標題: 港 男 追 星 追 到 日 本   親 睹 AV 女 優 [打印本頁]

作者: koey0712    時間: 2007-4-1 07:39 PM     標題: 港 男 追 星 追 到 日 本   親 睹 AV 女 優

港 男 追 星 追 到 日 本   親 睹 AV 女 優

追 星 族 瘋 狂 行 徑 近 日 成 為 全 城 熱 話 , 內 地 女 子 為 追 捧 劉 華 而 家 破 人 亡 , 香 港 青 少 年 追 星 熱 情 不 遑 多 讓 。 有 港 男 因 為 月 內 兩 度 到 日 本 追 捧 AV 女 星 「 幾 乎 同 阿 媽 反 面 」 , 但 這 AV 迷 並 不 言 悔 , 還 說 能 到 日 本 與 AV 女 優 真 身 面 見 , 取 得 她 們 簽 名 和 唇 印 , 真 是 值 回 票 價 。

網 友 一 枝 弓 可 能 是 香 港 最 瘋 狂 的 日 本 AV 迷 , 他 在 網 誌 「 一 個 人 上 東 京 」 記 下 他 月 內 兩 度 向 日 本 出 發 , 寫 下 尋 找 日 本 AV 女 優 的 故 事 。 「 松 島 楓 已 經 認 得 我 啦 , 佢 見 到 我 時 , 問 我 "Poster?" , 佢 都 記 得 上 個 月 送  張 簽 名 海 報 畀 我 呀 ! 」 一 枝 弓 作 為 一 個 癡 心 小 Fans , 能 被 偶 像 認 得 異 常 興 奮 , 更 好 彩 是 他 乘 新 幹 線 到 東 京 時 , 竟 然 與 偶 像 同 車 , 成 為 他 旅 程 最 難 忘 經 歷 。  

阿 媽 不 滿 「 點 解 成 日 去 影 」
除 了 松 島 楓 外 , 一 枝 弓 還 去 了 AV 界 內 近 期 人 氣 極 盛 的 吉  明 步 簽 名 會 , 有 人 稱 吉  明 步 與 玉 女 歌 手 Stephy 有 幾 分 相 似 , 一 枝 弓 卻 說 : 「  人 成 日 話 明 步 似 Stephy , 唔 係  ? Stephy 行 開 啦 , 明 步 索 好 多 好 多 啦 ! 見 到 真 人 包 保 你 都 係 咁 話 呀 ! 」 一 枝 弓 雖 然 能 滿 載 而 歸 , 他 的 母 親 卻 生 仔 唔 知 仔 心 肝 , 「 佢 問 我 點 解 成 日 去 日 本 影 埋  賤 女 人 , 係 ! 成 日 去 係 唔  , 但 我 今 次 都 冇 乜 點 買  啦 ! 同 埋 我 完 全 唔 同 意 女 優 是 賤 女 人 , 我 覺 得 佢  都 係 用 勞 力 賺 錢 , 並 不 可 恥 。 」 一 枝 弓 成 為 不 少 港 男 偶 像 , 有 網 民 既 羨 且 妒 , 「 睇 AV 玩 到 咁 pro ( 專 業 ) , 追 埋 星 , 真 係 寫 個 服 字 ! 」

能 夠 近 距 離 拍 攝 偶 像 松 島 楓 , 網 民 一 枝 弓 感 到 非 常 興 奮 。

網 民 形 容 吉 澤 明 步 真 人 靚 過 港 星 Stephy 。

在 日 本 取 得 多 名 AV 女 優 親 筆 簽 名 及 唇 印 留 念 , 一 枝 弓 說 不 枉 此 行 。

[ Last edited by koey0712 on 2007-4-1 at 07:41 PM ]
作者: koey0712    時間: 2007-4-1 07:40 PM

成 日 話 明 步 似 Stephy , 唔 係 ? Stephy 行 開 啦 , 明 步 索 好多 好 多 啦 ! 見 到 真 人 包 保 你 都 係 咁 話 呀 !
認同
作者: trista_cheong    時間: 2007-4-1 07:42 PM

Originally posted by koey0712 at 2007-4-1 07:39 PM:
港 男 追 星 追 到 日 本   親 睹 AV...
'

嘩~~ 吉澤姐姐同松島姐姐呀~~~~~ 正呀我最愛呀~~~~~~
作者: Nucks    時間: 2007-4-1 08:36 PM

不知會否有更多AV迷效發佢既行徑
作者: eric911    時間: 2007-4-1 09:26 PM

因朋友是記者關係,本人曾見過小澤圓真人,身材都幾肥,但笑起來好可愛。論樣貌,現今香港所謂的少女明星,真係輸足嬤條街,日本妹即是日本妹,港女無得比。
作者: tuxedo    時間: 2007-4-1 09:38 PM

my favorite av star ..thx.....
作者: koey0712    時間: 2007-4-1 09:40 PM

Originally posted by Nucks at 2007-4-1 08:36 PM:
不知會否有更多AV迷效發佢既行徑
有冇巴打有興趣組團一齊去
作者: nikeatmos    時間: 2007-4-1 10:04 PM

Originally posted by koey0712 at 2007-4-1 21:40:

有冇巴打有興趣組團一齊去
叫dd組織個炮兵團我地衝出香港
作者: SCM    時間: 2007-4-1 10:06 PM

次前夏目nana黎香港 有冇人有去睇佢
作者: nikeatmos    時間: 2007-4-1 10:13 PM

Originally posted by SCM at 2007-4-1 22:06:
次前夏目nana黎香港 有冇人有去睇佢
乜水黎有冇樣睇?
作者: PKTung2    時間: 2007-4-1 11:11 PM

追 星追 到咁 重皮

兩轉日本平平地都到要 過皮野 @@
作者: NaTuRaL_GiFt    時間: 2007-4-1 11:17 PM

如果有得去拍攝場地就好啦...!!!
作者: Little Boy    時間: 2007-4-2 12:07 AM

Originally posted by eric911 at 2007-4-1 09:26 PM:
因朋友是記者關係,本人曾見過小澤圓...
平時睇佢d 片... 又一點唔覺得佢肥喎, 仲覺得佢身型不錯tim
作者: nikeatmos    時間: 2007-4-2 12:38 AM

Originally posted by PKTung2 at 2007-4-1 23:11:
追 星追 到咁 重皮

兩轉日本平平地都到要 過皮野 @@
一皮o者濕濕碎啦都唔夠買支炮
作者: nikeatmos    時間: 2007-4-2 12:39 AM

Originally posted by NaTuRaL_GiFt at 2007-4-1 23:17:
如果有得去拍攝場地就好啦...!!!
俾你做埋男優好唔好
作者: hongkongpeople    時間: 2007-4-2 12:43 AM

佢肯定係有米唔駛做的人啦, 無米點成日去日本追AV女星呀?
作者: Aivn    時間: 2007-4-2 01:02 AM

其實我最欣賞就係日本仔可以將av都包裝得咁好
好似好專業
仲可以有埋發佈會, 簽名會, 有fans club
同香港真係無得比

作者: abcdeok    時間: 2007-4-2 01:02 AM

佢都幾勁wor, 咁有錢, 只掛住女人...
作者: Jk    時間: 2007-4-2 01:15 AM

剩係影相拎簽名Poster會唔會唔係幾夠.....
作者: 雷鳴仁    時間: 2007-4-2 01:26 AM

追星無影響到其他人 , 理得佢丫...
而且我都覺得拍AV唔=賤~~
作者: head    時間: 2007-4-2 01:30 AM

其實如果有機會或有錢既話 我都想去睇下吉澤同穗花本人 靚靚
作者: kanx    時間: 2007-4-2 10:08 PM

我都好想見高樹瑪利亞 , 愛田友 !
作者: delete    時間: 2007-4-3 12:15 AM

如果見到松島楓, 我都想俾錢都佢做番次

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0