標題: 我想問下費sir做咩要雪雲佬?? [打印本頁]

作者: pong391628    時間: 2006-3-27 12:20 PM     標題: 我想問下費sir做咩要雪雲佬??

係咪真係想迫佢績約??
作者: austin666    時間: 2006-3-27 01:32 PM

咁做最大可能係雲佬有去意
所以費sir先咁做
焗住要試陣

不過,今時今日的費sir做乜
已經對好多曼聯迷黎講冇咩重要了
作者: lintohu    時間: 2006-3-27 03:52 PM

出saha都幾好呀
有活力
作者: Kian76    時間: 2006-3-27 06:06 PM

同樣情況,令我想起了碧咸。
作者: LMQ    時間: 2006-3-27 07:05 PM

Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 06:06 PM:
同樣情況,令我想起了碧咸。
我都正想咁講
而家既雲佬就同當初碧咸即將離開曼聯一樣
場場做後備
話就話俾機會人地休息
實際上已經諗定將佢掛牌
可能費sir始終都想仲趁雲佬值錢既時候拿拿臨放出去,咁樣賺番少少掛..
作者: tkk2p    時間: 2006-3-27 10:18 PM

雖然沙夏都唔錯~但雲佬始終較有保證吧
作者: bigfish    時間: 2006-3-27 11:00 PM

賣走雲佬之後希望引入迪科爾, 羅比堅尼, 亨利或者維度卡呢d 有份量o既前鋒 la
作者: Kian76    時間: 2006-3-27 11:03 PM

Originally posted by bigfish at 2006-3-27 11:00 PM:
賣走雲佬之後希望引入迪科爾, 羅比堅尼, 亨利或者維度卡呢d 有份量o既前鋒 la
冇可能係亨利。

維度卡咁謝都要??

迪科爾和羅比堅尼,前者機會大d,而且亦合曼聯一向唔鐘意用頂級射手既風格。
作者: Kian76    時間: 2006-3-27 11:04 PM

Originally posted by LMQ at 2006-3-27 07:05 PM:

我都正想咁講
而家既雲佬就同當初...
如果羅馬搏命搶而雲佬又唔係太過大意見的話,相信羅馬拿得起錢就實買硬,因為曼聯都唔想加強主要對手的實力,就好似以前賣史譚去拉素咁賣雲佬去羅馬。
作者: babo    時間: 2006-3-28 12:10 AM

如果係賣雲佬...我寧願用果d錢切實地買個防中..
之後將a14推番上前..a14踢前總好過踢後...
之後為球隊將來著想的話...就多d俾羅斯仔試下
若果費sir肯放手俾新仔踢..好似雲加咁..我相信仲有作為..
作者: Kian76    時間: 2006-3-28 12:49 AM

Originally posted by babo at 2006-3-28 12:10 AM:
如果係賣雲佬...我寧願用果d錢切實地...
雲格似係病態養人。大球會用小球會既管理方針,幫班霸養人賣出,養人賣出,永遠自己養既勁人到左真正勁既時候就會離開。咁養黎做乜??一味捱一味捱囉。
作者: Azuma    時間: 2006-3-28 01:20 AM

唔知係對手唔點
覺得manu 今場踢得唔錯
講波佬話
saha 走動比雲佬多
所以生曬
作者: Kian76    時間: 2006-3-28 02:06 AM

Originally posted by Azuma at 2006-3-28 01:20 AM:
唔知係對手唔點
覺得manu 今場踢得唔錯
講波佬話
saha 走動比雲佬多
所以生曬
前一兩季曼聯改變了踢法,變得歐洲化了,踢的是單箭頭,雲佬一個去衝,中場做組織,雖然成果一般,但的確係適合雲佬去踢,所以表現也很好,但後來費格遜一步一步把曼聯回歸整體,現時雲佬再不是曼聯的必需,合作性較強的沙夏取而代之理所當然。
作者: iMacc    時間: 2006-3-28 10:56 AM

Originally posted by babo at 2006-3-28 00:10:
如果係賣雲佬...我寧願用果d錢切實地...
a14要踢返前鋒應該唔易...因為費蛇已經將佢轉打防中....一陣又俾佢打返前咪即係自摑咀巴...費蛇就算明知唔得都唔會俾a14打返前...我覺得...

不過我都好認同a14喺leeds時打前又真係好勁~

我又覺得費蛇未必會買防中喎...因為買個防中返嚟...佢愛將重邊有得出...
作者: kakeidevil    時間: 2006-3-28 03:15 PM

有saha o係度r8唔使做咁多野...

同埋 saha+r8 入球比率多過 雲佬+r8

出 saha+r8 令曼聯連嬴6場...
作者: bigfish    時間: 2006-3-28 10:19 PM

Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 11:03 PM:

冇可能係亨利。

維度卡咁謝都要??

迪科爾和羅比堅尼,前者機會大d,而且亦合曼聯一向唔鐘意用頂級射手既風格。
以曼聯o既吸引力, 要吸引亨利加盟並不困難
維度卡有d 似舒寧咸咁, 夠經驗, 又唔駛好多$$
另兩個勝在後生, 速度快, 同朗尼, c 朗夾到
作者: babo    時間: 2006-3-28 11:13 PM

Originally posted by iMacc at 2006-3-28 10:56 AM:

a14要踢返前鋒應該唔易...因為費蛇...
費蛇要a14打防中...其實我諗佢自己知自己事..
根本果時係無人用先硬要放a14落去打=.=
a14傷完出來都好難俾佢踢番防中..
以現時曼聯情況來睇..a14仲適合而家既機動打法..
a14..本身都有速度...佢偶然返去回防鏟一兩腳..總好過佢呆在後面不上前助攻@@

不過你講得o岩...就係費蛇要面~自摑嘴巴就唔好啦@@
作者: LMQ    時間: 2006-3-29 12:10 AM

Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 11:04 PM:

如果羅馬搏命搶而雲佬又唔係太過...
但係總係唔想見到雲佬離開曼聯...
作者: Kian76    時間: 2006-3-29 12:11 AM

Originally posted by babo at 2006-3-28 11:13 PM:

費蛇要a14打防中...其實我諗佢自...
只可惜a14唔識入波,應該話入波唔多。
作者: 艾力克    時間: 2006-3-29 12:21 AM

Originally posted by bigfish at 2006-3-28 10:19 PM:

defoe 同 saha 作用差唔多, 相比下衝刺力強d o既 robbie keane 會較適合
不過如果真係放走雲佬o既話, 點都要買番個識頂波o既人返黎
作者: au212001    時間: 2006-3-29 12:42 AM

Originally posted by Kian76 at 2006-3-29 12:11 AM:

只可惜a14唔識入波,應該話入波唔多。
係low, 入球率比較底, 係列斯個陣都係咁, 不過個份活力, 同衝擊力, 算係吾錯~~
作者: Kian76    時間: 2006-3-29 12:46 AM

Originally posted by au212001 at 2006-3-29 12:42 AM:

係low, 入球率比較底, 係列斯個陣都係咁, 不過個份活力, 同衝擊力, 算係吾錯~~
在列斯時早期踢前鋒,後期都要局住改打右翼,原因如下:

第一:入球能力一般

第二:佢技術在列斯陣中算不俗

第三:要讓出位置給入球力更強的維杜卡拍住羅比堅尼等人踢前鋒位置。
作者: Kian76    時間: 2006-3-29 12:53 AM

Originally posted by bigfish at 2006-3-28 10:19 PM:

阿仙奴除非快要破產,如果唔係死都唔會讓亨利俾曼聯。

維度卡風光不再,而且踢法是力量型,體能慢慢下降的他以肥肉極多的肥佬身驅,就算黎到曼聯都會有作為嗎???哈哈!!

羅比堅尼踢法上似奧雲,就真係要睇下奧雲夾唔夾倒朗尼先喇,若夾唔倒,羅比堅尼夾唔倒既機會好高。

迪科爾好似真係末試過同朗尼在國家隊同時演出有好過。
作者: 艾力克    時間: 2006-3-29 12:57 AM

Originally posted by Kian76 at 2006-3-29 12:53 AM:

阿仙奴除非快要破產,如果唔係死...
ya...
要 viduka 不如要 ronaldo
作者: Kian76    時間: 2006-3-29 12:59 AM

Originally posted by 艾力克 at 2006-3-29 12:57 AM:

ya...
要 viduka 不如要 ronaldo
呢個好呀!!不過要朗拿度不如要番雲佬。哈哈哈!!
作者: Azuma    時間: 2006-3-30 01:27 AM

Originally posted by Kian76 at 2006-3-29 12:59 AM:

呢個好呀!!不過要朗拿度不如要番雲佬。哈哈哈!!
不如利華度加巴治奧

作者: Kian76    時間: 2006-3-30 01:58 AM

Originally posted by Azuma at 2006-3-30 01:27 AM:

不如利華度加巴治奧

巴治奧件波衫一定好好賣。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0