 清揚    時間: 2006-1-24 09:54 AM

Originally posted by bigfish at 2006-1-24 02:25:
你睇佢o係皇馬同國家隊穩助正選就知啦, 奧雲就夠有名氣啦, 踢皇馬都冇正選, 可見碧咸有正選並唔係名氣o既表現, 而係實力o既印證佢能夠o係全球最強球會同全球最強國家隊入面成為不可或缺o既重心球員, 你都失望, 咁要點你先滿意呢?
紅字勁唔Fair,皇馬有幾多中場???又有幾多前鋒???
藍字呢句最強球會同全球最強國家隊有問題,皇馬全球最強???問過車仔,巴塞,A米,祖記未???
英格蘭全球最強???巴西強佢N倍la~:cool:

Thanks for you good comments
+2

[ Last edited by brightlee on 2006-1-24 at 01:57 PM ]
作者: Gretzky    時間: 2006-1-24 10:04 AM

Originally posted by 清揚 at 2006-1-24 09:54 AM:

紅字勁唔Fair,皇馬有幾多中場???又...
Totally agree with your points here. Though I recommend you to think twice with your choice of words. You are a smart cookie, not a fruit cake so let's make cyber filter-004ion fun for everyone by not getting too personal, shall we?

Gretz
作者: slwong3    時間: 2006-1-24 11:02 AM

I think he will play better if he is playing for another team....

come on....putting Beckham at DM.....totally not suitable for him....
作者: hung414    時間: 2006-1-24 11:42 AM

I don't know why he is so famous...till now...

I wont deny that his FK is very very good....
long pass still very good....even his trick is old and well-known
but the key reason is ............he is still in R.Madrid....not MUtd
he cannot inspire other player...like Gerard in Liverpool.. (which is a one man team)
作者: 清揚    時間: 2006-1-24 11:44 AM

Originally posted by slwong3 at 2006-1-24 11:02:
I think he will play better if he is playing for another team....

come on....putting Beckham at DM.....totally not suitable for him....
打邊位仲要多用體力過Dm,佢走下坡系不爭事實,乜Dm唔Dmㄚ,打Dm都可以斬波既,打Dm都可以都可以射入罰球既,走下坡就系走下坡~
作者: iMacc    時間: 2006-1-24 12:00 PM

Originally posted by 清揚 at 2006-1-24 11:44 AM:

打邊位仲要多用體力過Dm,佢走下坡系不爭事實,乜Dm唔Dmㄚ,打Dm都可以斬波既,打Dm都可以都可以射入罰球既,走下坡就系走下坡~
年過30比起廿零時有所不及,又有何出奇呢.
作者: Azuma    時間: 2006-1-24 12:07 PM

其實你睇下giggs係雙紅會場比賽就明
都係行行企企如果無球助攻真係唔知佢想點
走下坡係正常gei

但係最重要係
皇馬同manu 打法唔同
manu 依賴beckham 傳中比"來"哥頂禁區口有scholes 遠射
唔多唔少係攻擊重心
皇馬個個都係a士
玩短傳,個人技術......................
個個都係SUPERSTAR射freekick都要排隊啦
加上raul 同rolando 又唔係頂得
作者: 清揚    時間: 2006-1-24 12:07 PM

Originally posted by iMacc at 2006-1-24 12:00:

年過30比起廿零時有所不及,又有何出奇呢.
咁你地就唔好成日用皇馬迫佢打Dm令佢失準來做借口la~
作者: abc123aa    時間: 2006-1-24 01:56 PM

防中唔係令碧咸失準,係唔o岩佢打....佢要失準既打咩位都會失準......
作者: lliu    時間: 2006-1-24 02:38 PM

The problem is he could not change the game anymore, like he use to do b4....

he is not the most effective player like he use to be
作者: buengland    時間: 2006-1-24 02:51 PM

好似佢今季初果2-3個月仲打得好好格

佢所以仲要求皇馬加薪同續新約.......

我吾係成日睇佢, 佢呢排有幾吾掂啊??????
作者: wai0818    時間: 2006-1-24 03:23 PM

Originally posted by bigfish at 2006-1-24 02:25:
出 post 位仁兄好似淨係識彈, 一d 理...
奧雲無正選係盧森保高既問題 !
作者: DeepThroat    時間: 2006-1-24 03:30 PM

皇馬~~~基本上就係一個球星墳墓,打到走下坡都唔係只係Beckham一個,近年過去d人都冇乜邊個係會越打越起,只有隋住年紀越大,慢慢地走入墓穴裏~~~~

[ Last edited by DeepThroat on 2006-1-24 at 03:32 PM ]
作者: 清揚    時間: 2006-1-24 03:33 PM

Originally posted by buengland at 2006-1-24 14:51:

睇下low:cool:
作者: wai0818    時間: 2006-1-24 03:42 PM

Originally posted by DeepThroat at 2006-1-24 15:30:
皇馬~~~基本上就係一個球星墳墓,打到...
你話係球星墳墓 , 我話係領隊刑場就真

講真近幾年既領隊有邊個過得到一季, 去皇馬做領隊 = 受靶
作者: iMacc    時間: 2006-1-24 04:34 PM

Originally posted by 清揚 at 2006-1-24 12:07 PM:

咁你地就唔好成日用皇馬迫佢打Dm令佢失準來做借口la~
都唔可以話迫, 只係轉型啫~

我又唔覺得佢真係打到咁差啫, 走動又多, 又有長傳, 只係比當打時遜色, 正所謂花無百日紅~
作者: abc123aa    時間: 2006-1-24 04:43 PM

Originally posted by iMacc at 2006-1-24 04:34 PM:

都唔可以話迫, 只係轉型啫~

我又唔覺得佢真係打到咁差啫, 走動又多, 又有長傳, 只係比當打時遜色, 正所謂花無百日紅~
我覺得如果隊波又唔係冇防中的話都係搵佢打返右中場吧啦.......
作者: abc123aa    時間: 2006-1-24 04:44 PM

Originally posted by buengland at 2006-1-24 02:51 PM:

呢排冇乜野呀,比起前幾場早左d嫁喇
作者: 20001160    時間: 2006-1-24 08:36 PM

Originally posted by wai0818 at 2006-1-24 03:42 PM:

你話係球星墳墓 , 我話係領隊刑場就真

講真近幾年既領隊有邊個過得到一季, 去皇馬做領隊 = 受靶
咁又真係喎
所以我都有d鄧而家皇馬個領隊慘
原本係青年軍領隊就有排做   而家可能走之前d人後塵  一年都唔夠

對於碧咸我覺得而家都唔係差     點解成日都有人踩佢
好期待佢同施仙奴合作     覺得佢地合作都唔錯
施仙奴我覺得係近期最成功 ga 收購
作者: bigfish    時間: 2006-1-24 08:43 PM

Originally posted by wai0818 at 2006-1-24 03:23 PM:

奧雲無正選係盧森保高既問題 !
奧雲o既名氣壓唔到球會象徵之一o既魯爾, 但碧咸就壓倒另一球會象徵古迪踢防中, 可見佢實力受到認同
作者: night    時間: 2006-1-25 02:15 PM

其實曼聯無左db23,佢地都幾仆直..........
作者: hkcitywong    時間: 2006-1-25 02:27 PM

人老左自然打得冇咁好, 但d長傳又唔覺退步, 始終年紀對技術影響唔大.

不過清揚兄等呢個機會好久lu, db終於都老啦
作者: abc123aa    時間: 2006-1-25 02:31 PM

Originally posted by hkcitywong at 2006-1-25 02:27 PM:
人老左自然打得冇咁好, 但d長傳又唔覺退步, 始終年紀對技術影響唔大.

有邊個人唔會老=3="???
作者: bigfish    時間: 2006-1-25 05:10 PM

abc 板主, 出 post 位仁兄淨係出左個 post 就走左去, 我有d 懷疑佢係特登入黎搞事架喎, 係咁惡意中傷他人, 不如 ban 左佢啦
作者: night    時間: 2006-1-25 09:49 PM

Originally posted by bigfish at 2006-1-25 05:10 PM:
abc 板主, 出 post 位仁兄淨係出左個 post 就走左去, 我有d 懷疑佢係特登入黎搞事架喎, 係咁惡意中傷他人, 不如 ban 左佢啦
下..........
作者: 清揚    時間: 2006-1-25 10:06 PM

Originally posted by bigfish at 2006-1-25 17:10:
你胡亂中傷板友,不如 ban 左你好冇???:cool:
作者: 151515    時間: 2006-1-25 10:08 PM

Originally posted by bigfish at 2006-1-25 17:10:
人地發表下意見都唔得?

who?

[ Last edited by 151515 on 2006-1-25 at 10:09 PM ]
作者: 清揚    時間: 2006-1-25 10:08 PM

Originally posted by hkcitywong at 2006-1-25 14:27:

未ar,我唔想系06世杯見到D令我眼冤的人:cool:
作者: hkcitywong    時間: 2006-1-25 10:10 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-1-25 02:31 PM:

有邊個人唔會老=3="???
唯有28歲退休
作者: bigfish    時間: 2006-1-25 10:33 PM

Originally posted by 151515 at 2006-1-25 10:08 PM:

人地發表下意見都唔得?

who?

[ Last edited by 151515 on 2006-1-25 at 10:09 PM ]
中傷碧咸囉, 起碼我覺得佢罰球, 長傳仲維持到水準, 並非"大不如前"

[ Last edited by bigfish on 2006-1-25 at 10:34 PM ]
作者: 清揚    時間: 2006-1-25 10:36 PM

Originally posted by bigfish at 2006-1-25 22:33:

中傷碧咸囉, 起碼我覺得佢罰球, 長傳仲維持到水準, 並非"大不如前"

[ Last edited by bigfish on 2006-1-25 at 10:34 PM ]
踢得唔好就比人踩架la,唔洗咁睇唔開ar???
作者: abc123aa    時間: 2006-1-26 12:58 AM

Originally posted by bigfish at 2006-1-25 05:10 PM:
吓........
作者: cthim83    時間: 2006-1-26 02:16 AM

Originally posted by pong391628 at 2006-1-23 11:08 PM:
佢而家失哂水準  長傳又冇以前咁   罰球都係  

冇錯!佢場場波都係冇走樣   但巳經不是以前了~
1. "佢而家失哂水準" - 唔係呀嘛,咁都叫失水準 !!!?
2. "長傳又冇以前咁 罰球都係 " - 冇以前咁 . . . ? 冇以前咁咩呀 ?
3. "佢場場波都係冇走樣" - 好似讚緊佢水準穩定
4. "但巳經不是以前了~" - 不是以前那般衝動(自己加入的)了~
作者: pong391628    時間: 2006-1-26 04:37 PM

上面果位人兄我唔知你講咩囉   我只係發表下意見  完全冇中傷佢  仲有你果d理據係自己諗出黎  有咩權話我中傷beckham??
作者: 155220    時間: 2006-1-26 06:55 PM

Originally posted by pong391628 at 2006-1-26 16:37:
上面果位人兄我唔知你講咩囉   我只係發表下意見  完全冇中傷佢  仲有你果d理據係自己諗出黎  有咩權話我中傷beckham??
support!
作者: 清揚    時間: 2006-1-26 10:44 PM

Originally posted by cthim83 at 2006-1-26 02:16:

1. "佢而家失哂[/si...
得喇!!!
佢系神黎喇,沉迷的Fans,得未ar???滿意未???
作者: 單字一個撚    時間: 2006-1-26 10:56 PM

車你自己都話佢場場都無走樣啦
對於一個30歲有凸既人黎講仲可以keep到水準都已經好難得吧!
無可否認佢係走緊下坡但係佢而家既年紀比起當打時代當然有所不及啦
既然佢都keep到個水準就唔好太苛求吧
球星都係人黎架ma:cool:
作者: cthim83    時間: 2006-1-27 04:13 AM

Originally posted by pong391628 at 2006-1-26 04:37 PM:
別誤會,我從來都無話過你中傷beckham

你發表你的意見,我也只是發表我的意見 ~

[ Last edited by cthim83 on 2006-1-27 at 04:40 AM ]
作者: cthim83    時間: 2006-1-27 04:29 AM

Originally posted by 清揚 at 2006-1-26 10:44 PM:

得喇!!!
佢系神黎喇,沉迷的Fans,得未ar???滿意未???
TO 高級會員 - 清揚 :

我不是你所描述的甚麼"沉迷的 fans", 我更並不認為beckham是"神",我只是在發表意見,和網友討論而已,請你不要將這些"佢系神黎喇,沉迷的Fans,得未ar???滿意未???" 加諸在我身上。

[ Last edited by cthim83 on 2006-1-27 at 04:36 AM ]
作者: bigfish    時間: 2006-1-27 05:18 AM

Originally posted by pong391628 at 2006-1-26 04:37 PM:
請別誤會, 因為我見你咁耐以黎出左唯一一個 post 就係踩 beckham, 之後又影都冇, 先懷疑你另有所圖o者
咁你究竟想話碧咸d 罰球同長傳點先? 同埋佢o岩o岩先入左球靚罰球, 又長傳助攻俾羅賓奴射入, 咁o既級數仲唔滿意? 你睇施丹就真係大不如前喇
作者: kkkk789    時間: 2006-1-31 08:32 AM

都唔知你地有冇睇皇馬d直播-,-...
近呢3,4場波,,,碧咸同施仙奴d疊瓦式都
唔知幾好,,,同埋佢打dm都唔係打左勁耐
o者,,,始終佢係皇馬都係打右中場...
樓主呢個post我覺得應該o係幾個月前出
因為碧咸依家o既狀態根本就未至於話令
人失望,,你作為所謂碧咸o既fans o係呢刻
話失望,,,我真係有d失望,,嗄,,你有點兒令人失望,,雖然話皇馬d波係夜
o者,,但係你作為人地fans都好應該抽d時間去睇下皇馬踢波,,因為近排
皇馬d波幾好睇

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0