標題: [加分題] 情人節將至, 你會怎樣與愛人度過? [打印本頁]

作者: 155220    時間: 2006-2-2 10:57 AM     標題: [加分題] 情人節將至, 你會怎樣與愛人度過?

情人節將至, 你會怎樣與愛人度過?
我會同佢去番相識既地方,遠想相識時的經過
作者: hung414    時間: 2006-2-2 11:10 AM

I use the paper to roll some paper flower
(also add some Golden Sand chocolate pack paper as well)

then make 12 rose (1 gold sand rose + 11 paper rose w/ some nice packing)
insert a small ring (very cheapy one ....$10-20) inside that brundle of flowers

You firstly pass 1 gold sand rose to her...... she might be just a smile then w/ nothin else
you then pass the brundle to her......... yup cheapy present (not more than 50)
but she must be "lummed"...becoz u spend ur heart and time to do so....

try try it la
作者: singleung1956    時間: 2006-2-2 11:26 AM

帶佢去拍拖熱門地方,看一啤啤的情侶,等佢懷念下自己拍拖時的甜蜜
作者: abcde1918    時間: 2006-2-2 11:45 AM

我會買枚瑰送給自己愛人,同佢到戲院睇戲,

然後同佢到公園談情,跟着我帶佢到我屋企,

試下我整D拿手小菜
作者: karen0123    時間: 2006-2-2 11:55 AM

我會帶佢去我地第一次約會的地方,當然唔會成班一齊慶祝= =
我會選擇首先早上同佢睇場戲,最好係愛情片同感人的片
然後,吃過午餐,午餐就去當初第一次約吃午餐的地方吃,但最好不去自己多朋友的一區,以免被擾!
正午2:00-4:00去下shopping,買下野咁,但唔買得多野!淨行!
然後下午4:00-6:30,行下山頂,海邊都得!太平山頂有個位睇日落正!
海邊就晚D,吹下海風都幾舒服^^

到7:30咪去一D西餐廳或法式餐廳食,好唔好食當然重要,但緊記要找間光線柔和,有格調的店子,不要多人的,有個人空間的是最重要!慢慢吃,談談天!
到10:00到都差唔多啦,還可以去Bar飲下野,但比較危險D
早D返屋企,以免出事^^!

情人節禮物唔建議送花,常常都送花,沒有新意,寧願送錶,送頸項等
作者: hung414    時間: 2006-2-2 12:08 PM

Originally posted by karen0123 at 2006-2-2 11:55 AM:
我會帶佢去我地第一次約會的地方,當...
sorry...excuse me..just a little reminder....forthcoming 14 Feb is Tuesday...
according to your schedule....early movie watching...?!
both of U don't need to work/school?!
作者: 機密    時間: 2006-2-2 12:10 PM

Originally posted by 155220 at 2006-2-2 10:57:
情人節將至, 你會怎樣與愛人度過?
我會同佢去番相識既地方,遠想相識時的經過
你條13歲死靚仔又學人拍拖? 我呢頭叫人讀書你那頭又來個唱反調!
作者: 155220    時間: 2006-2-2 12:33 PM

Originally posted by 機密 at 2006-2-2 12:10:

你條13歲死靚仔又學人拍拖? 我呢頭叫人讀書你那頭又來個唱反調!
兩樣一齊
作者: abcde1918    時間: 2006-2-2 12:58 PM

Originally posted by 155220 at 2006-2-2 12:33 PM:

兩樣一齊
通常拍拖,都會冇心讀書
作者: 155220    時間: 2006-2-2 01:03 PM

Originally posted by abcde1918 at 2006-2-2 12:58:

通常拍拖,都會冇心讀書
有好多人拍拖讀書仲勁
作者: abcde1918    時間: 2006-2-2 02:09 PM

Originally posted by 155220 at 2006-2-2 01:03 PM:

有好多人拍拖讀書仲勁
求學時期最緊要讀好D書,拍拖其次
作者: oswalt    時間: 2006-2-2 05:27 PM

今年的情人節
我要親自下廚製作大餐
與我的女友一起吃個自製的燭光晚餐
然後出去外面走走
看看星光和風景
和她聊聊以前甜蜜的回憶
最後再給她來個深情的擁抱
和熱情的一吻

其實只要能常常見到另一半
每天都是情人節
不是嗎??
作者: YingTung    時間: 2006-2-2 06:25 PM

o個日請假就一定架喇~~
好大機會會同佢book架郵輪船上玩一日,而且情人節當日船上一定有Special活動~
(自己唔洗諗~~Yeah~~)
送完禮物,吹完海風~~跟手可以同佢返房XXXXXXX~~~訓埋覺當休息~~
即晚落船~~第二朝仲可以有精神返工添~~
作者: forty40forty    時間: 2006-2-3 08:10 AM

如果可以在情人節找到臨時情人就好了~~~

一起煮飯仔~多開心~
作者: hung414    時間: 2006-2-3 02:18 PM

Originally posted by forty40forty at 2006-2-3 08:10 AM:

一起煮飯仔~多開心~
temp lover!??!
how?!
作者: 迷途小羔羊    時間: 2006-2-3 04:32 PM

Originally posted by forty40forty at 2006-2-3 08:10 AM:

一起煮飯仔~多開心~
forty40forty,你既個諗法幾特別喎又…
你是男仔還是女仔呀??
作者: 155220    時間: 2006-2-3 05:52 PM

Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-2-3 16:32:

forty40forty,你既個諗法幾特別喎又…
你是男仔還是女仔呀??
我諗佢係女
作者: s20021601    時間: 2006-2-3 11:46 PM

我個愛人去左外國讀書....個日一放學就即係返home同佢玩cam...傾下計lor

希望速遞緊個樣神秘禮物會響個日到達la....咁就正
作者: chk8667    時間: 2006-2-3 11:59 PM     標題:

我記載個時同女友一起見家長,,,,!!不過之後女方的[錯亂],,分左手,,,令我對LOVE冇左信心
作者: garycheung    時間: 2006-2-4 08:02 AM

Originally posted by chk8667 at 2006-2-3 11:59 PM:
我記載個時同女友一起見家長,,,,!!不過之後女方的[錯亂],,分左手,,,令我對LOVE冇左信心
唔係精神錯亂掛
作者: hold_find    時間: 2006-2-4 07:03 PM

其實情人節只是一個普通日子,幾時都要對女朋友好的啦,對佢好就日日都情人節
作者: 極樂    時間: 2006-2-6 12:33 AM

Originally posted by hold_find at 2006-2-4 07:03 PM:
其實情人節只是一個普通日子,幾時都要對女朋友好的啦,對佢好就日日都情人節
拿拿拿~~呢句說話只係俾女仔覺得無誠意咋!!
我第一年同男朋友過情人節, 佢真係乜都無做......
都只係講左句: 日日對你好, 我地日日都係情人節!!
我真係嬲都爆!! (記到今時今日丫)
我同佢一齊左6年~~上年先收到佢送既情人節禮物咋!!
無陰公!!

今年........我都唔會花心機lu~~
佢話既~~日日都係情人節嘛!!!
男仔都唔花心機!! 我攪咁多野做乜?!
作者: chk8667    時間: 2006-2-6 04:57 PM

Originally posted by garycheung at 2006-2-4 08:02 AM:

唔係精神錯亂掛
是我去左外國讀書回家之後..佢已經[亂出個b泥]
作者: tb42    時間: 2010-2-13 04:21 PM

我會買枚瑰送給自己愛人,同佢到戲院睇戲,

然後同佢到公園談情,跟着我帶佢到我屋企,

試下我整D拿手小菜
abcde1918 發表於 2006-2-2 11:45 AM
讚!
作者: tb42    時間: 2010-2-13 04:54 PM

拿拿拿~~呢句說話只係俾女仔覺得無誠意咋!!
我第一年同男朋友過情人節, 佢真係乜都無做......
都只係講左句: 日日對你好, 我地日日都係情人節!!
我真係嬲都爆!! (記到今時今日丫)
我同佢一齊左6年~~上年先收到佢 ...
極樂 發表於 2006-2-6 12:33 AM
一dd男人覺得身邊果個體諒自己..覺得麻煩啦..又要唸買乜..麻x煩..#*$&#($
情人就天天do係..
不過又唸唔倒d女人睇呢個日子係咁得咁緊要..
作者: vbvb    時間: 2010-2-15 01:44 AM

去咗腦場買野之後回家砌野
作者: 中國心    時間: 2010-2-15 05:58 PM

新界一日遊

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0