標題: 英超無佢,會唔會變得好悶 [打印本頁]

作者: locklock    時間: 2007-3-17 08:32 PM     標題: 英超無佢,會唔會變得好悶

[center]
摩連奴[/center]
Mourinho is contracted to Chelsea until 2009.

摩連奴真情對話:http://www.chelseafc.com/xxchels ... /page/TheManagement

圖片附件: Mourinho Wallpaper.jpg (2007-3-17 08:32 PM, 209.5 KB) / 下載次數 35
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1071704&k=478cce4ea8e99a9965a20ebc23e44c14&t=1726825431&sid=bbJ7Cz

作者: 物__    時間: 2007-3-17 08:33 PM

係佢黎之前英超已經好好睇-_-
作者: harvey22    時間: 2007-3-17 08:35 PM

NO

Still have Pardew & wanker~

作者: locklock    時間: 2007-3-17 08:47 PM

英國好多傳媒人都唔想佢走,因為無佐佢會寫少好多新聞!
摩連奴都係屬於黎天皇過類人,金句王,語不驚人死不休!

[ Last edited by locklock on 2007-3-17 at 08:51 PM ]
作者: example    時間: 2007-3-17 09:24 PM

E個人真係麻煩
成日講'肺話'
作者: ko~la~vin    時間: 2007-3-17 10:45 PM

Originally posted by example at 2007-3-17 09:24 PM:
E個人真係麻煩
成日講'肺話'
你呢句咪係lor..
作者: 艾力克    時間: 2007-3-17 10:47 PM

絕對會
我都係因為佢先鍾意車仔
而且佢話人地o既技巧好有創意, 學倒好多野
作者: iknow    時間: 2007-3-17 11:13 PM

佢真係令英超生色不少...

走左, 係會令娛樂性減低左...

雖然話佢未黎之前都有曼聯同阿仙奴ge罵戰...

但費sir同雲加果種真係嘈交咁...

但摩連奴講野係幾有笑話feel...
作者: mj1234456    時間: 2007-3-18 12:01 AM

佢之前未黎咪又係咁.......
無話無左邊個就會唔好睇0既.....
作者: wcchan886    時間: 2007-3-18 12:12 AM

無左車仔就真係悶
作者: kit111    時間: 2007-3-18 01:55 AM

無佢之前咪又係咁睇...........
作者: Aristo~    時間: 2007-3-18 02:07 AM

佢走左
英超又回到兩雄爭霸既局面= =
作者: 王晶    時間: 2007-3-18 03:41 AM

英超無佢 可能係西甲意甲又見番佢
佢既寸功我地依然有得睇~唔洗怕
作者: feuosma    時間: 2007-3-18 03:46 AM

Originally posted by 王晶 at 2007-3-18 03:41:
英超無佢 可能係西甲意甲又見番佢
佢既寸功我地依然有得睇~唔洗怕
驚就驚在西甲意甲既領隊唔會好似費sir同雲加咁同佢玩呢......
到時得佢講....冇人講...冇依家咁好笑架啦........
我最鐘意聽佢鬧球證......
作者: van1231    時間: 2007-3-18 04:24 AM

佢其實教車仔教得幾好
作者: locklock    時間: 2007-3-18 07:21 AM

Originally posted by feuosma at 2007-3-18 03:46 AM:
驚就驚在西甲意甲既領隊唔會好似...
文化唔同架,想想他在葡萄牙時邊有咁寸,好文靜和保守。
如果他真的去了西班牙,可能會變回一個申士。
其實為何他會咁寸,咁多金句,主因是以維護球員為由。
將所有外界壓力集中在他身上,然後另球員不受任何外界壓力影響。
摩連奴最利害的地方,就是他精多國語言,人際關係和公關活動攪得十分出色。
這不是本人無中生有的,是以往和他共事過的球員和教練的評價。
其中一員是卜比SIR,卜比SIR說,第一次見到摩連奴時,
摩連奴是用英語,稱卜比SIR為先生,當時好小人會咁叫卜比SIR,
所以卜比SIR印像好深刻。亦有波圖歐冠成員說,摩連奴就好似佢地一家人,
永遠都係同球員活在一起,在外界對波圖球員施壓時,摩連奴廷身而出,
一人之力,頂住所有壓力。

如果摩連奴離開,阿布好大機會會請希丁克出任車路士新領隊,
但希帥都好驚去倫敦執教,主要唔係球員問題,亦唔係老細問題,
而係狗仔隊問題,希帥說如果他去倫敦,他的家人好快會成為狗仔隊的目標!
從這點去想,就能得知為何摩連奴家人無成為狗仔隊目標,
因為摩帥自己吸引所有狗仔隊追隨,他成功保護了身邊的人,包括他的致親和家人!

[ Last edited by locklock on 2007-3-18 at 07:50 AM ]
作者: soflowar    時間: 2007-3-18 01:01 PM

佢真係......講真我唔係咁鍾意佢,佢太自大同串...
不過英超無左佢,真係會無左一點話題
作者: rfky    時間: 2007-3-18 02:52 PM

唔會悶既
冇咁多話題啫
作者: supportMU    時間: 2007-3-18 08:04 PM

都會架~
其實我好欣賞佢(仲係我學習對象黎)
因為佢對自己好有信心, 一個字: 型~!

p.s 佢把聲都幾型wo
作者: a5areal    時間: 2007-3-19 12:27 PM

絕對會~!
而且佢教得好同曉用人~
作者: gn747528    時間: 2007-3-19 03:34 PM

如果佢走人唔知車仔有冇人會跟佢一齊走呢
作者: locklock    時間: 2007-3-19 04:01 PM

Originally posted by gn747528 at 2007-3-19 03:34 PM:
如果佢走人唔知車仔有冇人會跟佢一齊走呢
保羅費拉拿

作者: vv1668vv    時間: 2007-3-21 02:15 AM

英超又好,美國NBA又好
乜野 世界 都一樣架啦。。。
一雞死 就 一雞鳴

之不過呢。。。
睇 摩連奴 帶車仔 。。謀略與風範 又 真系 幾有吸引力既。

作者: Jk    時間: 2007-3-21 05:12 AM

唔會!多佢一個唔多,少佢一個亦唔少,波照踢~~
作者: 王晶    時間: 2007-3-22 03:11 AM

Originally posted by Jk at 2007-3-21 05:12 AM:
唔會!多佢一個唔多,少佢一個亦唔少,波照踢~~
呢個世界係有好多出色既領隊
不過又出色又有娛樂性既領隊 似乎唔係咁多
少佢一個都差幾遠架
作者: Paul71    時間: 2007-3-22 11:31 AM

I still going to watch 英超 anyway
作者: taka2005123    時間: 2007-3-22 05:05 PM

英超係佢黎前已經好睇...so唔會!
作者: smallPotatos    時間: 2007-3-23 11:31 AM

變得愈來愈激,愈來愈好睇tim...
作者: DeepThroat    時間: 2007-3-23 12:55 PM

今季呢一刻如果唔係車仔差六分仲有機會爭標的話,今季其實已經悶到爆.......
作者: komojo    時間: 2007-3-23 02:30 PM

如果英超真係冇左佢的話
費sir同埋雲加 就要開香檳賀下佢啦
事關冇左咁大一個勁敵喔
作者: 月月鳥    時間: 2007-3-26 01:00 PM

冇左佢, 就冇左個人同雲加,費sir鬥串....點好睇咖
作者: terencey    時間: 2007-3-28 11:40 PM

I am not a Chelsea fan, but I think he is a very competent manager, mentally tough and have his own character. He is good at playing mind games too. I think EPL have him will be more entertaining for a certain extrent.
作者: abcdeok    時間: 2007-4-1 11:03 AM

Originally posted by iknow at 2007-3-17 11:13 PM:
佢真係令英超生色不少...

走左, 係...
佢雖然串, 但串得起, 冇左佢, 會少左好多娛樂
作者: yiukit22    時間: 2007-4-2 06:14 PM     標題: 世界

哦,沒有誰,呢個地球應該還會轉吧?英超也會繼續吧?
作者: 1stdayonthejob    時間: 2007-4-24 05:53 PM

I won't think it'll become boring, but he definitely adds entertainment into the league with his mind game and his mentality he instills in the team
作者: mikeycwebb    時間: 2007-4-25 09:32 AM

覺得摩連奴係有佢獨特之處既
不過車仔唔要佢又未至於話會令到英超唔好睇
但車仔變成點就無人知啦
作者: ch4    時間: 2007-4-26 03:14 PM

肯定不會,根本沒有分別
作者: kcwangwang    時間: 2007-4-29 02:47 PM

唔好走啦最好....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0