標題: 巴迪斯達返回皇馬 [打印本頁]

作者: mikeycwebb    時間: 2007-5-26 09:17 PM     標題: 巴迪斯達返回皇馬

阿仙奴決定讓巴迪斯達返回皇家馬德里,意味著阿仙奴不會買斷這位巴西鋒將。

領隊雲格在馬德里跟皇馬會方洽談,並表明阿仙奴不會買斷巴迪斯達。

巴迪斯達表明在英格蘭的日子感到愉快,不過他的表現卻未令雲格感到滿意。

相信巴迪斯達返回皇馬後或會遭會方掛牌出售至其他球會。

雲格這次到馬德里,除了商討巴迪斯達一事外,另一借將雷耶斯的去向亦是商討的課題之一。

皇家馬德里方面亦暫未有計劃買斷該西班牙中場,料雷耶斯將會在借用合約完結後返回阿仙奴。

西班牙傳媒也再次揣測皇家馬德里有意向阿仙奴的法比加斯招手,據報他們希望以2500 萬歐元收購該名年青中場。
作者: catdogdog    時間: 2007-5-26 09:33 PM

其實阿仙奴打法太難適認!!!!!!!!!!!!!
作者: kaichun88    時間: 2007-5-26 09:59 PM

Originally posted by catdogdog at 2007-5-26 09:33 PM:
其實阿仙奴打法太難適認!!!!!!!!!!!!!
錯!係巴迪斯達自己唔爭氣,兩個正選前鋒亨利雲佩斯一早長唞,艾迪巴約質素平平,巴迪斯達應該有好多表現機會先係,季尾有好多場佢都正選踢足全場,法比加斯,希比d中場已經頻頻餵波俾佢,但係佢實在浪費太多機會,所以巴迪斯達被阿仙奴放棄係意料中事
話阿仙奴打法太難適應我唔同意,阿仙奴比起其他英超球隊踢法便歐陸式,着重地面戰,球員平均控球能力技術有番咁上吓,與西甲普遍球隊相似,巴迪斯達喺西甲搵食咁耐,適應阿仙奴踢法應冇問題,況且巴迪斯達喺阿仙奴得嗰一季,與隊友默契好極有限,季尾正選多左,其實佢同班隊友夾左默契好左,但作為前鋒把握力咁差好難令人接受
作者: edward1906    時間: 2007-5-26 10:50 PM

Originally posted by kaichun88 at 2007-5-26 09:59 PM:

錯!係巴迪斯達自己唔爭氣,兩個正選...
阿仙奴係英超最接近歐陸踢法
但係巴迪斯達鍾意上腳
佢話英超控定黎踢都唔得
作者: bigfish    時間: 2007-5-26 11:13 PM

英超水準咁高, 巴迪斯達未夠班都係意料中事
作者: kuru    時間: 2007-5-27 04:17 AM

又唔止咁表面踢得好唔好既, 足球係商業世界, 如果果個唔係巴迪斯達係碧咸,
就算踢得唔好, 都一定好想收購佢, 如果買左巴迪斯達但賣唔返出去, 最後就
累球隊冇左錢之餘亦買唔少一個新球員~
作者: 20001160    時間: 2007-5-27 06:06 AM

佢成日都無態  
見親佢踢成日都甩下甩下咁

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0