標題: 請問呢度多唔多人鐘意打網球丫?? [打印本頁]

作者: CopperRed    時間: 2006-4-29 09:07 PM     標題: 請問呢度多唔多人鐘意打網球丫??

純綷無聊問下~事關見sport個度多數都係講football,當吹水咁吹下水~因為呢排都愛上左打網球,所以想同大家分享下。ps。<--newbie~
作者: cwleung1988    時間: 2006-4-29 09:17 PM

當我身型仲未完全發福個陣...我都幾鍾意玩嫁
作者: CopperRed    時間: 2006-4-29 09:25 PM

唔係應該發左福要玩多d咩︿︿keepfit 丫嘛
作者: cwleung1988    時間: 2006-4-29 09:31 PM

Originally posted by CopperRed at 2006-4-29 09:25 PM:
$ V1 V7 @% y* e8 ?# U# X唔係應該發左福要玩多d咩︿︿keepfit 丫嘛
* Y: z; g1 y; N. Y& H$ L/ ^) H
我都知我要開始keepfit嫁啦...不過又懶
作者: kakeidevil    時間: 2006-4-30 12:00 AM

打機幾鍾意
作者: CopperRed    時間: 2006-4-30 04:38 AM

打機我都鍾意~~我重記得讀書玩個時都係因為網球王子令我有興趣HAHA,不過玩左好短時間,近排想玩返既原因係想做返運動~~同埋想做網球王子,呵呵
作者: YingTung    時間: 2006-4-30 11:16 AM

Originally posted by CopperRed at 2006-4-30 04:38 AM:
! }4 a9 J; u7 i( P0 c打機我都鍾意~~我重記得讀書玩個時...
* A/ Q% }1 M8 J' ?* b, A8 x. p0 U
' P0 F: R5 P% U: F/ G4 u
網球王子o的內容好誇張呀,成套足球小將網球版咁...
! A5 Q/ Y+ b* O- W我都鐘意打網球,但因為係同我女友打,
5 ]' h+ K. q1 }( }, g& G) h) Y而我女友又o係o個o的無咩力既人..
% B' a& _+ h; C所以次次我地對打我都有o的悶....."
作者: CopperRed    時間: 2006-4-30 01:28 PM

咁你實好勁啦@@
作者: bigfish    時間: 2006-4-30 11:53 PM

Originally posted by YingTung at 2006-4-30 11:16 AM:, Q" D1 v+ w4 x% ?
  S2 M! H( [) U6 V; H
* P# {3 S/ g, |5 {1 Z1 Q
網球王子o的內容好誇張呀,成套足...
* l) ~, r* B# r, _- x
打打下會唔會做左第d 運動ga?
作者: CopperRed    時間: 2006-5-1 12:17 AM

......網球場黎wor,你唔係想話佢地會踢下波咁丫
作者: alantai    時間: 2006-5-1 05:04 PM

早幾年好鍾意打, : S9 [$ G7 G1 V! D* y. F( }1 h
當時好hit打網球, 成日book唔到場
9 l$ Z: g& D: i( \7 ^* {; Y) K. Q試過大熱天時30幾度連續打2,3個鐘9 S  A! Z0 A% h) \
打完之後發現腳上既汗都已經變做鹽了6 ^% l6 x" H4 X
諗番都幾恐怖
( O* z+ e1 K# }* X/ l7 t3 ]; d) h+ z! ^4 w3 x- ~* g
而家好少打喇, 轉左打羽毛球,
/ i7 v) G* w& z運動量冇網球咁勁, 不過冇咁辛苦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0