標題: 唉!!請支持皇馬嘅兄弟發表意見!!! [打印本頁]

作者: BarryBeckham    時間: 2006-3-9 01:08 PM     標題: 唉!!請支持皇馬嘅兄弟發表意見!!!

如果汁個隊波嘅話應該掟走邊個球員呢?

[ Last edited by brightlee on 2006-3-9 at 08:57 PM ]
作者: 龍九州    時間: 2006-3-9 01:10 PM

1. 肥哨朗拿度
2. 卡路士
3. 沙加度
4. 碧咸
5. 施丹
全部都老啦
高峰期已過
係推行年青化既時候啦

[ Last edited by 龍九州 on 2006-3-9 at 02:12 PM ]
作者: 43420024    時間: 2006-3-9 02:03 PM

肥仔度啦!!
行行企企都唔知做乜
作者: kuru    時間: 2006-3-9 02:09 PM

我冇睇到,請問皇馬今場踢得好唔好?
作者: 奇    時間: 2006-3-9 02:44 PM

坦白講...佢地當fit時行行企企都唔野少,可惜短短兩三年搞成咁
作者: kaing    時間: 2006-3-9 03:14 PM

其實可能佢地皇牌既球員真係過左全盛時期...
比著昨日場比賽係巴仔時期既大哨...同祖記時代既施單...
昨日就算輸中場打快速進攻個幾次機會相信已經入左波9世...
以前既大哨只要控波入大禁區都已經有8成入波機會啦...
不過真係歲月x人...佢地昨日場比賽只講輸速度同身位都已經注定無波入...
最大問題我覺得佢地係輸體力...上半場睇佢地已經唔係點行...已經知...
組織進攻真係得個種...一味長傳直線...唔係就個人技術攻前,但係又過唔到阿仙奴幾個中場同後防既球員...夾防...講組織同中場已經輸左比阿仙奴...
唔輸波都已經偷笑...好多次...d 後防同中場都係企係度等你過來攻...
好幾球...阿仙奴前線都係好舒服咁就射門...無波入就真係都唔見得阿仙奴攻力強
相信比著另一支球隊...相信已經上半場都已經輸到訓係度...
睇怕中場同前線都真係要換換佢...
雖然自己好鐘意lee 隊球隊入面既球員...
不過咁樣落去...真係...唉...
作者: BarryBeckham    時間: 2006-3-9 03:17 PM

Originally posted by kuru at 2006-3-9 02:09 PM:
我冇睇到,請問皇馬今場踢得好唔好?
老實講, 後防成日立立亂,中場俾波唔到, raul 錯失良機
肥度行行企企,但............最主要係個領隊係初哥,唔夠雲加玩。
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 03:22 PM

唔好下下首先就話要掟邊個走,呢樣果樣,唔好下下都話大哨唔好
咁究竟輸波係一個人既事,某一班人既事,定係全隊人既事呀???
皇馬輸就輸雲加守得太好,完全冇犯錯,就算係巴塞都未必攻得入啦,就算真係要年青化都唔係話你想年青化就年青化,亦都唔會即刻有成果
作者: kaing    時間: 2006-3-9 03:34 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 03:22 PM:
唔好下下首先就話要掟邊個走,呢樣果樣...
你又真係講得岩既...不過皇馬就昨日場賽事...問題就真係好多...
完全可以講曬係前中後都輸曬比人...
講皇馬進攻個條進攻線上半場同中下半場...都比人迫到去中後半場...
要用d 快攻先上到去...唔係就大腳前面...前面接到就接...接唔到就無...
接到都比2個以上既後防球員圍...又無人上得前去支援...
變左好多腳進攻...都真係得幾腳....就無左....
要有咩方案就真係唔識....但係如果再咁落去...
好快連聯賽頭幾名都無份....
真係令人擔心...
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 03:44 PM

Originally posted by kaing at 2006-3-9 03:34 PM:
你又真係講得岩既...不過皇馬就昨日場賽事...問題就真係好多...
完全可以講曬係前中後都輸曬比人...
講皇馬進攻個條進攻線上半場同中下半場...都比人迫到去中後半場...
要用d 快攻先上到去...唔係就大腳前面...前面接到就接...接唔到就無...
接到都比2個以上既後防球員圍...又無人上得前去支援...
變左好多腳進攻...都真係得幾腳....就無左....
要有咩方案就真係唔識....但係如果再咁落去...
好快連聯賽頭幾名都無份....
真係令人擔心...
就用返對阿仙奴呢兩場黎講,皇馬傳d高空波埋去點解冇威脅呢,咪就係阿仙奴守得好囉,如果守得唔好就一定有一次半次既頂漏,比皇馬d球員執雞,但阿仙奴班球員冇呢d情況出現,失位都冇
進攻速度唔快呢樣野都唔係第一日知嫁啦,沙加度,碧咸,施丹,魯爾,都唔係快既球員,儘管比你攞到個波,跑上去人地幾乎一定快過你,如果前面有羅賓奴,巴迪斯達加埋助攻既卡路士就唔同,好多時施丹都需要卡路士幫,相反,只要前面有頂得既球員,碧咸唔洗跑都可以直接傳上去,而且皇馬其實有好多機會,只不過唔係攞得大力左就係把握唔到...........

再講聯賽輸比馬略卡呢場,皇馬出現左咩問題呢,最大問題係施仙奴痴左線,走左上去唔返落黎,碧咸又有傷,所以教練要換人變陣,打打下落埋大雨,令到班人既體力大大下降同埋令到果場已經有d唔穩既卡斯拿斯失左第二球,12碼果球就輸拉莫斯冇經驗,其實果球唔拉對手都射唔入啦,因為門將出緊黎

放心,聯賽頭三名絕對冇問題啦.........
周末贏埋華倫仲掂~聯賽我就唔太擔心,我擔心個新主席唔知會痴左邊條線啫
作者: sexysexy    時間: 2006-3-9 04:02 PM

以前睇皇馬, raul, guti, 摩連迪斯 3個係咁不斷走位, 撞牆, 再加figo 右路, 真係好好睇
但當後來加個肥度, 就由高興-->期望佢打番好啲-->失望-->無感覺

不過唔知點解仲係咁鍾意皇馬, 可能以前既打法實在賞心悅目, 宜家得巴塞有得同佢揮
作者: 清揚    時間: 2006-3-9 04:37 PM

Originally posted by kuru at 2006-3-9 14:09:
我冇睇到,請問皇馬今場踢得好唔好 ?
唔好
作者: alantai    時間: 2006-3-9 04:37 PM

Originally posted by 龍九州 at 2006-3-9 01:10 PM:
1. 肥哨朗拿度
2. 卡路士
3. 沙加度
4. 碧咸
5. 施丹
全部都老啦
高峰期已過
係推行年青化既時候啦

[ Last edited by 龍九州 on 2006-3-9 at 02:12 PM ]
唔知係咪個主席太固執,佢地不嬲都鍾意買球星, 年青化? 難D啦!
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 04:46 PM

Originally posted by sexysexy at 2006-3-9 04:02 PM:
以前睇皇馬, raul, guti, 摩連迪斯 3...
果三個+埋費高果時仲係全盛梗係勁啦~
如果依家皇馬班人踢得冇走樣的話,冇一隊會係佢地既對手囉,淨係大哨一個過幾個射埋果d都夠勁啦
可惜依家既皇馬唔可能做到咁樣...........
但求每場應該贏既都贏到就夠了...........
作者: bigfish    時間: 2006-3-9 05:03 PM

今日終於有幸見到皇馬銀河攻擊陣同時出場, 碧咸, 施丹, 肥度, 羅賓奴, 巴迪斯達, 古迪, 卡斯辛奴, 卡路士同時在陣, 攻到阿仙奴退守後防, 可惜時間太少, 冇時間俾佢地入波
作者: 奇    時間: 2006-3-9 05:04 PM

逼走卡比路注定無運行....

作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 05:13 PM

Originally posted by bigfish at 2006-3-9 05:03 PM:
今日終於有幸見到皇馬銀河攻擊陣同時...
60分鐘就用呢班人就可能有機2-1或者其他比數
作者: 艾力克    時間: 2006-3-9 05:17 PM

依場波應該出 robinho 同 cicinho 兩個速度型o既球員
而皇馬就應該買番個識頂波同埋識入波o既中鋒返黎

某程度我都想皇馬今場嬴, 等阿仙奴可以專心爭第4, 不過俾熱刺打都唔錯
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 05:20 PM

Originally posted by 艾力克 at 2006-3-9 05:17 PM:
依場波應該出 robinho 同 cicinho 兩...
我懷疑新主席唔太鍾意呢兩個,特別係施仙奴,呢兩場出都冇出過...........
施仙奴一出只會俾雷耶斯食住,相反沙加度比較好,但助攻一般~
作者: 艾力克    時間: 2006-3-9 05:22 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 05:20 PM:

我懷疑新主席唔太鍾意呢兩個,特別係施仙奴,呢兩場出都冇出過...........
施仙奴一出只會俾雷耶斯食住,相反沙加度比較好,但助攻一般~
施仙奴有入球能力
正係皇馬今場需要o既~
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 05:34 PM

Originally posted by 艾力克 at 2006-3-9 05:22 PM:

施仙奴有入球能力
正係皇馬今場需要o既~
入球?連雷耶斯都未搞掂呀,入球~上到去助攻都成問題
作者: brightman    時間: 2006-3-9 05:41 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 03:22 PM:
唔好下下首先就話要掟邊個走,呢樣果樣...
大哨今場波好落力, 不過阿仙奴守得好好, 中場迫得好緊, 所以個波比到佢既機會唔多.
最有機會既一次係大哨過哂阿仙奴後防單刀, 但都比施華後上趕到破壞左....

覺得阿仙奴今季係歐聯打高一皮波, keep住既話或者係舊年利記翻版
作者: kaing    時間: 2006-3-9 05:41 PM

講真...皇馬真係入球....都真係只係有運仔先入到球.....
個波上唔上到去...都已經有問題...波都未到前場又點射波...
靠昨日個d 長傳直線...快速進攻...
又唔夠支援同助攻....靠個人破關....講要一個人過2至幾個阿記....
重要入埋...真係誇左d.....
除非大哨變返23歲個時啦....一個人中場過幾年入到大禁射入埋...
不過現在講真係發緊夢.....
作者: brightman    時間: 2006-3-9 05:43 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 05:34 PM:

入球?連雷耶斯都未搞掂呀,入球~上到去助攻都成問題
所以今仗先用番沙加度..始終老波骨防守會好d
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 05:44 PM

Originally posted by brightman at 2006-3-9 05:41 PM:

大哨今場波好落力, 不過阿仙奴守得...
同意,佢今場幾落力,所以我唔認為特別關佢事
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 05:45 PM

Originally posted by kaing at 2006-3-9 05:41 PM:
講真...皇馬真係入球....都真係只係有...
前場一定上到..........
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 05:45 PM

Originally posted by brightman at 2006-3-9 05:43 PM:

所以今仗先用番沙加度..始終老波骨防守會好d
係呀~但係今場施丹,碧咸狀態唔夠.........
作者: kaing    時間: 2006-3-9 05:47 PM

不過老實講....昨日和波....相信大家皇馬波迷都已經心滿意足.....
起碼唔會輸得難睇先啦....
我就勁鐘意皇馬入面好多球員...不過昨日踢到咁真係好失望下....
如果好似abc 兄講....早60分鐘個時出動換人....真係有機會win 都唔奇....
因為尾段個幾分鐘真係似樣....
作者: brightman    時間: 2006-3-9 05:47 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 05:45 PM:

係呀~但係今場施丹,碧咸狀態唔夠.........
其實我覺得法明尼係阿記既弱點, 不過碧咸連佢都食唔住.
作者: 清揚    時間: 2006-3-9 05:48 PM

皇馬抵出局la,兩round都不及阿仙奴,遺憾阿仙奴win得太小~
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 05:49 PM

Originally posted by brightman at 2006-3-9 05:47 PM:

碧咸今場冇狀態,上場主場食到佢,今場作客係差d,而且後面又冇人幫佢手..........沙加度要守呀嘛
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 05:50 PM

Originally posted by kaing at 2006-3-9 05:47 PM:
不過老實講....昨日和波....相信大家...
和波都收貨,踢得都唔算差先起碼~
魯爾中柱果時真係差唔多時間都係60幾分鐘~
作者: 清揚    時間: 2006-3-9 05:51 PM

Originally posted by brightman at 2006-3-9 17:47:

我覺得法明尼尋晚幾好喎,睇到某某球星一文不值之餘又有些少助攻
作者: brightman    時間: 2006-3-9 05:51 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 05:49 PM:

碧咸今場冇狀態,上場主場食到佢,今場作客係差d,而且後面又冇人幫佢手..........沙加度要守呀嘛
變陣個時換施仙奴打右中場, 擺咸哥番中間...好過出哂全部前鋒...四個前鋒d位都唔知點分.
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 05:53 PM

Originally posted by brightman at 2006-3-9 05:51 PM:

變陣個時換施仙奴打右中場, 擺咸哥番中間...好過出哂全部前鋒...四個前鋒d位都唔知點分.
佢有冇放施仙奴做後備都成問題........
而且對方真係打得好呀嘛......
作者: brightman    時間: 2006-3-9 05:53 PM

Originally posted by 清揚 at 2006-3-9 05:51 PM:

我覺得法明尼尋晚幾好喎,睇到某某球星一文不值之餘又有些少助攻
替工呢講佢算係咁. 不過見佢解圍有d論盡, 始終右腳踢左閘唔係咁好.
作者: brightman    時間: 2006-3-9 05:55 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 05:53 PM:

佢有冇放施仙奴做後備都成問題........
而且對方真係打得好呀嘛......
阿記係打得好, 卡路士係左邊好似未落過底
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 05:57 PM

Originally posted by brightman at 2006-3-9 05:55 PM:

阿記係打得好, 卡路士係左邊好似未落過底
有一次,不過唔成功,希比同首回合一樣,對卡路士都係好有威脅,所以佢好少上去同埋幫施丹手,變左進攻果時又小一人...........
作者: kaing    時間: 2006-3-9 05:58 PM

不過都好彩阿記前面d 人入唔到波....
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 05:59 PM

Originally posted by kaing at 2006-3-9 05:58 PM:
不過都好彩阿記前面d 人入唔到波....
其實我覺得亨利有少少求其射左去就算......
雷耶斯果球中眉冇野好講= =""""
作者: brightman    時間: 2006-3-9 06:00 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 05:57 PM:

有一次,不過唔成功,希比同首回合一樣,對卡路士都係好有威脅,所以佢好少上去同埋幫施丹手,變左進攻果時又小一人...........
希比尋日好似上左身咁
作者: kaing    時間: 2006-3-9 06:02 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 05:59 PM:

其實我覺得亨利有少少求其射左就算......
唉.....亨利一向都係咁射ga 啦...入左d 人就覺得世界波..我覺得有運仔ja...
佢我就真係唔驚....
因為講返轉頭....法國對巴西個年世界盃....我都知佢唔係真係咁勁....
3個波都無佢份....
作者: kaing    時間: 2006-3-9 06:04 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 05:59 PM:

其實我覺得亨利有少少求其射左去就算......
中眉個...講都係隨便撞埋去....
撞到又中...又高...比著另一d 真係冷靜既入左9世啦....
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 06:05 PM

Originally posted by kaing at 2006-3-9 06:04 PM:

中眉個...講都係隨便撞埋去....
撞到又中...又高...比著另一d 真係冷靜既入左9世啦....
如果係皇馬班人射中眉就真係比人鬧鬼死
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 06:05 PM

Originally posted by brightman at 2006-3-9 06:00 PM:

希比尋日好似上左身咁
係=3="
作者: kaing    時間: 2006-3-9 06:06 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 06:05 PM:

皇馬射術就一定有既...不過有無得射就真係..........
作者: kaing    時間: 2006-3-9 06:08 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 06:05 PM:

皇馬射術就一定有ga 啦...有無得射就真係......
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 06:08 PM

Originally posted by kaing at 2006-3-9 06:06 PM:

皇馬射術就一定有既...不過有無得射就真係..........
魯爾果球中柱真係........即住補射唔入我成個人彈起左,以為入左
作者: 清揚    時間: 2006-3-9 06:08 PM

Originally posted by brightman at 2006-3-9 17:53:

替工呢講佢算係咁. 不過見佢解圍有d論盡, 始終右腳踢左閘唔係咁好.
伊保爾真系好惦,羅倫可以Say goodbye
作者: kaing    時間: 2006-3-9 06:11 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 06:08 PM:

魯爾果球中柱真係........即住補射唔入我成個人彈起左,以為入左
我都一樣....哈哈....不過全場真係得lee 球同補時個波叫做有機會.....
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 06:13 PM

Originally posted by kaing at 2006-3-9 06:11 PM:

我都一樣....哈哈....不過全場真係得lee 球同補時個波叫做有機會.....
補時邊球???
碧咸有球罰球又射唔入........
作者: kaing    時間: 2006-3-9 06:16 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 06:13 PM:

補時邊球???
碧咸有球罰球又射唔入........
最尾個射門.....門將接住左訓係度...訓左幾十秒個球.....
射門果個好似換入來ga....我無記錯....
就住就差唔多完場....
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 06:19 PM

Originally posted by kaing at 2006-3-9 06:16 PM:

最尾個射門.....門將接住左訓係度...訓左幾十秒個球.....
哦,果球,果球好似係大哨射,再唔係就係卡斯辛奴
作者: bigfish    時間: 2006-3-9 06:23 PM

Originally posted by 艾力克 at 2006-3-9 05:17 PM:
依場波應該出 robinho 同 cicinho 兩...
阿仙奴打死守, 出施仙奴都發揮唔到速度
作者: bigfish    時間: 2006-3-9 06:24 PM

Originally posted by kaing at 2006-3-9 06:16 PM:

列文o個下訓左成廿秒, 球證又唔罰佢
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 06:26 PM

Originally posted by bigfish at 2006-3-9 06:24 PM:

列文o個下訓左成廿秒, 球證又唔罰佢
生波邊有得罰呀
你真係勁
作者: bigfish    時間: 2006-3-9 06:26 PM

Originally posted by 清揚 at 2006-3-9 05:51 PM:

碧咸有好幾球頂贏佢之後 set 返中間 la
魯爾o個球都係碧咸 set 後o既
碧咸有球罰球差d 諗死列文添
作者: bigfish    時間: 2006-3-9 06:27 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 06:26 PM:

生波邊有得罰呀
你真係勁
生波要六秒內踢出喎...
你唔係咁勁嘛...
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 06:29 PM

Originally posted by bigfish at 2006-3-9 06:27 PM:

生波要六秒內踢出喎...
你唔係咁勁嘛...
死球先係呀,生波冇話幾多秒,而且佢係接波
作者: pong391628    時間: 2006-3-9 07:42 PM

比我汁我會汁皇馬既後防同埋中場靈魂人物施丹~其他都無咩問題~
作者: bigfish    時間: 2006-3-9 10:06 PM

Originally posted by pong391628 at 2006-3-9 07:42 PM:
比我汁我會汁皇馬既後防同埋中場靈魂人物施丹~其他都無咩問題~
後防改善左唔少啦
新加盟個施仙奴都幾勁, 我覺得佢速度仲快過卡富添
作者: abc123aa    時間: 2006-3-9 10:07 PM

Originally posted by bigfish at 2006-3-9 10:06 PM:

後防改善左唔少啦
速度快冇用,打閘要能攻善守先得,佢下下上左去攻唔返黎咪死???
作者: 奇    時間: 2006-3-9 10:22 PM

臨尾卡斯拿斯出左黎...差d比皮里斯射入
作者: 七星天使    時間: 2006-3-10 12:47 AM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 06:29 PM:

死球先係呀,生波冇話幾多秒,而且佢係接波
好似生波係6秒..打we都知啦= =
作者: abc123aa    時間: 2006-3-10 12:52 AM

Originally posted by 七星天使 at 2006-3-10 12:47 AM:

生波有限時嫁咩,死球就好似有限,佢仲要接實添,個球証連罰球十碼都唔執正黎做啦,更何況係接實訓係地n秒呢,如果係贏到既根本唔洗理果幾秒~
作者: kuru    時間: 2006-3-10 12:55 AM

Originally posted by pong391628 at 2006-3-9 07:42 PM:
雖然施丹係年紀大,但對比起大哨
我覺得施丹,踢得幾唔錯~
作者: abc123aa    時間: 2006-3-10 12:59 AM

Originally posted by kuru at 2006-3-10 12:55 AM:

雖然施丹係年紀大,但對比起大哨
我覺得施丹,踢得幾唔錯~
施丹係攞到波,但比波有時太慢,遇到d靈活又快既球員佢好難交到靚波,除非果日佢狀態好啦..........
作者: sexysexy    時間: 2006-3-10 01:53 AM

大哨今場雖然係比平時努力,但一場半場努力係冇用既, 一個球員, 攪到自己肥到咁, 跑步加速到連自己單刀都俾施華破壞, 真係好想佢坐後備等轉會喇, 如果用巴迪斯達+卡斯申努打前, raul 同guti 打中(起碼肯回後追波), zidane 同 beckham 打左右, i think 係最好既打法
作者: sonyguy    時間: 2006-3-10 12:10 PM

最尾果球應該係羅賓奴射...
除非係中間撞到人...
如果唔係...都唔會入既...

生球接實開始計係六秒內要開...
但如果係要落地接人地射波呢d...
通常球証都唔會吹得咁嚴...
通常都係等佢也起左身先再計...

列文係訓左一陣者...
無幾十秒咁誇...
唔算特別耐...正常啦...唔通仲拿拿聲整個快攻咩...

我覺得皇馬領隊咁遲先開始換人係聰明既做法喎..
如果60分鐘換人搏殺...
無錯係多d 時間追...但同時後防就多d 時間輸波...
當你60分鐘追成1:1...阿仙奴就仲有30分鐘反攻...
相比之下...皇馬班後防...真係好難頂30分鐘...

究竟呢場波係皇馬攻得差...定係阿仙奴守得好呢??
我個人認為係皇馬攻得差...
施丹狀態真係好差...
好少見佢一場波交失咁多波...控甩咁多波...

個人覺得...皇馬最大問題就係正選陣容...
其他都無乜大問題...
作者: 清揚    時間: 2006-3-10 12:31 PM

Originally posted by 七星天使 at 2006-3-10 00:47:

生波係冇限時既,只要你開就得喇,Keeper見到有人對佢作出干擾有權運用無限步在禁區移動去擺脫敵鋒才開出,甚至乎hold住粒波等危機減退才開出,列文就系運用後者,所以某人加落列文既罪名是不成立的
Winning只系Game,Winning話沙治奥拉母斯D射門精度可升到98你咪以為現實中既沙治奥拉母斯又可以la,唔該

[ Last edited by 清揚 on 2006-3-10 at 12:32 PM ]
作者: 清揚    時間: 2006-3-10 12:35 PM

Originally posted by bigfish at 2006-3-9 22:06:

後防改善左唔少啦
速度快大晒ar???不如叫奥雲,祖亞昆,馬田斯打閘la,幾快ar
作者: MaxFigo    時間: 2006-3-10 06:46 PM

Originally posted by 清揚 at 2006-3-10 12:31 PM:

生波係冇限時既,只要你開就得喇,Kee...
記憶之中....生波係有限6秒
不過係起身後開始計

係限時制未有之前,係計keeper行ge步數
不過e+就唔計你行幾多步

當然,若球證見到龍門係被對方球員搔擾先開唔到波
會酌情處理
作者: MaxFigo    時間: 2006-3-10 06:47 PM

Originally posted by abc123aa at 2006-3-10 12:59 AM:

施丹係攞到波,但比波有時太慢,遇到d靈活又快既球員佢好難交到靚波,除非果日佢狀態好啦..........
佢狀態都開始起伏不定
一隊強隊係容納唔到佢ga la...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0