標題: 拿殊踢波波 [打印本頁]

作者: toro    時間: 2007-5-22 12:10 AM     標題: 拿殊踢波波

http://www.youtube.com/watch?v=e ... related&search=
作者: 我愛章小慧    時間: 2007-5-22 12:59 AM

Originally posted by toro at 2007-5-22 12:10 AM:
http://www.youtube.com/watch?v=e ... related&search=
佢話自己去過歐洲試腳 ...
作者: 步步高    時間: 2007-5-22 01:08 AM

其實佢踢波都真係好得架...或者咁樣訓練到佢有廣闊o既視野呢
作者: toro    時間: 2007-5-22 01:14 AM

Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-22 12:59 AM:

佢話自己去過歐洲試腳 ...
另外有一段佢同細哨會面
作者: 我愛章小慧    時間: 2007-5-22 01:19 AM

Originally posted by toro at 2007-5-22 01:14 AM:

另外有一段佢同細哨會面
公牛 丹尼 都係籃足雙國手級
duncan就籃泳雙國手級 ; ai籃棷雙國手級
作者: toro    時間: 2007-5-22 01:24 AM

Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-22 01:19 AM:

duncan就籃泳雙國手級 ; ai籃雙國手級

作者: kaichun88    時間: 2007-5-22 03:57 AM

Originally posted by toro at 2007-5-22 01:24 AM:

佢指欖球

阿倫·艾佛遜(Allen Iverson,1975年6月7日—),美國籃球運動員。身高1米83,體重74.8公斤,原地淨彈跳高度達到40.5英寸,助跑淨彈跳高度更是達到了45英寸,球衣號碼是3號。他身上有21處紋身,前胸紋有母親的畫像,1996年6月26日成為NBA歷史上最矮的選秀狀元,綽號「答案(The Answer)」。

阿倫·艾佛遜少年時曾是籃球和橄欖球的雙料明星,籃球場的後衛和橄欖球場的外投手。1991年,艾弗遜作為四分衛,甚至率領學校的橄欖球隊以不敗戰績取得了球隊15年來的首個分區賽冠軍。1992年他帶領球隊奪得了州冠軍,還當選當年的維吉尼亞州AAA級橄欖球賽「最有價值球員」,併入選最佳陣容。3天後在首場高中籃球聯賽中,他就獨得37分戰勝對手。他在1998年從喬治城大學畢業。從1996年開始至2006年都在費城76人隊的後衛位置,並且是該隊的主要得分手。

2006年12月20日,艾弗森由於和球隊管理層存在矛盾,被送往丹佛掘金隊以交換安德烈·米勒、喬·史密斯以及兩個首輪選秀權。

[ Last edited by kaichun88 on 2007-5-22 at 03:59 AM ]
作者: bball21    時間: 2007-5-22 01:12 PM

Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-22 01:19 AM:

duncan就籃泳雙國手級 ; ai籃棷雙國手級
is the bulls' one is DENG?
作者: another_me    時間: 2007-5-22 04:33 PM

咁佐敦都打過職棒, 不過打得唔好咁解...其實好多nba球員都有玩第二項運動, 通常係 golf, 佐敦, larry bird 等都興, 可能有錢咗自然會玩下golf, 顯示身份...不過外國打golf都幾流行, 唔算係好階級化。
作者: supreme12    時間: 2007-5-22 04:59 PM

几好脚法```唔错唔错```
作者: 我愛章小慧    時間: 2007-5-22 08:58 PM

Originally posted by bball21 at 2007-5-22 01:12 PM:

is the bulls' one is DENG?
yes
作者: 我愛章小慧    時間: 2007-5-22 09:00 PM

Originally posted by another_me at 2007-5-22 04:33 PM:
咁佐敦都打過職棒, 不過打得唔好咁解....
洛文 ... 摔角

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0