標題: 唔知各位有冇遇過... [打印本頁]

作者: gaye    時間: 2006-9-8 11:04 PM     標題: 唔知各位有冇遇過...

有冇遇過身邊有d 朋友, 一邊叫你口口聲聲支持你去追一個女仔,
但同時佢又追緊同一個女仔...

我就真係唔知點好...
作者: BBNN    時間: 2006-9-8 11:19 PM

呢d睇戲都睇得多啦
作者: gaye    時間: 2006-9-8 11:24 PM

Originally posted by BBNN at 2006-9-8 11:19 PM:
呢d睇戲都睇得多啦
真係睇得多, 但估唔到會係我身上 ...
個種又傷心又憤怒既感覺...好難受
作者: 極樂    時間: 2006-9-8 11:47 PM

唔...........
我試過做果個女仔.....
我唔知果兩個男仔諗乜野......
如果....重新俾我揀過........
我會調轉黎揀.......
作者: jack9217    時間: 2006-9-9 02:03 AM

其實無關係嫁~你咪繼續去追囉...至於朋友唔會一世都係朋友.唔洗今介意佢~
作者: gaye    時間: 2006-9-9 10:01 AM

Originally posted by jack9217 at 2006-9-9 02:03 AM:
其實無關係嫁~你咪繼續去追囉...至於朋友唔會一世都係朋友.唔洗今介意佢~
但其實個"朋友"係我 super ... 死得
作者: 自由神    時間: 2006-9-9 04:41 PM

我最恨呢D人!
作者: homan~    時間: 2006-9-10 04:06 AM

Originally posted by gaye at 2006-9-8 11:04 PM:
有冇遇過身邊有d 朋友, 一邊叫你口口聲聲支持你去追一個女仔,

我就真係唔知點好...
bro, 依果遭遇小既 f5 果陣都試過
真係一d 都唔好受架......................

bro, 你最好諗下要friend 定要女先 ..........
好老實講, 無論邊果溝到佢,
bro / friend 會有d 唔開心

一係就放棄女要friend,
如果唔係, 即使是但一邊溝唔到扮冇野
總會有少少 mind 架

小既當年仲未好曉去handle
就算大家把口話冇野, 果心都唔知對方會點諗..............
結果同super 既friend 無friend 做咁滯
作者: homan~    時間: 2006-9-10 04:10 AM

Originally posted by gaye at 2006-9-8 11:04 PM:

我就真係唔知點好...
你地go on 一齊溝唔係唔得既,
但係預左冇左果friend law...................

個人意見: bro 真係咁中意果女仔 ????
              出面大把女啦
              溝出面既又可以有番果friend
              why not?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0