標題: 真係難得既 經歷 [打印本頁]

作者: shingshing1234    時間: 2006-8-11 08:39 PM     標題: 真係難得既 經歷

哈....今日...真係好無引...$ e+ C; p8 x: Y9 o% ~
下午好鬼死熱....個fd 叫我去打波..咪去下打下low...結果變左吹水..後來去左樓下位置買下野飲再吹過~~~哪知..我靠北!!!~~~無拿拿幾個擺明扮飛仔既仆街仔...6~7個左右..走來..好串咁坐在我們身旁...食住煙.個樣仲要串七七咁..真係佢老咪..我地知佢地在..照講野..後來.我個fd講走啦..個死飛仔..問.."喂..你去哪啊"~我個fd就答."無啊..回家食飯"那時佢又真係買左飯要食既..之後我們咪散水low.....那時我們班fd 都有成6個...當中不乏大隻既.(我就好細隻既= =)~~走既時候..佢仲要串我們."走咩啊..喂....四眼仔..咪鬼走啦.."我係四眼.後來我就一個人回家...唉...日光日白..都有d 咁仆街既野發生...可能我見識少.但係現在真係好火..覺得好無引..= =真係唔明..d人...點解要周圍咁樣串人..又扮哂野咁..
& e6 x+ L" u* _4 I& g" }  u+ L
& S! w$ Y+ ]& K$ L: h我自己面對呢d 野都有成3~4次..~~真係...係唔係d 人看上去似靚仔..就要去恰佢呢..
作者: 北地有人    時間: 2006-8-11 08:49 PM

都廢事串
作者: 77man    時間: 2006-8-11 09:01 PM

我唔明," X) P4 X) H  J5 F3 ?
究竟佢地串到你地d咩?
作者: shingshing1234    時間: 2006-8-11 10:02 PM

一來無拿拿阻住我們講野..而且又望住哂...攏明想撩交打..那種啦..令人好唔舒服..= =
作者: 阿感    時間: 2006-8-11 10:53 PM

點樣阻住你地講O野?
作者: shingshing1234    時間: 2006-8-11 11:41 PM

有一個食住煙在我們面前.... 望住我們...一直望一直望.....又成班人圍住哂= =
作者: seafireson2    時間: 2006-8-11 11:41 PM

Originally posted by shingshing1234 at 2006-8-11 08:39 PM:. i6 P$ _  X& e4 a! h9 k
哈....今日...真係好無引...* H8 F7 H2 N* m
下午好...
- s, I5 t. g+ T/ }- x5 K5 m$ x7 Q
唔洗火ar~~真係可憐d0甘ge臭0靚仔~~佢地雙失,屋企又唔歡迎佢,0甘咪搵您發洩law~
作者: sas    時間: 2006-8-11 11:50 PM

咁無聊嫁?- Q4 l4 ~) f+ b: d- r
你個frd又會同一個3唔識7的人講野的?( `* b* H: y, X" f1 v
比我彩佢有尾
" L9 w4 K4 a: r" P) N+ T: H佢如果眼超超咪問佢
# Z$ ]) k- }4 t6 i+ i) y你眼有事呀?使唔使帶你睇醫生?
作者: 自由神    時間: 2006-8-12 01:44 PM

可能我高大(177)啦!無人夠膽埋我身!
作者: shingshing1234    時間: 2006-8-12 05:19 PM

小第171~~個樣看上去太細個啦..= =
6 A2 T" h& k7 ?& @% d3 Gor...太樣衰..太型都會給人撩= =??

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0