標題: 送乜好.... [打印本頁]

作者: ANGLES_TEARS    時間: 2007-4-27 05:55 PM     標題: 送乜好....

我已加等緊個女仔答我做唔做我女友...
我諗住送份有心思o既禮物比佢....希望機會大d...
唔知有冇乜野意見呢各位?????
作者: kakeidevil    時間: 2007-4-27 05:59 PM

投其所好~
問下佢d fd呢排佢鍾意乜?
作者: 〥~灝~〥    時間: 2007-4-27 10:43 PM

DIY啦~自整多數會感動到佢....如果佢真係對你有feel的話
作者: trista_cheong    時間: 2007-4-27 11:26 PM

對症都要下藥啦﹐你都要了解o下個女仔鐘意d 乜先得ga ???
作者: eric911    時間: 2007-4-27 11:37 PM

親手整個蛋糕佢「嘆」下啦﹗不過我覺得佢同唔同你拍耒拖唔關你送唔送禮物事。如果佢想同你拍拖,就算你唔送佢得覺得開心,係咪?(祝你成功)
作者: esterqwerty    時間: 2007-4-28 02:29 AM

我都覺得要diy!!
真係好感動ga~~
不過都要睇下係邊種女仔...
作者: ANGLES_TEARS    時間: 2007-4-28 10:01 AM

佢係未拍過拖...都幾純果d lor..
咁diy整乜好呀?冇乜咁o既經驗wor...
作者: kuru    時間: 2007-4-28 02:32 PM

不外乎個幾樣, 送花, 送朱古力, 送車, 送樓, 送埋你個心比佢~
作者: trista_cheong    時間: 2007-4-28 11:01 PM

Originally posted by ANGLES_TEARS at 2007-4-28 10:01 AM:
佢係未拍過拖...都幾純果d lor..
咁diy整乜好呀?冇乜咁o既經驗wor...
diy d 有公仔人物ge o野囉........... 譬如話hello kitty ﹐如果係好naive o個d女仔可能會幾鐘意某一特定公仔﹐咁你用一張咭紙用心咁畫佢最鐘意ge卡通人物出黎囉……… 然後寫滿你想對佢講ge o野俾佢聽﹐祝褔佢﹐總之就係要傳達d o野俾佢知你會好錫佢啦~~~

if 冇時間diy (其實如果真係好似你講o個D 好純ge女仔最buy diy 又唔駛駛太多錢ge o野ga~^^)﹐或者送一束花或金沙俾佢﹐再加上個公仔﹐現成買又得﹐你自製又得﹐甚至你自製一個佢ge q 版公仔﹐將佢d 你最記得或最愛ge特徵 (例:戴眼鏡﹐甜美ge 笑容﹐著ge 制服等等等等… )﹐插埋上去﹐佢實冧死~~~ 不過真係幾花心思ga﹐咁要睇o下你幾想佢開開心心~

記住份禮物唔好傳達個訊息係想push佢答應做你女朋友﹐show到你對佢體貼同關心已經好夠啦~~~
作者: 艾力克    時間: 2007-4-29 01:30 PM

Originally posted by trista_cheong at 2007-4-28 11:01 PM:

diy d 有公仔人物ge o野囉......
乜真係有人鍾意金沙花架?
作者: yunke2008    時間: 2007-4-30 03:38 PM     標題: 送‘墨爾本的翡翠’囉!!!!!!!

***哩件傳說中嘅寶物.我研究咗佢幾年.亦都追尋咗佢幾年.但系到最後我終於發現.其實墨爾本根本冇翡翠嘅.咁究竟‘墨爾本的翡翠’系咩嚟噶捏?原來‘墨爾本的翡翠’系一塊貴寶.系傳說當中嘅一對男女之間.因為彼此深厚嘅愛情而結下噶一塊貴寶.其實係我地每人嘅心目當中都有屬於自己噶一塊貴寶.存在每一个人心目中嘅墨爾本的翡翠都唔同.只系一但當你揾到哩塊翡翠噶時候.你識唔識得好好嘅珍惜同嘛愛护佢咧.....?
   當你明白‘墨爾本的翡翠’噶同時.亦都好好咁珍惜你身邊噶人.因為系佢地將貴寶帶吡你嘅.亦都系因為哩一份感情噶存在.先至有今日嘅‘墨爾本的翡翠’.

[ Last edited by yunke2008 on 2007-4-30 at 03:41 PM ]

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0