標題: 小心的士 KY8333 (早上 8:30 危險駕駛) [打印本頁]

作者: super168    時間: 2006-5-3 09:25 AM     標題: 小心的士 KY8333 (早上 8:30 危險駕駛)

早上八點半左右係金鍾,天雨路滑,行人行得慢,個的士佬開得快又唔讓人行,仲響"按"叫人行開比佢過,之後仲打開車窗同行人嘈,話自己已經讓左路,仲好惡成個黑社會咁.7 X" L2 ^5 \) R1 L
自己想做多轉生意或死去交更都唔好攞人去"較飛",車親人仲死.
% ]8 s& u8 {, S" K6 `' W: C9 [- l! Z" @& D3 e
當時好黑又突然睇唔清潔的士證個的士佬個名,淨係睇到個車牌
作者: 打狗棒    時間: 2006-5-3 10:25 AM

有d的士狗同小巴狗正人渣, 個個以為自己係舒密加, 亂9咁渣車, 鬼唔X望個d害群之馬開車時"攬山"(冇客時).................!!!
作者: cgdmzlam    時間: 2006-5-3 11:19 AM

大家都係搵食姐
& W2 l# C6 k) y~~~~~~~~~~
# Y; Z9 n8 h" A- @7 u6 g/ z, R8 f: F如果你係佢立場 處境 來看. K0 s$ r4 a$ p' }4 M
可能你都一樣咁樣
作者: 衰貓    時間: 2006-5-3 12:06 PM

無品就係無品,唔係話立場唔同就可以無品,無關係‧‧‧‧‧
作者: a13670    時間: 2006-5-3 01:55 PM

咁果條係馬路定係咩路先??+ m! `6 o( J) a* ]4 p+ \
如果馬路又係綠燈又冇行人過路線,我都唔讓嫁
作者: vv1668vv    時間: 2006-5-4 12:47 AM

唉。。。。。。。有时有好多人搭车
8 x; w( I. I. ~8 l* D5 L7 R1 D: ^, q8 ]- E3 m9 v
比 几 蚊 距 仲 要 比 埋 条 命 距 !!
作者: Allen86520    時間: 2006-5-4 01:41 AM

驚咪行路囉.....
作者: zxc777    時間: 2006-5-4 07:56 PM

由其係老伯個d 飛車仲快

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0