標題: 泰臣做鴨 [打印本頁]

作者: ASPP    時間: 2006-11-18 10:09 PM     標題: 泰臣做鴨

何謂人生最低潮?看看一代拳王泰臣便知道。堂堂前世界重量級拳王,坐過監、破過產,但低處未算低,泰臣現時為搵兩餐要淪落做「鴨」!泰臣被荷里活紅牌媽媽生睇中,聘請他做其超級鴨店駐場王牌,更揚言他天生異稟,必可盡天下女人,而泰臣亦坦言急不及待要開工!

昔日狂傲的泰臣,現時為賺取生活費不惜「紆尊降貴」,在拉斯維加斯一間賭場餐廳中,充當人肉布景板供遊客拍照,更有傳他甚至願意拍四級色情小電影搵錢。而最新消息稱泰臣已答應弗萊斯(Heidi Fleiss)的邀請,到她投資鴨店「育馬場」(Stud Farm)長駐做男妓。

泰臣早年被控強姦時,受害人有部分證供稱他「天生異稟」,正是這點吸引到欲在淫業界大展拳腳的弗萊斯青睞,力邀泰臣做其駐場王牌鴨。

媽媽生捧做王牌
弗萊斯對泰臣的「客」能力極具信心。她說:「我對泰臣說,他一定是我的王牌,每一個男人都會怕女友去幫襯他!」而年屆四十歲的泰臣,似乎亦對自己的過人性能力十分驕傲,稱自己已急不及待等開工。

曾是世界拳王的泰臣,並未因淪落到出賣肉體而感羞家,反而稱收錢娛樂女人是優差。他「敬業樂業」地說:「我不理其他男人怎想,但能取悅每一個女性是男人的夢想,而且還有錢收呢!」

坊間盛傳雙性戀
據知弗萊斯早在六月時已開始游說泰臣「下海」,泰臣除打拳外最愛是女人,加上人窮志短,終決定接受邀請,放下尊嚴做男妓,認為有錢賺之餘更有女客擁戴,恨死其他男士。不過坊間曾盛傳泰臣是雙性戀者,男女皆愛,不知將來弗萊斯會否安排他提供另類服務。

「育馬場」預計坐落於美國內華達州,位於拉斯維加西北面約一百二十九公里,由拉斯維加斯駕車去約只需一小時車程,是專門招待女性的高消費大型鴨店,外形將如宏偉的城堡,內有多項為女性而設的設施,包括水療中心及性玩具店,滿足前來尋歡的女性。

一代拳皇淪落成咁,真係叫人唏噓
作者: chungngo    時間: 2006-11-18 11:18 PM

真慘............仲要男同女都有............
作者: ylc301403    時間: 2006-11-19 01:07 PM

慘, Just a bitter man like him
作者: launcher    時間: 2006-11-19 04:12 PM

有人post左la~
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... =%E6%B3%B0%E8%87%A3
作者: kelvin0926hk    時間: 2006-11-19 04:24 PM

估唔到佢都要做埋d咁既野...
作者: sergiochan    時間: 2006-11-19 04:56 PM

睇黎佢好鍾意呢份job喎
作者: 大大    時間: 2006-11-19 05:42 PM

夠大隻
有體能
做得
作者: zakuland    時間: 2006-11-19 08:39 PM

細個時覺得佢打拳真係好勁
唉.................
作者: ASPP    時間: 2006-11-19 09:06 PM

佢都勁呀
成十億身家
都會淪落成咁
作者: manid903    時間: 2006-11-19 10:05 PM

有咁耐風流,有咁耐節墜囉
作者: arlesonson    時間: 2006-11-19 10:14 PM

sad to hear this........poor him
作者: SCM    時間: 2006-11-19 10:22 PM

Originally posted by launcher at 2006-11-19 04:12 PM:
有人post左la~
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... =%E6%B3%B0%E8%87%A3
算la
作者: ASPP    時間: 2006-11-19 10:35 PM

Originally posted by SCM at 2006-11-19 10:22 PM:

算la
SCM兄,比心機讀書啊 !!!
作者: vv1668vv    時間: 2006-11-20 12:40 AM

放低自己。養活屋企!
一條好漢。值得尊重!
作者: ASPP    時間: 2006-11-20 02:26 AM

Originally posted by vv1668vv at 2006-11-20 12:40 AM:
放低自己。養活屋企!
一條好漢。值得尊重!
有因必有果
鬼叫佢之前咁風流
依家淪落到咁
作者: SCM    時間: 2006-11-20 08:35 AM

Originally posted by ASPP at 2006-11-19 10:35 PM:

SCM兄,比心機讀書啊 !!!
做乜無l啦啦鼓勵
作者: Edgar_Davids    時間: 2006-11-20 09:22 AM

Originally posted by SCM at 20-11-2006 08:35:

做乜無l啦啦鼓勵
驚你要去埋做鴨啩..........

作者: bbho    時間: 2006-11-21 12:47 AM

對於一d鐘意大大力的女子, 一定要叫佢啦
作者: SCM    時間: 2006-11-21 06:56 PM

Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-20 09:22 AM:

驚你要去埋做鴨啩..........

睇得起我????
作者: my_rock_bottom    時間: 2006-12-17 02:57 PM

aiyooo..... omg.... he really..... haizz....
作者: mayi    時間: 2006-12-17 07:02 PM

居然沦落到如此地步,实在令人惋惜。
作者: 大優勢    時間: 2006-12-17 08:50 PM

Originally posted by mayi at 2006-12-17 07:02 PM:
居然沦落到如此地步,实在令人惋惜。
自己扺格
有錢時大花同

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0