標題: 巴士阿叔後又一力作(吉之島阿姐) [打印本頁]

作者: tonyw    時間: 2007-2-19 02:55 AM     標題: 巴士阿叔後又一力作(吉之島阿姐)

頭先係第個 forum 見到
/ c; y0 w) f" G轉過黎先! g& `& Z# _8 J

! ^6 W/ }7 u: K; b' o, Hhttp://youtube.com/watch?v=irx3lVsnk0g
+ @' Z' I$ ?- w+ \, Hhttp://youtube.com/watch?v=pCWYe21raBQ$ G% R/ u2 V8 {# m: c+ _
andy lau 一句話..害死香港幾多sales; ?- |% o+ y0 |
而家真係要平反
作者: bigfish    時間: 2007-2-19 04:12 AM

香港越黎越多新移民, 佢地當晒劉華係偶象, 特登走黎香港搞事
作者: tonyw    時間: 2007-2-19 10:06 AM

係囉- J/ X' I3 [+ U0 N
唔係歧視佢地: n' t( x/ s# s& i! ]' y
之不過佢地大部份都係咁
3 e; Q) l# O" K# ~香港長大既都會有, F6 U" ?$ q0 N& k7 `2 G( ^
知不過肯定俾新移民少
作者: burgman    時間: 2007-2-19 10:48 AM

佢唔係新移民,只係一個High左野0既閒人!
作者: 'nice'    時間: 2007-2-19 12:00 PM

真係無佢扶=.=
作者: tonyw    時間: 2007-2-19 12:44 PM

佢勁爆串囉
' E& G. S9 [' I' M俾人影左真係抵 x 死!!!
" ~) s# H2 q# m5 V5 _4 Q
- j6 f2 |9 q5 q/ l  Y' M周圍 forward 出去啦
作者: newman2005    時間: 2007-2-19 02:24 PM

架, 係自己攞黎丟既!
作者: toro    時間: 2007-2-19 02:36 PM

Originally posted by burgman at 2007-2-19 10:48 AM:8 r  S1 G  t( D* D. t1 |8 d4 f
佢唔係新移民,只係一個High左野0既閒人!
2 }8 _: }9 a; K" P* J( e呢個八婆有機會係痴線嘅,佢講嘢仲有d紋路,所以應該唔係high左嘢,我做左近十年零售,其實香港地大把呢d人,之前我响美麗華入面d鋪做嗰陣,見過個印度人同一個酒店員工同「車立」,個印度人入程講粗口鬧個員工,十幾樓鬧到一樓,對白無乜內容,一味話佢filter-037 japanese(但人哋係香港人),個員工由始至終都要笑住同佢點頭,出「車立」至搵實Q同佢玩,原來條友痴線嘅!唉,其實做服務業好多時係好受氣,有好多為左「達到目的」而專登發癲嘅客,亦有好多真係痴線嘅客,要好識得處理自己情緒,唔係人都癲…
作者: tlyc    時間: 2007-2-19 02:44 PM

串 dou din jor....y gum cheap ga...
作者: realraul    時間: 2007-2-19 03:27 PM

擺到明係度恐嚇
作者: kiki12345    時間: 2007-2-19 04:03 PM

似香港人...* l; J! l5 M8 P8 ^! y+ n1 o) g4 O
睇佢似有精神病~4 o' i0 z# V: p, `& ~
0 s7 @4 v  T  R8 v% i
佢根本係低智識~
' E' M2 p( Z9 W1 M; E無恥下流賤格~!
: [: }9 p) ?' j+ Y呢條死八婆~
0 h. x% c. y  Q$ d, l/ |我肯定佢係hk人~: x# E' a/ {$ f1 _7 U( @1 F
佢d口音d粗口~!
6 z/ O6 {$ Q3 C5 a2 l% n& j/ U7 B6 {% b: ^. W* n
我好唔明白點解唔報警呢..
作者: jimjim12    時間: 2007-2-19 05:08 PM

一個儍婆点玩得起咁大間公司吖,收皮啦
作者: 戰虎    時間: 2007-2-19 06:07 PM

呢條八婆真係屎忽鬼
作者: vcrcan    時間: 2007-2-19 07:58 PM

又一個無理顧客, i do also think she may have some 精神病徵
作者: j兒    時間: 2007-2-19 08:18 PM

段片知唔知幾時???
作者: 王晶    時間: 2007-2-20 01:02 AM

點睇得出佢係新移民???7 s3 L. j! h/ Y
唔好一有寸人 7人 就懶新移民先得架
4 |* U, P6 K1 X  @& b9 r1 v" B6 e% u你估香港人全部都係 品格高尚上等人咩
作者: tonyw    時間: 2007-2-20 08:09 AM

我覺得佢似 d  失婚婦人/俾仔撇 多過新移民* y1 t- B9 ^- n0 _/ h  _
佢不停係咁講我係玩野呀我係玩野呀+ `  u3 F# B# B* I9 i+ F7 [
荒死人唔知佢咁
作者: chrischan117    時間: 2007-2-20 08:18 AM     標題:

好on9  ar.......................

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0