標題: 華 人 淫 窟 保 鮮 紙 當 套 [打印本頁]

作者: 我愛章小慧    時間: 2007-3-25 10:50 PM     標題: 華 人 淫 窟 保 鮮 紙 當 套

華 人 淫 窟 保 鮮 紙 當 套  

24/3/07 Apple

美 國 南 加 州 執 法 人 員 前 日 ( 周 四 ) 宣 布 , 瓦 解  一 個 以 華 人 為 主  賣 淫 集 團 , 拉  四 男 兩 女 , 當 中 五 個 係 華 人 。 警 方 話 佢  2004 年 起 以 針 灸 店 同 按 摩 店 做 掩 飾 ,  當 地 開  最 少 31 個 色 情 架 步 , 控 制 住 至 少 100 個 妓 女 , 大 部 份 係 華 人 。 最 誇 張 係 , 警 方 查 到 主 腦 為  慳 錢 , 兩 個 月 內 買  700 平 方 米  保 鮮 紙 , 畀  客 用  代 替 安 全 套 。
作者: superkelvin    時間: 2007-3-25 10:58 PM

Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-25 10:50 PM:

2...
don't bull shit please
作者: cheery    時間: 2007-3-25 11:31 PM

呢種保鮮紙0.幾 mm ga...有咩味sin...haha
作者: head    時間: 2007-3-26 12:14 AM

Originally posted by cheery at 2007-3-25 11:31 PM:
呢種保鮮紙0.幾 mm ga...有咩味sin...haha
我估得一種 <原汁原味>  
作者: supreme12    時間: 2007-3-26 01:55 PM

D客又受???好奇怪```
作者: wer    時間: 2007-3-27 08:51 PM

Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-25 22:50:

2...

噁心
作者: neoplan03132003    時間: 2007-3-28 10:54 AM

比激薄更薄!!!!!!!!!!!!
作者: Providence2    時間: 2007-3-28 12:07 PM

保鮮紙當安全套 = =
好野好野
作者: jennifer    時間: 2007-3-28 02:33 PM

当然哥哥和红姑的三对鸳鸯一对床里也用过.
作者: vcrcan    時間: 2007-3-29 05:50 PM

有乜出奇,不過海外社區的華人淫窟收費通常都比中港地區費,駛唔駛連套錢都慳
作者: morikatsu    時間: 2007-3-29 11:51 PM

太唔安全啦~
作者: zcbxv    時間: 2007-4-6 12:38 AM

yuck..........damn disgustinglah........no need condom luh........
作者: Little Boy    時間: 2007-4-6 01:15 AM

咁都得?
唔知點用法呢.. 就咁用黎包住條 jj?  真係有興趣想知可以點用

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0