標題: 謝拉特加歷查與利物浦續約 [打印本頁]

作者: mikeycwebb    時間: 2007-6-5 08:56 AM     標題: 謝拉特加歷查與利物浦續約

英超球隊利物浦的隊長謝拉特及後衛加歷查,與球會續約4年,至2012年。

加歷查長留利物浦係意料中事
不過 我自己就覺得謝拉特留係利記好似有d waste左佢
始終佢係利記打既位置都好不一
幾近中場的所有位置都打過
無可否認謝拉特係一個全能球員 中場每個位置都勝任
可是對於謝拉特黎講 有一個穩定既位置始終對佢既表現有好大影響
我自己就真係唔係咁想謝拉特再留係利記浪費青春啦
真係唔係次次咁好彩好似前年咁拎到歐聯架嘛
到而家利記係英超仲係有排先趕得上曼聯同車仔
作者: stupid X    時間: 2007-6-5 09:56 AM

謝拉特講得好, 三年兩入歐聯決賽, 我未見過如此的細球會.
歐聯的地位等同於球會層面的世界杯
聯賽就係歐國杯, 世界杯都有lol, 歐國杯?盡力而為,
都係世界杯好d
抱歉講句, 有咩球會真係比liverpool好好多ar?
Man Utd?Chelsea?歐聯呢幾年都未入決賽.
AC?Inter?Juventus?意甲下沈中
Barcelona?Real Madrid?謝拉特唔係技術型, 去西甲會好痛苦
都係英超好
最重要的, 還是一班球迷, 所有球會中, liverpool球迷可算是一絕
you will never walk alone, 次次睇直播都聽到, 可想而知球場上會如何壯觀
而且, 好多球星都話過享受Anfield氣芬, eg, Eto
加上本身Gerrard係liverpool球迷, 又有一班可能係世界上最好ge球迷, 係我?就唔會走
何況而家有新班主, 有錢, liverpool值得期待ar ma
作者: sky308    時間: 2007-6-5 09:32 PM

Originally posted by stupid X at 2007-6-5 09:56 AM:
謝拉特講得好, 三年兩入歐聯決賽, 我...
同意 謝拉特已經係利記生招牌
去到第2度佢既地位就唔同左
只望利記來年買番幾個好既球員黎強化利記既實力
令利記更強大 咁就唔會浪費左謝拉特
作者: Liverpool825    時間: 2007-6-7 12:49 AM

I think the same! Liverpool f.c You'll Never Walk Alone

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0