標題: 有得留低 [打印本頁]

作者: 奇    時間: 2007-1-19 05:51 PM     標題: 有得留低

[17/1] 天大好消息!!!! 碧格列斯坦:沙維奧拿讓我們慎重考慮

來源:每日體育 巴塞技術總監貝吉裏斯坦(碧格列斯坦)承認薩維奧拉(沙維奧拿)在球場上表現出了高超的水準,他證實,球會正在考慮薩維奧拉的續約,“因爲他良好的態度和高産的進球數” 他今天承認,球會正在嚴肅考慮薩維奧拉續約的可能性。這一次貝吉裏斯坦的立場和裏傑卡爾德(列卡特)站到了一起。貝吉裏斯坦同時承認,近來薩維奧拉高産的進球數讓球會“慎重考慮”。該阿根廷前鋒在最近三場比賽中包辦了巴塞所有的進球,共計6球。 在承認薩維奧拉最近高産的進球和良好的態度同時,貝吉裏斯坦還強調了雙方在續約談判中將要面對的現實問題:“這裏面除了競技上的問題,還有經濟上的問題。”貝吉裏斯坦著重提到了球會將需要和薩維奧拉的貪婪經紀人進行談判。 貝吉裏斯坦坦誠地承認說:“最初我們沒有考慮過和薩維奧拉續約,因爲我們看上的是其他類型的球員。是薩維奧拉用他的表現改變了這一切。”

轉載自香港巴塞隆拿足球特區

係就好!!!終於守得雲開見月明

作者: 20001160    時間: 2007-1-19 07:28 PM

終於都肯用佢la
好彩佢比人雪下雪下都仲有狀態

我想問經理人可唔可以轉架
作者: leeyanta    時間: 2007-1-19 08:47 PM

沙維奧拿如果可以留係西維爾更好!
作者: MaxFigo    時間: 2007-1-19 08:59 PM

今日有新聞話佢下季自由身去祖記...
我反而想e單野可以成事
作者: kubrick    時間: 2007-1-19 09:11 PM

其實我覺得佢真係好勁..
雖然好似踢左好耐..
佢實實都係24定25..
真係大把前途
佢世盃都踢得好好丫
只要佢有穩定上陣機會同吾好有D咩傷既話一定好好
點解無傳佢去利記架
作者: hugh090702    時間: 2007-1-19 10:25 PM

野兔終於可以出黎跑多d...跳多d喇
作者: wer    時間: 2007-1-19 10:54 PM

Originally posted by 20001160 at 2007-1-19 19:28:
終於都肯用佢la
好彩佢比人雪下雪下都仲有狀態

我想問經理人可唔可以轉架
留下都是後備
作者: locklock    時間: 2007-1-19 11:15 PM

[center]本人全力支持沙維奧拿下季加盟意甲祖雲達斯!!![/center]

作者: Rated-R    時間: 2007-1-19 11:20 PM

Originally posted by locklock at 2007-1-19 23:15:
[center]本人全力支持沙維奧拿下季加盟意甲祖雲達斯!!![/center]

去祖記???
做翻版米高利ar???
還掂去到都系睇廢人金童表現,不如留返系巴塞做伊度奧副車la,兩面都打後備,但留系巴塞輸比有能之士伊度奧起碼條氣順Dㄚ

[ Last edited by Rated-R on 2007-1-19 at 11:23 PM ]
作者: iknow    時間: 2007-1-20 12:00 AM

Originally posted by Rated-R at 2007-1-19 11:20 PM:

去祖記???
做翻版米高利ar???
還...
我覺得沙維奧拿同伊度奧實力差唔多...
以沙維奧拿同伊度奧ge實力係唔應該做雙方ge副車...
奈何列卡特始終好似對「野兔」有dd偏見...
作者: Rated-R    時間: 2007-1-20 12:13 AM

Originally posted by iknow at 2007-1-20 00:00:

我覺得沙維奧拿同伊度奧實力差唔多...
以沙維奧拿同伊度奧ge實力係唔應該做雙方ge副車...
奈何列卡特始終好似對「野兔」有dd偏見...
肯定好過祖記會方對廢人金童有絕對性偏見,200粒好威咩,我中一二都已經睇佢踢la,到2007都系果200幾粒,求其搵個前鋒都做到la
(即系碧咸一季D助攻咁,一場斬大把,命中得一兩粒,計番%根本等同垃圾)

[ Last edited by Rated-R on 2007-1-20 at 12:16 AM ]
作者: ASPP    時間: 2007-1-20 12:38 AM

Originally posted by wer at 2007-1-19 10:54 PM:

留下都是後備
無錯
我覺得佢應該唔好再留係巴塞
作者: yyy00000    時間: 2007-1-20 12:52 AM

沙維奧拿呢排表現唔錯,都應該ge
作者: locklock    時間: 2007-1-20 12:13 PM

轉會情報站﹕沙維奧拿 阿根廷前鋒 1月 20日 星期六

祖雲達斯教練迪甘斯之前與沙維奧拿曾於法甲的摩納哥合作過,所以前者希望把該阿根廷
前鋒收歸旗下,另一阿根廷國腳迪阿歷辛度兼沙維奧拿好友亦向傳媒證實有關消息。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0