標題: 各位brother 教下我 [打印本頁]

作者: lookityourself    時間: 2006-1-24 08:35 PM     標題: 各位brother 教下我

同一個女仔唔係咁熟, 成日只係係icq 同 msn 傾計
點樣至可以拉近大家既距離ar....
作者: alan123boy    時間: 2006-1-24 08:47 PM

Originally posted by lookityourself at 2006-1-24 08:35 PM:
當然係約佢出街啦!
作者: tinetine1121    時間: 2006-1-24 10:43 PM

發掘共同興趣
再邀請佢一齊做
作者: Little Boy    時間: 2006-1-25 01:01 AM

Originally posted by lookityourself at 2006-1-24 08:35 PM:
首先應該繼續 icq/msn 多d, 等你同佢混熟一點, 知道對方多d 事
但淨係得文字咁傾, 始終會有很大距離
咁.. 交換下相, 用下 webcam, 見下對方既樣喇
熟左d, 咪嘗試交換下電話, 咁咪可以傾下電話lor, 或者玩下 sms, 咁就唔駛一定要對住部腦先溝通到喇
跟住呢, 咪就好似上面兩位人兄咁講, 約下出黎見面
如果有共同興趣, 咪可以嘗試約出黎做喇
如果無既話, 咁就可以例牌咁食飯睇戲行下街唱k 咁lor

不過最重要既, 就係要慢慢黎, 要自然, 唔好急進, 唔好一副急色相或擺明界女咁
正常黎講, 要同個女仔混熟左d, 先可以有機會拉近距離架嘛
唔係既話只會嚇走晒d 女
作者: BOYDWAN    時間: 2006-1-25 04:34 AM

Little Boy 講得啱~小弟認同哂啦~
+4先~唔該哂~
作者: kakeidevil    時間: 2006-1-25 10:02 AM

sms呢條橋一定掂
作者: lookityourself    時間: 2006-1-25 06:34 PM

唔該哂咁多位brother
我會努力ga la

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0