標題: [HELP]被WINDOR發現使用盜版XP!!?? [打印本頁]

作者: makin    時間: 2006-6-7 07:30 PM     標題: [HELP]被WINDOR發現使用盜版XP!!??

以家開機會話我用盜版..點算好..除左買正版~正版都幾貴=0="
唔該大家幫幫忙@V@會唔會比人告架?
作者: d228216    時間: 2006-6-7 07:32 PM

重装
作者: tkk2p    時間: 2006-6-7 07:43 PM

控制台,之後新增或移除程式,有朋友話delete左就ok,唔知係咪喇~
作者: admin    時間: 2006-6-7 07:56 PM

6舊水算吧, 冇得走,
當買hardware都要錢, software一樣要錢,
觀念問題改左就覺得值心甘命底比錢去買.

用都用得安心d, 一定冇木馬, 有問題就一定係xp bug, 唔係crack bug.
用過番版同正版, 您就知分別.
無論心靈上同實際上都不一樣
作者: makin    時間: 2006-6-7 08:16 PM

我都知..但我讀緊書-3-冇咁既經濟能力..
我阿媽想我唔打機= =冇得打佢最開心~
100萬分=0="tkk2p你話刪咩= =唔係好明..刪邊個野先
作者: pakho    時間: 2006-6-7 08:52 PM

Originally posted by makin at 2006-6-7 07:30 PM:
以家開機會話我用盜版..點算好..除左買正版~正版都幾貴=0="
唔該大家幫幫忙@V@會唔會比人告架?
用呢個
作者: benny0105    時間: 2006-6-7 10:13 PM

我自問冇一個sofware係正版,除左Windows XP

因為正版方便好多好多好多陪,而且可以堂堂正正執行Windows Update,

賴野機會都少好多啦

Makin兄,出少兩次街,去少兩次K,就已經可以買到正版啦

再唔係,趁而家暑假搵返份暑期工,賺到錢仲可以換部新機tim

總好過late響屋企打機呱
作者: yinloveu    時間: 2006-6-8 03:58 AM

上講壇搵crack
作者: a13670    時間: 2006-6-8 11:35 AM

系統還原到未update之前啦,咁就得

不過比佢知道你window可能唔係正版都係冇野既
作者: admin    時間: 2006-6-8 01:11 PM

Originally posted by pakho at 2006-6-7 08:52 PM:

用呢個
26fun咁出名, 重係咁放d咁野, 想死咩,
您得閒去應酬d海關, 我都唔得閒.
唔好攪d咁野.

file已經delete左, 26fun用linux系統,
每分鐘harddisk read write幾千萬次,
delete左的file一定救唔番, 請高台貴手唔好煩我.
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2006-6-8 05:49 PM

攪到admin出聲已經夠勁
仲攪到佢真情流露呢勻真係.....

其實呢方面我都幾buy admin個concept, OS最好用正版啦
乜野hack版, windows變種個d.....真係update都嫌麻煩
最緊要好似admin話齋, 有乜問題你唔會成日以為「係咪衰老翻!!?」

你可以去買OEM版平d / 二手野 / (同朋友一齊xxxxxx 自己想啦 )
至於其他software, 自己找門路啦, 外面大把壇有, EF就無啦
作者: makin    時間: 2006-6-8 07:07 PM

多謝晒各位板主同會員既幫助@O@
睇黎都係正版好d..我試下說服我阿哥先-3-"
一隻正版WINDOW只可裝一次?
回benny0105..我近排好少打機..就考試=0=打波多XDD
作者: pakho    時間: 2006-6-8 09:09 PM

Originally posted by admin at 2006-6-8 01:11 PM:

26fun咁出名, 重係咁放d咁野, 想...
sorry,真係有留手,只扣一分
我只想助人為快樂之本,怎料是害他........請見諒
作者: Triangel    時間: 2006-6-9 12:07 PM

To Admin:

Please read
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=2&fpage=2

Thanks

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0