標題: 又唔見野啦.....好無奈 [打印本頁]

作者: 北地有人    時間: 2006-8-13 12:50 AM     標題: 又唔見野啦.....好無奈

有冇人試過唔見野..- C5 \- k/ E) m* Z" U  s
我唔見手提啊...手提冇左唔緊要..張卡冇左就大能獲
! i' R* X* a: N( Y4x個電話冇能晒..我剩係記得6-7個朋友電話..2 n7 F* z- L+ K" ]4 J/ p+ X$ {  ]/ Z
唉...成個人返工都冇沒..又冇方法可以搵返d電話" o% R5 y9 z4 e% F# S) @
點會點會咁ga..呢排咁黑ga....巧巧巧唔開針aaaa
+ c4 L3 ]" p- D8 v' U  z" t' D你地有冇人唔見張卡又可以搵返d fd電話ge方法啊5 V3 Q/ k0 _, H& Q' \4 }, B7 s$ ?
我真係念唔到啦....有ge幫幫手講黎聽下
作者: kakeidevil    時間: 2006-8-13 12:52 AM

icq/msn/e-mail有既人+ F: l/ \2 {( R5 S( w8 c! V
工作上既朋友% ^3 b$ d( m! U. ?1 M1 Q
女朋友; y; `& x& n/ V/ k* y* E
舊同學
作者: sas    時間: 2006-8-13 12:59 AM

你係咪怕入面拍左d短片曝光jar?
  J  r! }* ?3 H+ [2 l& x3 L咪上icq or msn 問囉1 {; _' y" s4 ~9 y. n6 A
係你自已個名度話
2 g' `+ O; y4 i5 n) ^$ t0 S  ^+ [我唔見左手提,請大家比返個num你囉
作者: 北地有人    時間: 2006-8-13 01:04 AM

唉..我個d  fd差唔多全部唔上icq/msn/e-mail..冇話唔上.連e-mail都唔知有冇9 C& g7 U" X8 R+ l% J7 \- C$ \
剩係識上去..落去...
! p# m2 C4 Y9 I4 B4 ]我連去佢地屋企樓下or返工個度等佢地都念過..但係只係記得幾個
! h4 Q4 a/ D  v前幾日先同條女散..就算沒散佢都唔知我d fd電話..佢唔鍾意我班fd...2 x7 E& H$ x) Y2 H
唉..都唔知點解會咁能黑...我又冇做錯野..個天咁玩我
作者: 北地有人    時間: 2006-8-13 01:15 AM

聽日仲要唔返工..一返工就俾主任小.., \( z6 Z) u$ L# |2 e
返到屋企就俾老媽子話依樣個樣..
1 _+ s0 k/ n+ ^6 C; `2 _% U& \想搵d fd出黎又唔見電話...
9 [1 j0 Q( n. t6 n/ _日日同條女嘈..依加仲搞到散埋..  Z0 H7 v+ r# O( H) b
真係好辛苦..成個人好似死左咁..唔知想做咩..
作者: 小火山    時間: 2006-8-13 12:39 PM

兄弟....你真黑仔呢...! D8 n% I& e1 a3 _6 p5 q" x. q
# n3 v" ]( h, [& J
不如意事十常八九~& `1 u- M. J' s8 V$ Y
放開心情吧~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0