標題: 點解女仔甘鐘意去台灣 [打印本頁]

作者: Dinezz    時間: 2006-10-12 02:04 PM     標題: 點解女仔甘鐘意去台灣

點解女仔甘鐘意去台灣
1 r8 l6 n( t' H) w
/ x: @- ?4 @" g5 J  \& v& w點解女仔甘鐘意去台灣買書 ,香港其實也有很多書店呀8 o9 U2 ^4 ]. R5 q1 i2 {

* |$ X5 b# v2 }6 C0 j* g+ O7 c7 t點解女仔甘鐘意去台灣cafe ,香港其實也有很呀
, _6 H" W4 X* r( @9 b% ]" ?, i, f! L- _+ k0 R1 Q; u( d, z
那裡女仔會覺得台灣很有情調
作者: 問題王    時間: 2006-10-12 02:09 PM

--下~我覺得女仔鐘意去歐洲多D喎
作者: bt新之助    時間: 2006-10-12 04:20 PM

唔係鐘意去日本嗎?
作者: Poker    時間: 2006-10-12 11:50 PM

我都想問呢個問題好耐.... 7 O+ X+ n7 C( _( `6 L
仲要通常都係鍾意自己一個自由行...
作者: 王晶    時間: 2006-10-13 01:14 AM

Originally posted by Poker at 2006-10-12 11:50 PM:
. ]1 ]1 U0 L  O; `2 L3 [# r  k我都想問呢個問題好耐.... , K1 C" L' o- d9 [8 f. c5 z5 i- P
仲要通常都係鍾意自己一個自由行...
! M- o( w8 b" f& e

! A! ?& U" e/ B' N. B8 E我去旅行通常都鐘意自由行....
7 Q4 J3 a' u: `& [你唔覺跟團好辛苦架咩~成日上車落車 晨早CALL你起身~有時又唔知帶你去邊買野

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0