標題: [轉貼] d星媽改名有特別既想法,,,,,= = [打印本頁]

作者: leoleon123    時間: 2007-1-24 05:45 PM     標題: [轉貼] d星媽改名有特別既想法,,,,,= =

許志安 ---------- 安置佢 (咁慘 )
黎明 ---------- 明黎 (咁明刀明槍! )
謝賢 ---------- 言謝 (咁有風度, 唔怪得溝咁多女啦 )
李克勤 ---------- 勤嚇你 (唔怪得事業成日浮浮沉沉啦, 原來想比驚喜我地 )
容祖兒 ---------- 宜早溶 (真係冇錯, 細細個就出道, 比獸成溶o左! )
王靖雯 ---------- 文靜王 (唔怪得咁cool 啦! )
葉倩雯 ---------- 聞扇葉 (有d 咁既辟好? )
黃秋生 ---------- 生抽王 ( 冇野好講.....)
周文健 ---------- 見聞週 (咁益智 )
朱茵 ---------- 因住 (咁惡架 ! )
馮寶寶 ---------- 補補縫 (咁窮, 咁怪得要做童星啦! )
黃敏德 ---------- 德文王 (咁勁 ! )
李麗珍 ---------- 真係你 (係o羅, 咁橋o既 )
湯盈盈 --------- 仍然"湯" (飲得咁醉咩?! )
李玟 ---------- 吻你 (咁open )

請多多支持=0=
如果唔好笑都唔好係咁踩a"a
作者: pigcat    時間: 2007-1-24 05:48 PM

d人咁有心思去諗埋呢d野ge..haha

thx for sharing
作者: hung414    時間: 2007-1-24 09:16 PM

u hv a great innovative brain
thx for giving us so funny stuff
作者: 〥~灝~〥    時間: 2007-1-24 10:05 PM

唔知講咩.....原全笑唔出.....
作者: cristiano3156    時間: 2007-1-24 11:50 PM

係唔係gap來嫁????

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0