標題: 荷蘭和阿根廷公佈新一期國家隊名單 [打印本頁]

作者: mikeycwebb    時間: 2007-5-25 11:42 PM     標題: 荷蘭和阿根廷公佈新一期國家隊名單

荷蘭
守門員:斯特克倫博格(阿賈克斯)、蒂莫爾(費耶諾德)
後衛:鮑馬(阿斯頓維拉)、范布隆克霍斯特(巴塞羅那)、德克勒爾(阿爾克馬爾)、海廷加(阿賈克斯)、賈裡恩斯(阿爾克馬爾)、馬西森(漢堡)、梅爾奇奧特(雷恩)
中場:德容(漢堡)、蘭扎特(維岡)、斯耐德(阿賈克斯)、范德法特(漢堡)、德米-德傑烏(阿爾克馬爾)
前鋒:卡斯特倫(費耶諾德)、亨特拉爾(阿賈克斯)、科維曼斯(阿爾克馬爾)、庫伊特(利物浦)、斯羅裡(埃克塞西爾)、海塞林克(凱爾特人)

阿根廷
守門員:阿邦丹切利(赫塔菲)、弗朗戈(馬德里競技)
後衛:阿亞拉(瓦倫西亞)、加布裡埃爾-米利托(薩拉戈薩)、布爾迪索(國際米蘭)、薩內蒂(國際米蘭)、海因策(曼聯)、皮諾拉(紐倫堡)、科洛奇尼(拉科魯尼亞)
中場:馬斯切拉諾(利物浦)、艾馬爾(薩拉戈薩)、坎比亞索(國際米蘭)、加戈(皇馬)、路易斯-岡薩雷斯(波爾圖)、古鐵雷斯(馬洛卡)
前鋒:迭戈-米利托(薩拉戈薩)、克雷斯波(國際米蘭)、梅西(巴塞羅那)、薩維奧拉(巴塞羅那)、特維斯(西漢姆)
作者: iknow    時間: 2007-5-25 11:48 PM

大陸譯名...有4成睇唔明=="

唔識...
賈裡恩斯
梅爾奇奧特
科維曼斯
斯羅裡...埃克塞西爾
皮諾拉
古鐵雷斯

[ Last edited by iknow on 2007-5-26 at 12:04 AM ]
作者: sky308    時間: 2007-5-26 12:24 AM

我要睇埋所屬球隊先認到DD人=____=
作者: iknow    時間: 2007-5-26 12:36 AM

Originally posted by sky308 at 2007-5-26 12:24 AM:
我要睇埋所屬球隊先認到DD人=____=
我要用普通話跟住讀一讀自知...
作者: 雷公    時間: 2007-5-26 01:41 AM

竟然無迪阿歷辛度?
作者: kingkin30    時間: 2007-5-26 02:32 AM

有一大半都唔知佢係邊個囉~
作者: 龍九州    時間: 2007-5-26 03:27 AM

Originally posted by iknow at 2007-5-25 23:48:
大陸譯名...有4成睇唔明=="

...
佢轉貼..話知你..有分+就得啦!
作者: kakeidevil    時間: 2007-5-26 11:20 AM

DON"T COPY AND PASTE NEWS TO HERE!!!
locked

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0