標題: 電影統計..(for 自己做工課) [打印本頁]

作者: shanlinlla    時間: 2007-5-25 10:54 AM     標題: 電影統計..(for 自己做工課)

各位,你地睇過d咩戲之後,會好想睇多次呢??(比個戲名我)! _* G$ Y) V. w4 `8 o1 E5 ^

# w" e* {! d& _. t7 y2 o" n仲有,你地上次入戲院睇咩戲呢?點解呢套戲會吸引到你入去睇??睇完之後,覺得套戲同自己想像有無差別呢???是好是壞???
作者: men    時間: 2007-5-25 11:31 AM

你做咩功課?
作者: shanlinlla    時間: 2007-5-25 12:02 PM

project..自己設計嘅...
作者: 奪命老妖    時間: 2007-5-25 06:29 PM

各位,你地睇過d咩戲之後,會好想睇多次呢??(比個戲名我)4 `% M" H7 x4 W2 l
發條橙(A Clockwork Orange)  {0 O  b: D+ h7 ^/ c1 _5 [

9 c+ L/ F6 w$ X4 c9 `8 D仲有,你地上次入戲院睇咩戲呢?點解呢套戲會吸引到你入去睇??睇完之後,覺得套戲同自己想像有無差別呢???是好是壞???( m; L6 t' N: q( w
戰狼三百2 `5 b  Q8 K7 x! f# q" D
一向對戰爭片有興趣7 @* L; p1 X$ P& _9 A+ g
同想像有d差別,因為套戲太多神神化化,整體上不過不失
作者: shanlinlla    時間: 2007-5-25 07:38 PM

發條橙??我都睇過..有少少恐怖...
  D, d2 r6 w, S8 ?& W8 u: n8 r" R+ E, G# v; h4 [
戰狼300我都覺得唔錯...但劇情好怪...明明有過六千戰士,但淨係徵召得300人=  =
  x5 l' U/ ]' {! e
# h1 q5 G2 t0 M4 }thank you!!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0