標題: [轉貼] 足球小將的靈異之處[00+] [打印本頁]

作者: 155220    時間: 2006-3-28 06:53 PM     標題: [轉貼] 足球小將的靈異之處[00+]

足球小將的靈異之處

1. 個個人的髮型都是大同小異(e.g.史奈達和戴志偉除左髮色和眼睛顏色唔同外,其本上係同一個人)

2. 經上穿上棉被咁厚既球衣作激烈和炎熱的比賽。

3. 個波既用料有問題,柔軟度奇高,踢扁到成個薄餅咁都無問題。

4. 對大脾出奇地粗

5. 咁不踢一場波 埸足幾10期 好多回憶

6. 個個跳起都幾層樓高,
    出招個個好似開緊 EX mode(Virtual Cop????)

7. 獵鷹射球真係有鷹,
    雷獸射球真係有獸(不過唔知係咪真係雷獸)

8. 衝力射球等射球連石屎裝都可以射穿,射中梁仔塊面竟然可以流行鼻血就無事,神人乎?

9. 個個隻腳都係勁長,而騰空可以有幾秒以上

10. 由後場帶波到對面禁區好似跑馬拉松咁耐.................

[ Last edited by sfxc0000 on 2006-3-29 at 06:42 PM ]
作者: chrislovegill    時間: 2006-3-28 07:27 PM

[center]我覺得最無聊o個d就係........

睇故又駁故o個d人law!~!~!~!~!~!~[/center]
作者: 奇    時間: 2006-3-28 07:58 PM

衝力射球等射球連石屎裝都可以射穿....個波唔爆先奇
仲有~個波痴住龍門可以成分鐘
打完倒掛可以雙腳落地....勁過Tony ja

[ Last edited by 奇 on 2006-3-28 at 07:59 PM ]
作者: xabi2000    時間: 2006-3-28 08:49 PM

agree
thx for sharing
作者: 17317328    時間: 2006-3-28 11:26 PM

哈 係 我都覺得係
好假咁 不過細個又鐘意睇
作者: austin666    時間: 2006-3-29 06:56 AM

如果正正經經咁畫
咁不如睇我踢...
作者: Rika    時間: 2006-4-3 06:22 PM

因為足球小將係一套漫畫或者動畫 =.=
唔知咁樣可唔可以解決到各位既煩惱呢~
作者: hayabusa    時間: 2006-4-8 09:24 AM

仲有, 有時健威明明響龍門右邊,
跟住人地射個波去右邊,明明可以接住,
但健威就鍾意走去左邊門柱踩條門柱返過右邊...
作者: pkbrian    時間: 2006-4-10 10:22 AM

你漏左講一句....

就係.....

個人永遠快過個波-.-
作者: iknow    時間: 2006-4-11 10:54 PM

佢就係咁樣你先追足佢咁多年

重有利雲果招子彈射球......可以咁樣落西......

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0