標題: 成龍奧運個廣告又低能又煩.... [打印本頁]

作者: iamnot    時間: 2007-5-21 02:13 PM     標題: 成龍奧運個廣告又低能又煩....

成龍奧運個廣告又低能又煩....  
" a0 x9 R7 c. U. O+ @" ]6 d1 `. B, S
! F3 a, D8 j8 T* C/ B5 S; c9 v. Y  i: }4 p# J. T/ R7 x
都唔知個廣告邊個諗...成龍+奧運...9唔搭8
作者: iknow    時間: 2007-5-21 02:33 PM

根本佢本人就係白痴...
作者: head    時間: 2007-5-21 04:20 PM

成龍個個廣告都白痴兼低能  1 D5 O4 R1 U/ [; O- l$ U6 M3 b$ c# Q
佢個個盜版廣告都唔知拍乜春 睇到一頭霧水
作者: sniper    時間: 2007-5-21 06:13 PM

屌...簡直有辱奧林匹克既精神
作者: ronja    時間: 2007-5-21 07:20 PM

真係好憎呢條淫龍!!$ S9 Y* |, c( c9 P( h! K6 a! n

3 j  w8 w" w6 H. i' W* ~我都唔明特區政府為乜仲要揾條咁嘅咸虫做咁多公職?3 i3 R6 j+ E) @6 H/ m! ~

2 i& q  s  O# ?8 ]其實咸濕唔緊要,但唔好搞大條女個肚之後亂咁噏,話自己犯咗全世界男人都會犯嘅錯呢D
7 U9 Z8 Q2 T& @9 C6 O  {3 t* L咁嘅廢話啦!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0