標題: M記黃色星星薯餅T恤 [打印本頁]

作者: cyt34    時間: 2006-10-13 09:02 PM     標題: M記黃色星星薯餅T恤

今日去M記,見到D女著住件T恤。排隊時前面見到有個師奶,有個四眼妹(15-16歲)招呼,個師奶好煩問好多野。點知個四眼妹一拿起野,佢件闊袖T恤就令佢D格肋底毛(好密)及個淺藍BRA露晒出來,成5次,睇到佢對波都幾大,起碼有32﹗

跟住就特登再排隊,搵個最靚的15-16妹然後排隊,仲特登煩下佢,足足睇左佢個格肋底(無毛)及個黑色BRA 4次﹗不過可惜佢就無波,可能得29-30﹗

唔知大家有無同樣經歷?
作者: dc209    時間: 2006-10-13 09:38 PM

32 真係好"大"吓
作者: chong2002    時間: 2006-10-13 10:12 PM

小兄弟你知唔知CUP 先係大小之分呀?

胸罩的尺碼就是表示胸罩的大小的表示方式,根據製造商的不同,標準也不同。目前較常見的採用數字加字母的表示方式。

數字代表下胸圍,成人胸罩一般由65厘米作為最小尺碼,以每5厘米來區分一個尺碼,最大到90號。英制國家則一般採用下胸圍的英寸值加4作為號碼,由30號開始,每2英寸(約等於5厘米)來區分一個尺碼,最大到40號。

字母代表胸圍與下胸圍之差,差值越大代表胸罩的形狀越突起,因此又稱為罩杯號。以1英寸(約等於2.5厘米)為一個尺碼單位,3英寸(8厘米)為AA罩杯,4英寸(10厘米)為A罩杯,由小到大依序是AAA-AA-A-B-C-D-DD-E-F-FF-G-GG-H-J。

例如:70B/32B代表下胸圍是70厘米/28英寸,胸圍是83厘米/33英寸。

[ Last edited by chong2002 on 2006-10-13 at 10:16 PM ]
作者: cyt34    時間: 2006-10-14 07:39 AM

大小都唔緊要啦﹗

大家去多d M記睇最正條女D BRA啦(希望有女唔戴BRA 啦﹗)
作者: benson00    時間: 2006-10-14 08:05 AM

唔怪得係M記成日要排甘耐隊,原來D人.....
作者: SCM    時間: 2006-10-14 04:11 PM

Originally posted by benson00 at 2006-10-14 08:05 AM:
唔怪得係M記成日要排甘耐隊,原來D人.....
香港咸濕仔多
我都係其中一個
不過我唔會咁賤
作者: cyt34    時間: 2006-10-14 07:04 PM

今日下午又睇多件樣子好甜,白色BRA,不過應該對波同阿SA差唔多細﹗
有無人介紹下邊間M記有正女,等我地可以..........
Originally posted by SCM at 2006-10-14 04:11 PM:

香港咸濕仔多
我都係其中一個
不過我唔會咁賤

作者: 月月鳥    時間: 2006-10-14 07:17 PM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-14 07:39 AM:
大小都唔緊要啦﹗

大家去多d M記睇最正條女D BRA啦(希望有女唔戴BRA 啦﹗)
咁容易比你搵到
作者: cyt34    時間: 2006-10-15 11:54 AM

係呀,有D女好似知,有背心打底。不過兩日有三條女的BRA睇,都好正﹗
Originally posted by 月月鳥 at 2006-10-14 07:17 PM:

咁容易比你搵到

作者: 小虫    時間: 2006-10-15 02:31 PM

等我得閒又走去M記"幫襯"下先
作者: cyt34    時間: 2006-10-16 02:03 AM

可惜d女都係細個d﹗
作者: trista_cheong    時間: 2006-10-16 02:08 AM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-13 09:02 PM:
今日去M記,見到D女著住件T恤。排隊時...
睇29定30定34 都冇用ga ﹐女仔大唔大係要睇佢咩cup ga ma€

一個30D ge 女仔會大過一個34A ge 女仔ga ma~~

原來你狂食叉叉叉餅係因為要睇女仔… 等我仲聽你點食O左咁多次呀!!!

[ Last edited by trista_cheong on 2006-10-16 at 02:09 AM ]
作者: BOYDWAN    時間: 2006-10-16 02:09 AM

Originally posted by trista_cheong at 2006-10-16 02:08:

睇29定30定34 都冇用ga ﹐女仔大唔大係要睇佢咩cup ga ma€

一個30D ge 女仔會大過一個34A ge 女仔ga ma~~
巴閉喇巴閉喇
作者: trista_cheong    時間: 2006-10-16 02:54 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-16 02:09 AM:

巴閉喇巴閉喇
大皇BB … 咪爆料呀
作者: SCM    時間: 2006-10-16 08:10 PM

我去m記好少見到女仔著星星薯餅衫
多數都係紅白色衫+紅白色cap帽
作者: BOYDWAN    時間: 2006-10-16 08:15 PM

Originally posted by trista_cheong at 2006-10-16 02:54:

大皇BB … 咪爆料呀
巴閉喇巴閉喇

本帖隱藏的內容需要積分高於 11350 才可瀏覽

作者: cwleung1988    時間: 2006-10-16 08:19 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-16 08:15 PM:

巴閉喇巴閉喇

**** Hidden message by originally poster *****
有d特殊既關係呀
作者: BOYDWAN    時間: 2006-10-16 08:21 PM

Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-16 20:19:

有d特殊既關係呀
佢同我嘅關係物即係我同你嘅關係咁~
作者: cwleung1988    時間: 2006-10-16 08:54 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-16 08:21 PM:

甘米姐係情侶....衰公...又係出面搞女人    
作者: cyt34    時間: 2006-10-16 10:50 PM

我見佢地做得咁辛苦,想同佢地講每次俾$500扑佢地一次,不過你地話佢地肯唔肯?
Originally posted by 小虫 at 2006-10-15 02:31 PM:
等我得閒又走去M記"幫襯"下先

作者: SCM    時間: 2006-10-16 10:53 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-16 08:21 PM:

Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-16 08:54 PM:

甘米姐係情侶....衰公...又係出面搞女人    
你兩條友唔係講m記既走人la
作者: BOYDWAN    時間: 2006-10-17 12:20 AM

Originally posted by SCM at 2006-10-16 22:53:

oh............sorry sorry~
作者: cwleung1988    時間: 2006-10-17 12:33 AM

Originally posted by SCM at 2006-10-16 10:53 PM:

作者: Dr.anger    時間: 2006-10-17 03:37 AM

有......有個鬼妹同學同組.......次次開會都都著闊身衫......又鐘意著小背心......
bra都見過.......應該有36E

攪到我開親會都唔集中

[ Last edited by Dr.anger on 2006-10-17 at 03:42 AM ]
作者: trista_cheong    時間: 2006-10-17 12:23 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-16 08:15 PM:

巴閉喇巴閉喇

**** Hidden message by originally poster *****
....................

作者: Aivn    時間: 2006-10-17 08:02 PM

Originally posted by dc209 at 2006-10-13 09:38 PM:
32 真係好"大"吓
如果係32 D,
唔係唔''大''呀?
作者: SCM    時間: 2006-10-17 11:30 PM

Originally posted by Aivn at 2006-10-17 08:02 PM:

如果係32 D,
唔係唔''大''呀?

作者: trista_cheong    時間: 2006-10-18 11:40 AM

Originally posted by Aivn at 2006-10-17 08:02 PM:

如果係32 D,
唔係唔''大''呀?

作者: cyt34    時間: 2006-10-20 01:20 AM

今晚真好彩,終於扑到一件,$1,000,10:00佢收工到而家,3個鐘,好正﹗
Originally posted by cyt34 at 2006-10-16 10:50 PM:
我見佢地做得咁辛苦,想同佢地講每次俾$500扑佢地一次,不過你地話佢地肯唔肯?

作者: playbr2    時間: 2006-10-20 01:35 AM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-20 01:20 AM:
今晚真好彩,終於扑到一件,$1,000,10:00佢收工到而家,3個鐘,好正﹗

M記妹妹喎.........是wet妺果隻type嗎?!?
作者: cyt34    時間: 2006-10-20 08:40 AM

應該都唔係wet開,不過真係想搵d錢,唔係處,不過都仲好緊,經驗應該唔多﹗
Originally posted by playbr2 at 2006-10-20 01:35 AM:

M記妹妹喎.........是wet妺果隻type嗎?!?

作者: playbr2    時間: 2006-10-20 07:11 PM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-20 08:40 AM:
應該都唔係wet開,不過真係想搵d錢,唔係處,不過都仲好緊,經驗應該唔多﹗

1.我好有興趣知,你点同佢講''受''吾''受''.......

2.你係先睇中左人,然後至試下問佢''受''吾''受'',吾得再問第二個...........定係估下边D會''受'',跟住就問佢???
作者: cyt34    時間: 2006-10-20 09:15 PM

其實我最想扑就係佢(佢對眼仔好精靈,笑得好甜﹗雖然佢真係幾airport)。所以就專登等佢收工(等左差唔多兩個鐘),同佢講可唔可以傾一陣,佢話知我等咁耐,實係等緊人。我話係等佢,佢呆左一刻。跟住佢行左幾步,我跟住,同佢講見左佢做m記成個月做得好辛苦,問佢咁辛苦又搵好少,點解要做,佢答話佢屋企無錢,佢就好想讀書,放學做parttime想搵錢,等佢可以繼續讀書。跟住問佢讀中幾,佢話今年讀中五﹗跟住見到7仔,我特登問佢口唔口渴,請佢飲野。跟住佢想左一陣,我就話買支檸蜜俾佢,佢點頭,跟住一齊排隊等比錢,點知前面個男人居然拉一拉條褲,用一千元買condom﹗跟住我地比錢,我地拿住d飲品,我問佢想唔想要一仟元,望一望佢條褲同佢講,不過佢要做頭先個人的動作(我意思佢要除褲),我就要買頭先個人的野(我意思我要買condom)。佢又呆左一陣,我望住佢,佢突然點頭﹗我就即刻買condom, 拖住仍隻手跑上我屋企,一路佢無反抗,入到我屋企,跟住我一開左燈,就係廳錫佢,摸佢個airport、拉低佢條褲........
Originally posted by playbr2 at 2006-10-20 07:11 PM:

1.我好有興趣知,你点同佢講''受''...

作者: YingTung    時間: 2006-10-20 11:39 PM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-20 09:15 PM:
用一千元買condom...
o個位仁兄係咪幫7仔清倉。
作者: hangmilk    時間: 2006-10-21 12:01 AM

都幾假...
作者: playbr2    時間: 2006-10-21 12:17 AM

Originally posted by hangmilk at 2006-10-21 12:01 AM:
都幾假...
真又好假又好,世界有D野就係咁兒戲,乜都有可能,吾係点會有咁多女仔成日話比人呃and一夜情
作者: playbr2    時間: 2006-10-21 12:22 AM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-20 09:15 PM:
其實我最想扑就係佢(佢對眼仔好精靈,...
兄弟,條女''受''得一劑,就有第二劑第三劑......睇黎你可以借勢溝埋佢,最多咪用錢照顧佢........不過可以無限次使用.....
作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-21 06:20 AM

我都有幾個問題:

1. 你問左嗰個女仔夠秤未架??? (中五多數未成年個喎 )

2. 請問你係咪昂藏六尺,英俊消灑,靚仔型仔 或 潮男 嗰"乍" 呀???
     個女仔諗都唔諗咁快應承.....都唔會話差得去邊啦..............

3. 你有無驚過如果佢話唔肯,跟住報警告你性騷擾 ????

4. 個女仔同你三唔識七,點解一句話等佢就比你跟住佢既???

Thanks~~~
作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-21 06:23 AM

Originally posted by playbr2 at 21-10-2006 00:22:

兄弟,條女''受''得一劑,就有第二劑第三劑......睇黎你可以借勢溝埋佢,最多咪用錢照顧佢........不過可以無限次使用.....
Play Play 小哥.............
你係咪又想照辦煮碗喺 M記...........隔離既大快活
出$2000 執返個靚女洗碗阿嬸呢 ?????

作者: cyt34    時間: 2006-10-21 07:54 AM

當我扑左佢之後,佢就即刻走去洗手間,當時下身剩係著番條底。我就襯機在佢條牛仔褲內銀包一看,居然無紙幣,身份證個名叫xx雪,一睇係1990年7月20日出世,跟住我放回佢銀包。佢一陣出來,我真係忍唔住,即刻抱住佢(佢得5呎2,3,又瘦,好易就抱起),抱佢落床後係咁話我愛x雪,愛你,錫佢,除佢bra錫佢,跟住再除埋佢條底,無用condom就....扑左佢一次。

完事後,佢訓左在我身上一陣,跟住佢醒左,佢望住我話要走啦,跟住又望住我,一路佢對眼都有d淚光,想哭﹗佢跟住就著番晒d 衫褲,我在我銀包取了$1,200(我得$1,200幾在身)比佢。佢望住我,呆左一陣拿了$1,000,跟住在枱上拿了筆及紙,哭住同我講聽日11:00佢番到屋企要我一定打電話比佢,佢比張紙我,裹面寫左個電話,跟住就即刻跑出去。我當時想跟,但係......底都無著點跟呢﹗

我跟住想左一陣,好內疚但係又好tired訓左。後尾到尋晚11:00,我都係打比佢,佢聽,知我地一傾.............,我想我真係要懺悔﹗﹗
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 06:20 AM:
我都有幾個問題:

1. 你問...

作者: 浪子    時間: 2006-10-21 08:35 AM

一夜情可遇不可求,
跟住點, 好緊張
作者: cyt34    時間: 2006-10-21 03:37 PM

佢一聽電話,就喊住問,話真係好驚。我問佢仲嘜驚,佢話驚我唔打俾佢。跟住佢問我記唔記得尋晚講過d嘜,我話記得。跟住佢問我記得d嘜,我特登講話請佢飲野,佢在m記做得辛苦d野(特登唔講11點打俾佢,同埋扑佢時講愛x雪,好愛你的說話,整蠱佢)。佢一路追問,我一路唔講,佢跟住就喊得更勁﹗我跟住同佢講,其實我記得,再同佢講我愛x雪,好愛你。跟住佢唔出聲,我再問佢,佢突然同我講佢好驚,驚所有男人都係好衰。我問點解,佢跟住講下停下,原來7月佢媽咪無野做,屋企無錢,無飯食,佢做m記搵唔夠,又唔想佢媽咪無錢睇病辛苦,所以就.........將佢第一次用$3,000賣左俾個40幾歲男人,個男人一未只顧做........又打佢。後尾佢媽咪搵到份清潔,佢朝早返學,放學做m記,但係都好辛苦唔夠錢。原來佢想過出來做....但係又好驚唔敢搵。佢一路喊住講。跟住問我覺得佢係米好污槽,我話唔係,跟住佢講話佢同我............只係佢的第二次及第三次.......,佢未同我做時肯應承我,佢原來想緊若果我又係d正係想住同佢.......d衰男人,佢就會出來做,反正佢都好污槽﹗而佢聽到我講好愛佢時,佢好開心但好驚,驚我以後唔會搵佢...........成晚到無訓,又一路希望在m記見到我﹗跟住我都呆左一陣,同佢講左句我愛xx雪...跟住我聽到d開門聲,佢就細細話佢媽咪番左來,叫我今晚11時再打俾佢,跟住就收左線。

我而家真係好內疚,原來佢係一個好好的女仔,但係我仲成日蝦佢、特登裝佢,想住佢咁airport,而家仲俾錢扑埋佢﹗請問我而家應該點做...........?
Originally posted by 浪子 at 2006-10-21 08:35 AM:
一夜情可遇不可求,
跟住點, 好緊張

作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-21 03:52 PM

Originally posted by cyt34 at 21-10-2006 15:37:
佢一聽電話,就喊住問,話真係好驚。...
好簡單,
真係溝佢,同佢拍拖,
好好咁對佢,錫佢愛佢,
唔好再搞再諗第二個,
黎補償你對佢做過既野....
其實好簡單,唔駛再亂比錢,
只要真正愛佢,比到溫暖佢,
等佢覺得世間仲有好男人,而且係你添,
咁樣仲好仲足夠。

否則你就會係個罪人,
你不但對佢唔住,奪去左佢既貞操....
甚至間接令佢從此拋身風塵.......
令一個好好既女仔墮落.......

你都唔想佢從此變成咁家嘛 ????
作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-21 04:03 PM

而且你應該鼓勵佢繼續讀書.....
任何時候都唔好放棄學業.....
因為佢身處競爭力咁大既 HK......
如果唔努力讀書.....
將來只會步佢媽咪後塵......

搵工 → 工資微薄 → 辛苦熬日子 → 工作做唔長 → 浮浮沉沉 → 失業 → 再搵工 → 再熬

根本冇可能再返身.......
所以與其墮落,不如勤奮上進,
做CEO好過做妓女 ~~~
賣知識好過賣身 ~~~

而且你都唔應該放棄佢。
緊記一樣野.....
你而家對佢愛護幾多,栽培幾多,
佢成年後就會對返你疼愛幾多,報答幾多,
女人永遠比男人更會「知恩圖報」,
更會比男人更「記仇必報」架!
作者: cyt34    時間: 2006-10-21 04:43 PM

但係我了解佢個身體多過佢個人,都唔知點愛佢﹗
我又唔係第一個奪去佢貞操的人,而且都俾左錢...........
我都唔係好男人,同佢做之前,我正係貪佢幾靚幾甜,想住佢個妹妹仔的身體.........,我驚會更加hurt佢......
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 03:52 PM:

好簡單,
真係溝佢,同佢拍拖,
...

作者: SCM    時間: 2006-10-21 04:43 PM

講緊咩
作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-21 05:04 PM

Originally posted by cyt34 at 21-10-2006 16:43:
但係我了解佢個身體多過佢個人,都唔知點愛佢﹗
我又唔係第一個奪去佢貞操的人,而且都俾左錢...........
我都唔係好男人,同佢做之前,我正係貪佢幾靚幾甜,想住佢個妹妹仔的身體.........,我驚會更加hurt佢......
你咁諗就錯喇...!!!
你放棄佢只會更加hurt佢......
甚至對佢做成一個不能磨滅既創傷!!!

所以你而家可以補償既,
就係由今日起了解佢個人多啲,
要多過了解佢個身體,
而且任何時候都唔可以放棄佢~~~
你雖然唔係第一個奪去佢貞操的人.....
但係你係第一個肯關心佢,起碼唔會打佢既男人!
而且你講俾左錢就仲錯仲唔負責任,
你估佢而家真係想做雞咩?
係你叫到佢又好等錢洗先應承你之嘛......
佢又點會知你想唔負責任架?
既然人地比過身體你,
你亦唔應該走佬 (趙完鬆!?)
或者供養佢(你當佢做雞咩...)

cyt 兄,你咁諗就錯喇
其實我覺得你係一個好男人黎架...
起碼你事後會後悔,會諗吓自己做過啲乜,
會問吓人地意見,
而唔係好似嗰個男人咁,
淨係識比錢佢,
然之後打佢,
當佢係狗咁看待!!
你起碼都當佢係人丫!

所以而家唔好諗咁多,
要簡單既......就叫佢...
1. 從此疏遠嗰個臭男人
2. 想佢個身體就繼續想,好過想都唔想..
3. 不過想之餘,亦要花多啲時間了解吓佢
    唔可以只有「床上活動」,「麥當勞活動」及「關心活動」也是必需的!
4. 唔好放棄佢 (起碼到佢可以搵到足夠生計先)

你而家明唔明先 ?????

複雜方法的亦有.....但係驚你唔用.......
作者: cyt34    時間: 2006-10-21 05:11 PM

我明.........
有什麼複習的方法,係米會令佢更加好? 如果係,我會想試下。
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 05:04 PM:

你咁諗就錯喇...!!!
你放棄佢只...

作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-21 05:25 PM

Originally posted by cyt34 at 21-10-2006 17:11:
我明.........
有什麼複習的方法,係米會令佢更加好? 如果係,我會想試下。
你用住呢個先啦.........

1. 從此疏遠嗰個臭男人
2. 想佢個身體就繼續想,好過想都唔想..
3. 不過想之餘,亦要花多啲時間了解吓佢
    唔可以只有「床上活動」,「麥當勞活動」及「關心活動」也是必需的!
4. 唔好放棄佢 (起碼到佢可以搵到足夠生計先)
作者: cyt34    時間: 2006-10-21 06:34 PM

我決定今晚去m記搵佢
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 05:25 PM:

你用住呢個先啦.........:g...

作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-21 06:44 PM

Originally posted by cyt34 at 21-10-2006 18:34:
我決定今晚去m記搵佢
搵佢講咩先?
作者: BOYDWAN    時間: 2006-10-21 06:50 PM

Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 18:44:

搵佢講咩先?

仲講?做啦~~~~
cyt34 ,恭喜你中獎,d 分係EF最高領導人 admin 加咖~~~
繼續努力~

作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-21 07:03 PM

Originally posted by BOYDWAN at 21-10-2006 18:50:

仲講?做啦~~~~
cyt34 ,恭喜你中獎,d 分係EF最高領導人 admin 加咖~~~
繼續努力~
咩野「做」先?

而且點為之「cyt34 繼續努力」???

PS: 都知你無咁好人 +12 架喇 ~~~~
作者: cyt34    時間: 2006-10-21 10:56 PM

我落左m記,排隊買,好多人無位坐,見佢好辛苦左右攞野。到我,佢碌大佢對眼(無咁精靈,好疲倦),呆望我。我跟住話要個豬柳蛋漢堡餐外賣,佢就攞好晒入紙袋比我,比錢時我特登比張摺埋的銀紙,在銀紙上我寫左我會記得今晚call佢。佢一開睇到,就即刻笑得好甜,仲叫我等一陣,原來特登攞左盒雞翼入落個紙袋比我,跟住講多謝晒先生,記得啦﹗後面個細路講要開心樂園餐,佢都無理,一路呆晒望住我出門口﹗
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 06:44 PM:

搵佢講咩先?

作者: playbr2    時間: 2006-10-22 12:45 AM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-21 10:56 PM:
我落左m記,排隊買,好多人無位坐,見...
要好好照顧人家.............甚麼?!?你不懂如何好好照顧.............那就親現在開始學懂吧!!!

男人一生最大的本事,不一定是有財or有勢,........而是有擔戴,所以有財or有勢的人,背後都非常有擔戴,咁先至會成功.....

照顧別人是要有本事才能做到,所以.....當你照顧別人,改變她的人生時,其實你的人生也因此而改變,你會變成一個真真正正的男子漢.........如果你對她的前事有所介諦,咁你可以想想........世界上某一個你心儀的女孩,她是先有男朋友而後來才與你結識,咁你亦不能擁有她的初夜,莫非你就不和她交往嗎???.....而且你才是那M記妹妹的初戀耶!!!

兄弟有事再來找我們吧!!!!!我們會成為你的最強支援努力ㄚ,M男

p.m 在前我不知她的故事,以為是那些不正經的、賣笑的人,所以用''一夜情''、''交易''來形容她的行為,so sorry

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-22 at 01:09 AM ]
作者: 甘國武    時間: 2006-10-22 12:48 AM

Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 12:45 AM:

要好好照顧人家.............甚麼...
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1203&fpage=1
作者: trista_cheong    時間: 2006-10-22 04:04 AM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-21 03:37 PM:
佢一聽電話,就喊住問,話真係好驚。...
唉… 好難形容睇到呢個帖ge 心情﹐ 岩岩返黎~ 心情複雜﹐女仔驚咩? 驚自己污糟冇人要 !
我想用o個個女仔ge 角度勸o下你… 不過冇力打字 唔想再有d 男人亂咁糟質女人之後嚴重傷害女人la ~~
不過睇睇o下發覺ef真係好鬼多好男人…

anyway﹐聽朝先覆﹐好眼訓

[ Last edited by trista_cheong on 2006-10-22 at 04:06 AM ]
作者: playbr2    時間: 2006-10-22 04:12 AM

Originally posted by trista_cheong at 2006-10-22 04:04 AM:

唉… 好難形容睇到呢個帖ge 心情﹐ 岩岩返黎~ 心情複雜﹐女仔驚咩? 驚自己污糟冇人要 !
我想用o個個女仔ge 角度勸o下你… 不過冇力打字 唔想再有d 男人亂咁糟質女人之後嚴重傷害女人la ~~

不過睇睇o下發覺ef真係好鬼多好男人…
咁我e加DL緊明步姐姐D片,算吾算係好男人ㄚ,洗吾洗deleㄚ............
作者: feuosma    時間: 2006-10-22 04:19 AM

Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 04:12:

咁我e加DL緊明步姐姐D片,算吾算係好男人ㄚ,洗吾洗deleㄚ............
好耐冇同你傾啦......
作者: playbr2    時間: 2006-10-22 04:38 AM

Originally posted by feuosma at 2006-10-22 04:19 AM:

好耐冇同你傾啦......
又咁夜/早ㄚ
作者: trista_cheong    時間: 2006-10-22 04:42 AM

一見到呢個post火都黎埋都係訓唔著﹐post 一post 先~~~

呢個世界真正ge 唔正經﹑淫蕩ge 女仔其實有幾多呢?好多時女仔做雞都係迫不得已ga ja ! 你o地諗o下點解女仔成日都話世界上d 好男人死晒?因為未必個個男仔都可以理解女仔有幾敏感細膩﹐可以理解到女性ge 思維係點!好…越界o野唔講﹐如果唔係B仔ban我都似~~~~

身為一個女仔﹐關於sex 呢樣o野﹐我睇完呢個post之後有一d 感受唔講唔得… 我係呢度係做一個spoiler﹐可能你或者會員們會唔鐘意… 但係我都預o左ga la ~~~

女仔其實好多時以為可以用sex換取love(尤其係依家呢個年代呀! 冇人教佢地點做!又玩咩反傳統爆潮)﹐但係女仔真係同男仔一d 都唔同﹐首先:

個女跟你走﹐係因為你對佢好(等佢放工又買檸蜜俾佢又問佢做o野做得辛唔辛苦)﹐女仔會以為d男人對佢好係一種溫柔﹐所以佢肯跟你上床﹐其實你唔好以為佢咁快應承係貪你d 錢… 由你d 行文言語我可以feel 到佢係一個幾純ge 女仔﹐所以佢會心存內疚﹐問你覺唔覺得佢污糟 (偏偏你就係o個個令到佢覺得自己污糟ge 男人之一呀!!! )

第二﹐你話佢﹐你憑咩話愛佢﹐你憑咩亂咁俾呢個諾言佢先?你識得人o地幾耐? 可能”愛”對你黎講係一個好容易ge 字﹐但係你知唔知對女仔黎講一個男人話”我愛你”可以係一個一生一世ge promise?

唔成熟D 男人就會一味顧住搞女人唔理三七二十一之後先黎後悔﹐但係女人係先愛後性GA﹐所以呢個女仔已經俾你傷害o左ga la ﹐如果你唔要佢﹐咁會變成佢ge 一個終生陰影﹐你諗o下你做到對佢咁好 ﹐但係如果佢知道原來其實你咁做係想換取佢ge 身體(而呢個係事實)﹐點算?佢以後一世仲點信男人﹐點企得返起身做一個對愛情有信心ge 女仔呀?

如果你係男人就應該係為佢負返起責任﹐希望你係真心愛佢為佢著想la﹐而唔係一味諗住為o左填補自己ge “dap 完鬆”內疚而對佢好﹐因為咁樣唔係真正愛佢! 至於解決辦法大把brothers 同你諗… 我只係以女仔ge 角度去俾advise 你~~~

好la …做完spoiler 完畢la﹐係時候要讚o下你la~~

你未係一個好男仔﹐但係你有潛質做一個好男仔﹐因為你肯反省~~~ 肯上黎同班兄弟講﹐又識do ~(另外你真係有溝女技巧呀你個衰仔… 運用o係適當ge地方唔好做衰o野la~)又有ef 呢班兄弟撐你!

我好認同Edgar Davids 同 PlayPlay 同你講ge o野(B仔我擅自加o左佢地分﹐因為佢地識為女仔著想)﹐尤其係呢句:.....當你照顧別人,改變她的人生時,其實你的人生也因此而改變,你會變成一個真真正正的男子漢 (by play play)

我o地咁講都係為cyt34 你好ja~

雖然我講d o野係有d 聽唔入耳又越埋界﹐但係我都係為個女仔同埋以後你會識到ge女仔好ja!!!!!!

希望你明白la~~~

[size=-2]

(B仔同各位兄弟睇完後!唔好ban 我呀)
作者: trista_cheong    時間: 2006-10-22 04:45 AM

Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 04:12 AM:

你咪睇lor ﹐我睇緊你send 俾我ga wor
作者: playbr2    時間: 2006-10-22 05:02 AM

Originally posted by trista_cheong at 2006-10-22 04:42 AM:
一見到呢個post火都黎埋都係訓唔著:ma...
愛情大版主既新論文ㄚ

其實世事好多時候係咁,就好似e加咁.......『e篇文章只會出現係港男,而且亦只有出現係港男先有得發展到e加既地步............如果e篇文章一開始出現係戀愛版,相信早就比人唾罵而死』.......天真可以浪漫,殘酷也可激情

作者: trista_cheong    時間: 2006-10-22 05:10 AM

Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 05:02 AM:

愛情大版主...
我想問呢句"天真可以浪漫﹐殘酷可以激情"同呢個topic 有咩關係~~~~~ 你想講一件事可以有立體角度﹐可以多面睇?

其實戀愛版個障礙就係你o地班男人就住就住唔show 自己衰格o個一面出黎… 不過我understand 男人衰格ge一面~ so我都唔會鬧ge …其他會員就好難講la
作者: playbr2    時間: 2006-10-22 05:34 AM

Originally posted by trista_cheong at 2006-10-22 05:10 AM:

我想問呢句"天真可以浪漫﹐殘酷可以激情"同呢個topic 有咩關係~~~~~ 你想講一件事可以有立體角度﹐可以多面睇?

其實戀愛版個障礙就係你o地班男人就住就住唔show 自己衰格o個一面出黎… 不過我understand 男人衰格ge一面~ so我都唔會鬧ge …其他會員就好難講la
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 05:02 AM:

其實世事好多時候係咁,就好似e加咁.......『e篇文章只會出現係港男,而且亦只有出現係港男先有得發展到e加既地步............如果e篇文章一開始出現係戀愛版,相信早就比人唾罵而死』.......天真可以浪漫,殘酷也可激情
我都預左你會誤會(你說的對但不是我的重点),我所講的是事理........而引申出既係定義''天真可以浪漫,殘酷也可激情''............甚麼是定義?!?是浪漫還是激情???天真會殘酷嗎???...........(又要長篇大論,而且e加有D野吾岩時候講,而你講『個女跟你走﹐係因為你對佢好』係錯的).........所以你用自己一套去明白''天真可以浪漫,殘酷也可激情''就可以了.......遲D慢慢解
作者: cyt34    時間: 2006-10-22 08:00 AM

唉..

尋晚我打比佢,先多謝佢,問佢點解有盒雞翼,原來..........佢用自己的晚餐比我食,佢自己無食,話番到屋企食左兩塊消化餅就夠﹗
跟住我同佢講,叫佢無對我咁好,最緊要對自己好d,佢靜左一陣,突然有d喊住,窒下窒下問我,問我係米當佢係朋友,我話係。跟住問我每個月我搵幾多,我答萬幾元,跟住問我可唔可以每個月都俾$1,500佢,佢可以每個星期過來三晚幫我執屋(佢上次可能見到我屋企都幾亂),跟住仲話d錢包埋........如果個d日子我要就可以.........同佢做愛,不過唔可以打佢.........。跟住佢又喊,我呆了一陣無答,佢繼續講如果有d錢,佢媽咪可以做少兩個鐘倒垃圾,而佢好難再搵到咁多錢,佢真係唔想同其他人除左我..........做......。我無答,佢又問係米我唔想要佢。
我跟住同佢講無喊,我地係朋友,講左好多次,其實我好想即刻應承佢,不過這樣好似當佢係...........,朋友係米唔應該咁?跟住佢話佢媽咪番來,叫我一定要諗,聽晚7:00打比佢,佢今日會番早,就收左線。

請問我而家點做先至最好?
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 12:45 AM:

要好好照顧人家.............甚麼...

作者: cyt34    時間: 2006-10-22 01:07 PM

可以點呢?
作者: benson00    時間: 2006-10-22 01:18 PM

大話講多100次,會變真話。
妄想想多100次,會變真實。
真真假假,假假真真。
係真係假,點都好,個故仔都幾引人入性,有想像力,夠創新。
作者: cyt34    時間: 2006-10-22 01:33 PM

對唔住,阻住你地時間.........
Originally posted by benson00 at 2006-10-22 01:18 PM:
大話講多100次,會變真話。
妄想想多100次,會變真實。
真真假假,假假真真。
係真係假,點都好,個故仔都幾引人入性,有想像力,夠創新。

作者: benson00    時間: 2006-10-22 01:47 PM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-22 01:33 PM:
對唔住,阻住你地時間.........

唔好甘講.....,一D都唔阻,反而好想知到個故仔點埋尾....
希望唔好虎頭蛇尾,草草收場....
作者: cyt34    時間: 2006-10-22 09:18 PM

我今晚打左比佢,話我出去食飯,夜d打俾佢。佢話佢會溫書,無咁早訓,記住食完飯番到屋企打俾佢。各位兄弟,我應唔應該應承佢?
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 05:34 AM:

我都預左你會...

作者: playbr2    時間: 2006-10-22 09:29 PM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-22 08:00 AM:
唉..

尋晚我打比佢,先多謝佢,問...
1.從交易上講,佢會幫你打掃屋企同埋比你X(一個月四星期,每星期三日=4*3=12日),如果佢係要搵錢,除番都只係每日$125,平時同女朋友去街食飯都要啦,所以都吾算得上包佢..........但最怕ed只係抛磚引玉,日後同佢產生左真感情,佢會久吾久你問攞一舊錢幫乜幫物....

2.從情理上講,相識是一種緣份,如果你當佢係女朋友,咁女友屋企需要幫忙,边個男朋友會吾幫ㄚ,.........而且你現在付出既不算得上D咩,同女朋友去街食飯都要啦,但你可能真的會救左一個女孩......

所以前提下,你都要先應承佢先而作為一個先小人而君子既你(由一夜情变成真感情),可以比佢幫你打掃屋企,至於X就由佢自願,如果佢想先至比你,咁對於大家日後''關係正常化''有莫大好處,喱種係現行對策................至於未來而言,雖然話日久見人心,但到時你可能已經泥足深陷(洗左吾少錢),所以你e加同時要做既係暗地裏摸清佢既底細,因為佢既家境來歷係事情發展至今既主要關鍵,佢有冇呃你,一試就知(千其吾好馬上比錢,最多續次比,最好就月尾先比,順更試下佢,睇下佢有咩反應,如果佢肯係先工作後比錢or續次比,咁就要留意下你屋企既財物,開頭可能冇事,之後就有機會吾見野未定)......大約係咁.......因為我地對佢所知有限,所以你一定要暗地裏摸清佢既底細,先好諗其他野

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-22 at 09:32 PM ]
作者: playbr2    時間: 2006-10-22 09:48 PM

其他問題

1.佢除左係電話成日喊,佢有幾多次係你面前喊(除左一夜情果次)

2.佢冇朋友架咩?,(你一定要見下佢D朋友,因為佢係咩人就有咩類型既朋友)

3.你見過佢D屋企人未?,如果你話要見佢屋企人,佢會吾會用直口吾比你見?

4.佢日常生活係点?(去边食飯,去边玩,玩D咩),佢用D咩日常用品(手提咩款式?衣着咩類型?有幾多化裝品?)

請詳細解答
作者: 甘國武    時間: 2006-10-22 09:49 PM

Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 09:48 PM:
其他問題

1.佢除左係電話成日喊,佢...
做咩唔去 港男 ???
作者: playbr2    時間: 2006-10-22 09:55 PM

Originally posted by 甘國武 at 2006-10-22 09:49 PM:

做咩唔去 港男 ???
港男有D咩要做
作者: cyt34    時間: 2006-10-22 10:20 PM

唔該,我知點答﹗我會了解吓佢。
佢無化妝,d衫褲,bra及底都好普通無牌子。我未見過佢有手提電話。我未同佢有關係之前,未見過佢喊,不過就成日好似有d悶悶不落,除左對眼好精靈,就好似好疲倦。
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 09:48 PM:
其他問題

1.佢除左係電話成日喊,佢...

作者: cyt34    時間: 2006-10-23 07:17 AM

我又好似做錯了事........
我尋晚再打俾佢,我聽到一把唔同老d的女人聲,我找佢,個老人話佢沖緊涼。我即時估係佢阿媽,所以就.......扮係蕙雪的班主任,要找佢爸爸。佢媽咪一聽到話佢老豆已經過左身,佢係阿雪媽咪,好緊張問係米阿雪有野。我就話本來想找阿雪,問吓佢係米唔明d notes,點解讀書退步左,同埋點解成日咁疲倦眼訓﹗跟住佢阿媽就好緊張,話都係佢衰,阿雪由細到大都好俾心機讀書,好乖。但係自從呢兩年佢老豆過左身,佢供唔起阿雪讀書,阿雪就要做part time及暑期工,無時間讀書。我.....特登話唔關事,話係阿雪識左d壞朋友,仲話阿雪成日打手提。跟住佢好緊張無出聲,然後話阿雪從來都無手提,除左有2個女仔同學熟d佢識,都無嘜朋友。跟住我繼續猛話唔係嚇佢媽咪,佢媽咪突然講係米有個男仔。我諗住終於chop到佢,點知.............佢知道呢排阿雪成日好唔開心,悶悶不落,就問阿雪。原來阿雪同佢講呢排做野遇到個男仔,好斯文,仲會特登同阿雪講野。點知早幾晚,阿雪好夜喊住番屋企,係咁喊,佢媽咪問佢什麼事,阿雪話個男仔同佢表白話愛佢,而阿雪覺得自己都愛上個男仔.....跟住佢媽咪話叫阿雪無喊,要做朋友了解多d先。佢阿媽跟住同我講呢幾日阿雪有時好開心,有時又喊,但係佢又要做野無時間理阿雪。佢跟住話佢會問阿雪同叫佢俾心機讀書。我個時即刻反應叫佢媽咪唔好,其實阿雪都好乖,好有心機讀書,打電話都係想幫吓佢。如果佢媽咪同佢講會更加俾壓力佢,又千祈唔好講話佢班主任搵佢。跟住我話有野做,佢媽咪猛咁講多謝,又話佢地無錢補習,希望我多d幫吓阿雪。

我回想起,早幾晚未係....我攪左阿雪........。點解我好似唔信佢,仲扮佢班主任嚇佢媽咪。已經欺負左佢,蝦佢,裝佢,而家仲.................
Originally posted by cyt34 at 2006-10-22 10:20 PM:
唔該,我知點答﹗我會了解吓佢。
佢...

作者: qqwqqwqqw1    時間: 2006-10-23 08:45 AM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-23 07:17 AM:
我尋晚再...
你e個班主任都幾易穿煲wor
你可能話我冷血,不過防人之心不可無,
你識佢唔耐,分分鐘佢阿媽其實知你係咩水,
唔好去到咁盡,留番一兩步比自己,
所以睇定d先啦,了解佢多d,
記得要冷靜~
而且冷靜唔等於冷血
作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-23 04:54 PM

Originally posted by benson00 at 22-10-2006 13:47:

唔好甘講.....,一D都唔阻,反而好想知到個故仔點埋尾....
希望唔好虎頭蛇尾,草草收場....
我好少爆粗都忍唔住呀...

del

冇啲建設性!

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-10-23 at 07:05 PM ]
作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-23 04:56 PM

Originally posted by cyt34 at 22-10-2006 13:07:
可以點呢?
Sorry..........
掛住睇波呀我................
Please forgive me ~~~

而家黎幫你喇 ~
作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-23 05:02 PM

Originally posted by cyt34 at 23-10-2006 07:17:
我尋晚再...
我唔識答你.....
只係希望你唔好糟蹋左個女仔....
好好哋對佢,唔好再玩佢,唔好離開佢,
同埋希望你比返份尊嚴佢,唔好再X佢。

ps : 我會儘快叫 tata 代我答你架喇 ~~~
請耐心等候 ~
作者: cyt34    時間: 2006-10-23 10:07 PM

多謝,我今晚會再打俾佢﹗希望佢無嬲我﹗我真係想做d野等佢好好
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-23 05:02 PM:

我唔識答你.....
只係希望你唔好...

作者: kimmycty    時間: 2006-10-24 01:42 AM

搵日都去m記試下先~~~~~
作者: kantang4910    時間: 2006-10-24 01:45 AM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-23 07:17 AM:
我尋晚再...
最近重睇[無限復活]有一句:禽獸式倒流愛情,你都演譯得淋漓盡致
先發生關係,再發展感情.
想想一個女仔肯為三千元將寶貴的貞操賣給一個陌生人
為一千元同一個陌生人上床,你重夠薑同佢談戀愛?
你現在的情況叫沉船.通常遇到沉船的兄弟,我哋會叫佢回頭是岸
1)你對佢毫無認識,要小心
2)今日唔介意,唔等如以後唔介意
3)今日要1500,有朝一日要15000,150000你咪一樣俾

清醒啲,面對現實.叫雞後俾完錢要當大家唔識至長玩長有,唔好話咁就係衰男人,呢個係遊戲規則
叫完雞玩感情唔係好男人,而係蠢男人
你一早都係打算用一千元去叫次雞,叫完咪算,唔好攪咁多野
作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-24 03:31 PM

Originally posted by kantang4910 at 24-10-2006 01:45:

最近重睇[無限復活]有一句:禽獸...
叫完雞玩感情的確係蠢男人,

但有樣野要注意,

當事人並唔係雞,
而且如果佢唔負責任
當事人就真係會變雞~

作者: kantang4910    時間: 2006-10-24 04:06 PM

Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-24 03:31 PM:

...
講好價錢就肯同陌生人上床唔叫做雞,唔通係KFC賣個啲至叫做雞?

[ Last edited by kantang4910 on 2006-10-24 at 04:13 PM ]
作者: 自由神    時間: 2006-10-24 05:14 PM

我尋晚再...
嘩!你好似作出黎咁既?
如果呢單野係真既話,你都真係錯得好緊要!
我係一個幾奇怪既人黎,所以有咩不滿既話,就原諒小弟啦!
我覺一個女仔最重要既兩樣野都俾你要曬,之後你仲好似佢呃你咁!不斷去試佢,去查佢!佢連應得既信任你都唔俾佢!我都真係俾你吹脹!
真漢子係唔應該做出呢D有違良心既事,我希望你自己好好反醒一下啦!

p.s:正仆街無啦啦俾我睇到D咁既野!搞到我又「連」壞左個mouse!
作者: 自由神    時間: 2006-10-24 05:15 PM

Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-24 03:31 PM:

...
同意!佢如果唔負責既話,可能會對個女仔做成一世既傷害!
作者: benson00    時間: 2006-10-24 08:33 PM

Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-23 04:56 PM:

Sorry..........
掛住睇波呀我................
Please forgive me ~~~

而家黎幫你喇 ~
我好少爆粗都忍唔住呀...

del

掛住睇波,唔幫人!
冇啲人性!

cyt34,我信你係好人,所以希望你可以同呢個女仔結婚,
做個負責任ge人,好唔好??
作者: cyt34    時間: 2006-10-25 09:38 PM

尋晚我鼓左大勇氣,等佢放工。佢成個樣都好倦,對眼黑晒。跟住等到佢收工,一路送佢佢都無出聲,我開口同佢講唔會比錢佢,因為我當佢係朋友,我要愛護佢亦會在有需時幫佢。佢呆左一陣,突然挨在我身上,隻手拖住我好緊,我唔知點解覺得好溫暖,同之前扑佢好正個種感覺完全唔同。佢挨左十幾分鐘,一路都無出聲,然後突然講左多謝,就跑番屋企,我追住佢,到佢屋企樓下,佢又講多謝同佢已經到啦,叫我快d番屋企。同埋記得每日都打電話比佢。
請問佢會唔會好唔開心.............同埋我係未太絕情﹗

...

作者: qqwqqwqqw1    時間: 2006-10-25 10:03 PM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-25 09:38 PM:
尋晚我鼓左大勇氣,等佢放工。佢成個...
做得好,講$傷感情
做朋友最後唔好同$有太多瓜葛(用來救命另計~)
如果佢真係當你係朋友,我覺得咁樣答會仲另佢開心(有人關心自己ma~)
而且你一d都唔絕情

問一問你係唔係鍾意佢?(想佢做你女朋友)
or
只想做朋友
作者: cyt34    時間: 2006-10-26 01:08 AM

如果想佢做女朋友,點做?
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-10-25 10:03 PM:

做得好,講$傷感情
做朋友...

作者: qqwqqwqqw1    時間: 2006-10-26 06:01 AM

Originally posted by cyt34 at 2006-10-26 01:08 AM:
如果想佢做女朋友,點做?
我真係鍾意佢?你鍾意佢d咩?
你當初係因為見佢靚,3唔識7扑佢
衣家唔知你係唔係真係鍾意佢,定同情佢,所以我先咁問
你識佢唔耐,睇你d描述佢一係超級純真,一係奸到出汁......
一切都係睇你自己,小心d就無咩問題,唔好感情用事
作者: cyt34    時間: 2006-10-29 02:24 AM

呢幾日都日日同佢傾電話,好開心﹗
今閱特登放工落m記,等佢收工同佢番屋企。我問佢點解鍾意佢,佢話我講過愛佢,而且都關心佢,又有條件照顧到佢﹗跟住仲送左張畫比我,有佢同我,佢媽咪,仲有對仔女﹗詰我地將來會咁﹗

有時對住佢我真係分不開鍾意佢個人,定係佢身體,定係同情佢﹗但我覺得同佢一起佢會好開心,而我就覺得好舒服,因為我可以令佢開心,以前我是做不到令女朋友開心的(俾錢扑的唔計)。

我有時覺得我好衰,都唔肯定係米愛佢就講左愛佢﹗更加衰的仲要我今晚真的想扑佢............(臨尾衰到在佢樓下攬佢,摸左佢對波同patpat成分鐘,不過都無扑)。有時又想佢咁慘,自己仲想住個身體,都係唔好想而要對佢好d﹗

我點樣可以簡單d肯定係米愛佢,同埋點樣唔想住扑佢?
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-10-26 06:01 AM:

我真係鍾意佢?你鍾意佢d咩?
你當初...

作者: 10A    時間: 2006-11-5 05:54 PM

你咪心急~愛是需要時間培養
現階段你要多de關心佢
例如~佢de學業~身體健康等
具體de講~你要鼓勵佢唔好放棄學業
作者: 10A    時間: 2006-11-5 06:45 PM

仲有~個女仔屋企環境咁樣的話可以apply綜援
作者: 147ak477    時間: 2006-11-8 08:27 PM

無同樣經歷
作者: cyt34    時間: 2006-11-9 12:29 AM

多謝﹗而家同佢一齊,都幾好,不過前晚都係忍唔住,攪左佢。真係唔知對佢係有性先定有愛先﹗
Originally posted by 10A at 2006-11-5 05:54 PM:
現階段你要多de關心佢

作者: ASPP    時間: 2006-11-10 11:15 PM

我果度M記d女唔正
反而KFC正d
作者: cyt34    時間: 2006-11-26 05:38 PM

又有痳煩,尋晚佢電話同我講佢.........好耐M無到,問我如果佢有左,我會點..........?我呆左一陣,佢哭住同我講一定會要個BB,希望我就算唔要佢,都要我盡力養大個BB,好好教BB﹗
我之後同佢講佢仲細,就算有左都要考慮下,佢哭得好緊要就收左線,我再打電話俾佢都唔聽..............
Originally posted by 10A at 2006-11-5 05:54 PM:
現階段你要多de關心佢

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0