標題: 遇到呢o的人 你會點做? [打印本頁]

作者: 三村信史    時間: 2006-4-30 03:31 AM     標題: 遇到呢o的人 你會點做?

http://www.youtube.com/watch?v=H20dhY01Xjk
作者: CopperRed    時間: 2006-4-30 04:14 AM

睇到我何其地咁興奮,睇情況啦,通常搭車都會好多人講電話好大聲,唔通次次聽到都嘈人咩,多一事不如小一事,太過份既話我相信嘈佢唔只我一個,不過呢個男人真係幾過份,開始個時都只不過係大大聲,之後重講晒粗口,個哥哥仔肯定見人西裝友以為好恰,點知比人兇到粒聲唔出,真係糗爆。比人咁小法都忍。。睇到我火都黎埋。。我諗大部份成客都會諗一句說話,早知今日,何必當初呢~,不過冇人幫下口都幾慘,唔知佢地落車會唔會開波呢~真想拍個個人繼續拍落去,感謝呢位人兄比咁好既片同大家分享
作者: haha2004    時間: 2006-4-30 05:49 AM     標題: yes

that man is crazy i think
作者: bigfish    時間: 2006-4-30 11:48 PM

拍片條友可能好憎林尚義, 夾硬屈阿叔
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2006-5-1 05:35 PM

睇個外型仲以為係我老豆~- Q/ x1 l' l0 P3 @* |5 p
好彩聽埋聲,加上用字先知唔係
作者: 155220    時間: 2006-5-1 05:47 PM

我會同佢串嘴,唔夠串就閃
作者: queenly    時間: 2006-5-1 06:31 PM

林叔得罪佐邊個
作者: queenly    時間: 2006-5-1 06:32 PM

Originally posted by 155220 at 2006-5-1 05:47 PM:0 q8 R1 l  H9 o2 f
我會同佢串嘴,唔夠串就閃
$ R8 q+ o3 a: r- x3 m0 G- q都好難搵人夠佢串, 佢d粗口練過
作者: queenly    時間: 2006-5-1 06:33 PM

題外話, 樓主, 你幅pic有冇大相, 想要

圖片附件: 64259.jpg (2006-5-1 06:33 PM, 18.8 KB) / 下載次數 12
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=855519&k=b106a73fe8b1f940a6c789e0f96ae117&t=1726877532&sid=t1TsLS

作者: kgkgkg212121    時間: 2006-5-1 06:54 PM

Originally posted by bigfish at 2006-4-30 11:48 PM:; l+ {3 M) @3 e5 X5 E, W( d
拍片條友可能好憎林尚義, 夾硬屈阿叔
/ w. M$ l# K% n$ [7 @/ O
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2006-5-1 07:07 PM

Originally posted by queenly at 2006-5-1 06:32 PM:! C& j- w# h0 C) O) F

- m+ l' I. Q0 p: ]- j都好難搵人夠佢串, 佢d粗口練過
- e+ y, ?4 g1 l呢d阿叔唔要面的~
/ {$ ?- k' I8 m+ x除非你都唔理面啦,咁就有得嘈
作者: queenly    時間: 2006-5-1 07:13 PM

re 番樓主個topic
+ U8 x8 S4 B; {% g& h; O/ s我會盡量搵多d人介入, 自己扮曬受害者咁, 人多好辦事

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0