標題: 曼聯出手啦................. [打印本頁]

作者: pig210    時間: 2006-7-16 01:33 PM     標題: 曼聯出手啦.................

曼聯鋒線改造計劃曝光!荷蘭射手雲尼斯達萊勢投皇馬,曼聯領隊費格遜點會坐以待斃,據西班牙傳媒爆料,紅魔已經同馬德里體育會達成協議,西班牙金童費蘭度托利斯將以約二千四百萬鎊轉會費空降奧脫福,與朗尼組成年輕黃金鋒線。

曼聯領隊費格遜正式開腔,承認雲尼斯達萊要求離隊,英國《太陽報》仲話,皇馬已經同「雲佬」傾好價錢,目前只係効轉會費上同曼聯討價還價,不過曼聯已搵到「雲佬」簕代替人選,向熱刺出價一千五百萬鎊(約二億一千萬港元)收購迪科爾。

正於南非作季前集訓簕曼聯,効記者會上承認,「雲佬」去意已決,加盟皇馬成數極高,不過皇馬只願出一千二百萬鎊轉會費,曼聯卻要求一千六百萬鎊,雖然最終轉會仍有待落實,曼聯已正式向熱刺出價,希望羅致該隊射手迪科爾。

此外,朗尼向英國《鏡報》表示,仍當基斯坦奴朗拿度係好友,希望佢効新球季可留隊,朗尼主動出聲,睇係想冰釋前嫌。

基斯坦奴朗拿度+朗尼+迪科爾+費蘭度托利斯.................................
                                                 大家點睇

[ Last edited by pig210 on 2006-7-16 at 01:35 PM ]
作者: 幸運馬迷    時間: 2006-7-16 01:42 PM

費蘭度托利斯 x MU = 100%
作者: pig210    時間: 2006-7-16 01:49 PM     標題: MU???????????????????????????

Originally posted by 幸運馬迷 at 2006-7-16 01:42 PM:
費蘭度托利斯 x MU = 100%
什麼係MU????????????
作者: 自由神    時間: 2006-7-16 01:52 PM

基斯坦奴朗拿度+朗尼+迪科爾+費蘭度托利斯.................................
無可能的!!
有四個之中有兩個真係踢既話!你都要偷笑啦!
個人認為費蘭度托利斯既身高同把握力幫到手!不過佢既身體對抗性不足,好難踢英超!
要迪科爾好過!
作者: lookityourself    時間: 2006-7-16 02:28 PM

Originally posted by pig210 at 2006-7-16 01:49 PM:

什麼係MU????????????
你在野嗎??
MU 不就是Manchester United

難道你不知道??
作者: bigfish    時間: 2006-7-16 02:45 PM

朗尼肯原諒 c 朗, 真係不計前嫌, 有大將之風
作者: cheshing_hk    時間: 2006-7-16 02:54 PM

廸科爾.....唔好啦....
作者: brightman    時間: 2006-7-16 03:32 PM

Originally posted by cheshing_hk at 2006-7-16 02:54 PM:
廸科爾.....唔好啦....
又1500萬磅? 加埋卡域克個邊成事既話熱刺係曼聯身上月賺左3000萬磅...真係肥仔..
作者: uehara    時間: 2006-7-16 03:48 PM

如果計埋沙夏,仲有久休的蘇斯克查同埋後生仔羅斯,雖然呢兩個相信係後備中的後備,但曼聯會唔會太過多前鋒呢?
作者: wai0818    時間: 2006-7-16 04:11 PM

留意下曼聯既官網 , 夏格維斯已成為曼聯既第二個羅致既目標
作者: feuosma    時間: 2006-7-16 04:32 PM

夏格維斯

maybe can train him as next Keane....
作者: hokong10    時間: 2006-7-16 06:45 PM

I think will be Rooney+Solsjaker
作者: Kian76    時間: 2006-7-16 06:59 PM

咁攪法曼聯會唔會破產架??

收入:雲佬1200-1600萬。

支出:卡域克1700萬
         托利斯2500萬
         迪科爾1600萬
         夏格維斯600萬

咁攪法曼聯真係好危。
作者: cwc_tkd    時間: 2006-7-16 07:12 PM

夏格維斯值得買, 仲平過卡域克添~~
作者: wai0818    時間: 2006-7-16 07:51 PM

史密夫 , 卡域克 , 夏格維斯 , 奧沙 ....  防中個位都有排爭
作者: 王晶    時間: 2006-7-16 07:55 PM

Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 06:59 PM:
咁攪法曼聯會唔會破產架??

收入:雲佬1200-1600萬。

支出:卡域克1700萬
         托利斯2500萬
         迪科爾1600萬
         夏格維斯600萬

咁攪法曼聯真係好危。

我覺得 卡域克1700萬/夏格維斯600萬     托利斯2500萬/迪科爾1600萬 2pair 都係2選一

曼聯近年基本正選後備加埋都係4個前鋒

黑柴復出 鋒線買多一個就夠
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2006-7-16 08:42 PM

Originally posted by 王晶 at 2006-7-16 07:55 PM:

我覺得 卡域克1700萬/夏格維斯600...
迪科爾好似唔係咁啱使
作者: 038886    時間: 2006-7-16 08:44 PM

下..迪科爾..好一般..洗唔洗1500m..
buy夏格維斯+托利斯得啦..
作者: Kian76    時間: 2006-7-16 09:00 PM

Originally posted by 038886 at 2006-7-16 08:44 PM:
下..迪科爾..好一般..洗唔洗1500m..
buy夏格維斯+托利斯得啦..
1500一個迪科爾,倒不如600一個米杜、1000一個伊巴謙莫域好過啦。
作者: bigfish    時間: 2006-7-16 09:54 PM

我覺得夏格維斯同托里斯都有星味多d, 梗係買佢地 la
作者: 奇    時間: 2006-7-17 12:12 AM

Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 09:00 PM:

1500一個迪科爾,倒不如600一個米杜、1000一個伊巴謙莫域好過啦。
一個伊巴謙莫域好過啦
作者: iknow    時間: 2006-7-17 10:39 AM

咁我會鐘意托利斯+夏格維斯+卡域克~
作者: geoffy    時間: 2006-7-18 01:55 PM

i think defoe won't go man utd
作者: cfccfcc    時間: 2006-7-18 05:33 PM

買到先算啦
都開波喇
仲未買到
作者: chanhoyingap    時間: 2006-7-18 11:57 PM

馬德里體育好似話唔肯放人喎
作者: LMQ    時間: 2006-7-20 11:48 PM

硬係覺得曼聯比其他球會傳得更多買人消息=.=
但好似無件係真...
作者: SUPERHERO    時間: 2006-7-21 12:56 AM

買到至算............
到頭來又買d不知名既新仔返黎, 之後又放走~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0