標題: 大家會唔會熄燈三分鍾? [打印本頁]

作者: 171830    時間: 2006-8-8 12:28 AM     標題: 大家會唔會熄燈三分鍾?

我自己就會支持喇!
作者: singleung1956    時間: 2006-8-8 12:40 AM

係就實實在在制訂的環保條例,成日做的無寥Show
作者: wind69    時間: 2006-8-8 03:12 AM

或者會,只怕我會唔記得,不過最好閂一盞,開就揀另外一盞。尤其係慳電膽,唔係好易壞,一開一關果野仲會好食電添! U8 T" L' ?& z8 t0 o# }3 n
8 y9 f* k6 O$ a
如果唔係話意識重於一齊,其實呢個動作都幾唔環保.....
作者: cgdmzlam    時間: 2006-8-8 10:13 AM

唉~3 x( ?5 p4 w& y- y
羅來攪
6 T" J- K, o7 [4 O熄燈三分鐘有咩用8 n: h* u4 Q1 M, P( `  Q3 K& a
一開一關% G( ?* _+ R5 m( ]- R/ y# p
燈咪仲易壞4 G5 ]% M/ y4 \1 v" {, b1 Z' y
到時換燈膽咪仲唔環保2 t9 X# B  K6 ]( }9 H/ T
5 Z+ w, V, ?4 _' h8 s9 H$ A5 M" Q
你估默哀三分鐘咩) ]3 M( J7 u8 ~
; o/ C& z! P9 J5 z8 ?
攪到人咁唔方便: B& b6 ?4 H  a" y- p/ j
係某d鋪頭忽然熄燈
6 H/ s7 {9 Q+ B3 N4 p+ G% m又忽然開燈, ^' X/ `6 m) J, _
唔知既遊客仲以為係咩事添
4 c( K! W& t  r3 [
7 `" |1 c" `! Z/ b) h2 ?如果萬一唔好彩
4 Z) y3 _- ]; Q3 t+ }! U攪到人踩人事件6 F  G1 k' x' h8 J
我估果個舉辦人 去跳樓都得拉~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 自由神    時間: 2006-8-8 10:59 AM

會!cgdmzlam君!唔好睇小呢三分鐘!
作者: athome    時間: 2006-8-8 11:22 AM

支持...
0 N; I5 ?* V1 i' ]因為我甚少會開燈...
作者: cgdmzlam    時間: 2006-8-8 12:17 PM

個人喜歡既姐~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: oleleo    時間: 2006-8-8 09:13 PM

我有諗過熄...點知用一陣電腦...冇左e回事...
作者: 極樂    時間: 2006-8-8 09:38 PM

我熄夠10mins !!!
作者: loklok117    時間: 2006-8-9 11:29 PM

依件事令我林起一套日本舊戲
7 B3 E& c! j4 r- N7 l7月7日晴3 @6 T) L. @4 E* ^0 L+ D% j
睇好多次都係咁感動

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0