標題: 有冇人鍾意韋斯咸ar?? [打印本頁]

作者: qqqaoc    時間: 2007-1-20 11:35 AM     標題: 有冇人鍾意韋斯咸ar??

我由迪肯尼奧開始已經鍾意ga la.....
個陣時d球員如Lampard, J Cole都已經成名哂......
但係今季對韋斯咸好真係好失望...
大家點睇呢??

作者: 20001160    時間: 2007-1-20 02:26 PM

上年同今年人腳同班底都冇乜變到
但係唔知點解成隊波踢落差好遠
作者: 月月鳥    時間: 2007-1-20 02:34 PM

Originally posted by 20001160 at 2007-1-20 02:26 PM:
上年同今年人腳同班底都冇乜變到
但係唔知點解成隊波踢落差好遠
係囉, 以人腳嚟講, 佢嘅人絕對係好勁的,
有好多u21國腳,又有好多現役國腳,
球員質素非常好, 但唔知點解佢地會咁差
作者: hugh090702    時間: 2007-1-20 11:08 PM

反而我想問....佢地有無正式講過俾人收購左?
作者: ASPP    時間: 2007-1-20 11:56 PM

韋斯咸再咁落去
佢一定攞英甲冠軍 !!!
作者: westham    時間: 2007-1-21 05:29 PM

你睇我個名就知我有幾鐘意west ham啦!!!
我由降班前都已經迷上了!
上年個fa cup final真係激死人了!
我而家鐘意艾法寧頓架!
作者: ICE0311    時間: 2007-2-2 07:56 PM

I LOVE WEST HAM
作者: brightlee    時間: 2007-2-2 08:25 PM

Originally posted by hugh090702 at 2007-1-21 01:08:
反而我想問....佢地有無正式講過俾人收購左?
of cos

Otherwise how could they get money to buy Matt Upson for 9.5 millions pounds?
作者: eric1874    時間: 2007-3-1 10:43 AM

好多人話佢地買左阿根廷兵所以出事,我覺得無影響咁大掛,話晒2個都有質素ge。迪維斯有少少係隔硬出佢,但馬斯查蘭奴就應該出la,唔通westham ge中路防守有人勁得過佢?而家賣埋tim,徙晒
作者: 20001160    時間: 2007-3-1 01:55 PM

我想知馬斯查蘭奴係咪真係過左利物浦
又話過又話唔比   跟住又話過得  但係又好似冇話有冇過
咁其實佢而家係邊= =
作者: kaiwahleung    時間: 2007-3-3 02:28 PM

Originally posted by 20001160 at 2007-3-1 01:55 PM:
我想知馬斯查蘭奴係咪真係過左利物浦
又話過又話唔比   跟住又話過得  但係又好似冇話有冇過
咁其實佢而家係邊= =
去左紅軍,上場仲有出場wo!!
打得唔差呀
好似係"開恩"所以,佢未轉到會囉
p.s;E+ westham d人都唔係幾fit..好似班拿約個d,打得差,真係無計wo

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0